✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Coachen in natuur

Bij coachen in de natuur ga je met een team en een professionele coach de natuur in. Bij NextStep coaching uit Merelbeke, nabij Gent, kan je dergelijke sessies volgen. We hebben vestigingen over heel Vlaanderen en beschikken over 70 ervaren coaches die jou maar al te graag begeleiden.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Het doel van coachen in de natuur

Coachen in de natuur is een vorm van teamcoaching. Samen met een professionele coach ga je aan de slag met zaken om de samenwerking binnen het team te verbeteren. Er wordt bovendien ook gehamerd op de innerlijke sterkte van ieder teamlid. Waarom zou je kiezen voor coachen in de natuur? De natuur zorgt voor rust en verbondenheid. Dankzij de rustige omgeving is natuurcoaching ook uitermate geschikt voor HSP-coaching. Ben je zelf een coach en ben je geïnteresseerd in deze rustgevende vorm van begeleiden? Volg dan een opleiding natuurcoaching bij ons en word zelf een coach!

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Vraag om meer informatie

Denk jij dat coachen in de natuur onder begeleiding van een NextStep-coach jouw team ten goede kan komen? Wens je meer informatie over onze sessies of over het coachen zelf? Contacteer ons gerust door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98, door een e-mail te sturen naar info@nextstepcoaching.be of door ons contactformulier in te vullen.