Nele Pessemier

By discovering nature, you discover yourself.
– Maxime Lagacé

Nele Pessemier

Regio: Gooik – Halle – Dilbeek – Ninove – Liedekerke – Geraardsbergen

Als hoogsensitieve, creatieve generalist in hart en nieren ben ik actief als wandel- en loopbaancoach en daarnaast ook als HR Consultant én fotograaf.
Het duurde even voor ik mijn eigen weg vond. Stap voor stap ontdekte ik dat het een combinatie van jobs is die mij voldoening geeft. Ik neem jou graag mee op mijn reis, want ik weet dat ook jij de juiste stappen kan leren zetten die je dichter brengen bij een loopbaan die bij jou past.

Word ik jouw wandelcoach?
Ik leer jou om opnieuw dichter bij jezelf te komen. Dit doen we tijdens een aantal wandelingen in de natuur. Geen standaard loopbaanbegeleiding, maar eentje waarbij de natuur een actieve rol speelt.

Waarom ik jouw gids kan zijn?
Omdat ik ooit zelf zonder energie achter een bureau zat. Ik leerde dat ik dichter bij mezelf had moeten blijven en dat ik mensen op een authentieke manier wil begeleiden.
Door ze hun eigen weg te laten vinden, zonder ze in een bepaalde richting te duwen.

Ik breng je in verbinding met je essentie, met je innerlijke kracht, maar ook met de natuur. Zo voel je wat je nodig hebt om te bruisen van energie. We gaan op zoek naar wat jou helpt om weer volop voor jezelf te kiezen.

Daarnaast weet ik hoe belangrijk het is om hooggevoeligheid een plaats te geven. En hoe je dit leert inzetten als een kracht. Hoe je als creatieve generalist verloren kan lopen tussen al je interesses. Maar ook hoe je daar balans in vindt.

Wat ik doe als ik niet aan het coachen ben?
Ik ben een kennisverzamelaar, altijd aan het lezen, het liefst in verschillende boeken tegelijk. Daarnaast trek ik er graag op uit met mijn gezin. In de natuur of wat dacht je! En ik heb dan altijd mijn camera bij de hand.

Contact: 0477 52 97 36 of nele@nextstepcoaching.be

Adres: Nele coacht in tal van natuurgebieden in en om het Pajottenland. Bekijk de volledige lijst hier.