✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Leiderschapscoaching

Indien je je capaciteiten als leider binnen een bedrijf nog meer wilt uitbreiden, kan je ons inschakelen voor leiderschapscoaching. NextStep coaching is gevestigd in Merelbeke, nabij Gent, maar heeft verschillende kantoren en meer dan 70 coaches verspreid over heel Vlaanderen. Een van onze coaches geeft met plezier een training over leiderschap, zodat jij nog meer kunt groeien.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Ons bedrijf voorziet professionele leiderschapscoaching

Als teamleider is het belangrijk dat je de innerlijke sterkte van je team zo veel mogelijk benut. Ieder teamlid moet zich op hun plek voelen en moet het gevoel hebben dat ze goed werk leveren. Met behulp van een training door een jobcoach zorgen wij ervoor dat jij het leiderschap nog meer onder de knie krijgt. Tijdens leiderschapscoaching leren wij je allereerst meer zelfinzicht creëren. We leren je kennismaken met je eigen sterktes en verbeterpunten, zodat je met behulp van onze training een vorm van leiderschap vindt die bij jou aansluit. Heb jij het gevoel dat er problemen zijn binnen je team? Dan kan een loopbaancoach helpen door middel van teamcoaching. Dankzij onze leiderschapscoaching en begeleiding van je team zorgen wij voor werkbaar werk

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Schakel ons in professionele coaching

Denk jij dat een training voor leiderschap jou, je team en je hele bedrijf ten goede komt? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een van onze coaches voor leiderschapcoaching. Dat kan door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98, door een e-mail te sturen naar info@nextstepcoaching.be of door het online contactformulier in te vullen. Ook voor een burn-outcoach kan je op ons rekenen.