✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Opleiding tot loopbaancoach

Met een opleiding bij ons kan ook jij een professionele loopbaancoach worden. NextStep coaching uit Merelbeke, nabij Gent, is een echte specialist op het gebied van loopbaanbegeleiding. We beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen en Brussel. Ontdek wat je krijgt aangeleerd tijdens een opleiding voor loopbaancoach.


Geïnteresseerd in onze opleiding tot loopbaancoach? Het intakegesprek is gratis.

> Maak een afspraak

Wat leren wij jou tijdens onze opleiding voor loopbaancoach?

Wil jij een loopbaancoach worden? Dan is het uiteraard belangrijk dat je weet wat een loopbaancoach juist doet. Als loopbaancoach is het de bedoeling dat je mensen goesting doet krijgen in hun job, hen laten ontdekken welke meerwaarde ze hebben op de arbeidsmarkt en hen leert hoe ze écht loopbaangeluk kunnen bereiken. We hebben verschillende opleidingen die je kunt volgen om een professionele loopbaancoach te worden: een basisopleiding en een opleiding voor gevorderden. In beide opleidingen leer je hoe je mensen kunt helpen met loopbaanbegeleiding op maat en leer je allerlei tools gebruiken. Er wordt steeds in kleine groepjes gewerkt, zodat er veel ruimte is voor vragen. Naast een opleiding tot loopbaancoach kan je bij ons ook andere opleidingen volgen. Wil je bijvoorbeeld een burn-outcoach worden? Dan kan je een opleiding voor burn-outcoachvolgen. Daarnaast kan je een opleiding voor natuurcoaching volgen.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Volg een opleiding en word een professional

Wil je een opleiding volgen om een professionele loopbaancoach te worden? Dan zit je zeker op de goede plek bij ons. Dankzij onze unieke formules en tools, word jij een echte professional. Wil je je inschrijven of zit je met vragen? Bel naar het nummer +32477 85 59 98, stuur een e-mail naar info@nextstepcoaching.be of vul het contactformulier in.