Peter Massy

“Hoe de wind waait kan je niet beïnvloeden, hoe je de zeilen zet wel”

Seneca

Peter Massy

Regio: Herentals – Turnhout- Antwerpen (2980 Zoersel)

Zelf een volgende stap zetten in je leven of in je loopbaan geeft een grote voldoening. Coachen inspireert en ondersteunt je in het zetten van die stap. Peter reist graag even met je mee en laat de eigen mogelijkheden en krachten (her)ontdekken. Samen op weg naar … jouw doel. Peter is coach en heeft jarenlange ervaring als leidinggevende en consultant. Hij geeft trainingen, begeleidt workshops en serious games.

Contact: 0487 90 61 80 of peter@nextstepcoaching.be

Adres: Violetlaan 34 te Zoersel

Deze coachees waren alvast tevreden!

Zeer persoonlijk gericht, het was volledig afgestemd op mijn situatie en vraag. Ik voel me aangesterkt door de coaching waardoor ik meer gericht naar een voldoening gevende loopbaan kan werken.

Rebecca Templer

LBB R.T.

Nuttig en prettig. Ik ben een stuk verder gekomen in nadenken en beslissen over mijn loopbaan en heb tools geleerd die ik ook later in mijn carrière kan gebruiken.

LBB Maartje K.

Heel goed, spreekt aan op de noden die er zijn. Goed uitgelegd, goed oog op de situatie dankzij bevraging. Peter maakt tijd voor vragen en verduidelijking. Veel praktijkoefeningen en voorbeelden.

Brenda Eyskens

LBB Brenda Eyskens

Een stuk bevrijdend, in die zin dat er buiten mijn werkomgeving iemand was die luisterde, in vraag stelde, meezocht naar eventuele oplossingen. Bewuster van jezelf en daardoor makkelijker om grenzen te bewaken en ook buitenshuis in je rust te kunnen blijven.

Dominique

LBB Dominique