Veerle Gouwy

“Ontdek wat jou tot leven wekt. Ga dan. En doe het. Want wat de wereld nodig heeft, zijn mensen die tot leven komen.” – Howard Thurman

Veerle Gouwy

Regio: Aartrijke – Zedelgem – Brugge – Beernem – Torhout

Voel je de energie niet meer stromen, zie je niet wat een mogelijke volgende stap is, heb je geen idee welke job bij jou past, wens je meer inzicht in jouw talenten en in wat jou energie geeft…

Het is Veerle haar passie jou te begeleiden bij het vinden en ontwikkelen van jouw doelstellingen, dromen, talenten en sterktes. Ze helpt je op weg om met meer veerkracht en vreugde je eigen levensweg te volgen.

Het is de vaste overtuiging en ervaring van Veerle dat je steeds kan kiezen hoe je met een situatie omgaat. Ook moeilijke situaties zijn kansen om te groeien en op een rijkere manier in het leven te staan.

Ze heeft hierin meer dan 20 jaar ervaring, eerst als leidinggevende en staflid in de zorgsector en de laatste 10 jaar ook als coach en trainer. Vanuit haar passie volgde ze opleidingen tot gecertificeerde coach en natuurcoach.

Veerle wordt gezien als iemand die je op een rustige, vriendelijke manier bij de kern van de zaak brengt. Ze is betrokken, enthousiast en gericht op persoonlijke groei. Door haar warme aandacht en de combinatie van zachtheid met diepgang is er een sfeer van vertrouwen, waardoor mensen zich veilig voelen.

Contact: 0473 11 26 54 of veerlegouwy@nextstepcoaching.be

Adres: Brugse Heirweg 111, 8211 Aartrijke