✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

HSP-coaching

Heb jij nood aan HSP-coaching voor jezelf of voor binnen je bedrijf of organisatie? Dan is NextStep coaching je graag van dienst. We zijn gevestigd in Merelbeke, nabij Gent maar beschikken over meer dan 70 coaches verspreid over heel Vlaanderen. Je vindt dus ongetwijfeld een coach bij jou in de buurt die je hulp op maat kan bieden.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Wat is HSP-coaching?

‘HSP’ staat voor Highly Sensitive Person, of een hoogsensitief persoon. Het zorgt ervoor dat je extra gevoelig bent voor prikkels van binnen- en buitenaf. Denk daarbij bijvoorbeeld aan gevoelens en gedachten, maar ook kleuren, geuren, licht, bewegingen en vormen. Merk jij dat je daar last van hebt en heeft het invloed op je relaties en op je prestaties op het werk? Dan kan een coach je helpen met behulp van HSP-coaching. Hoogsensitiviteit is voor iedereen uiteraard anders. Daarom zorgen wij steeds voor een gepersonaliseerde benadering. Krijg je bijvoorbeeld sneller stress door die extra prikkels? Onze loopbaancoach leert je daarmee omgaan, zodat jij kunt genieten van werkbaar werk. Wat dacht je bijvoorbeeld van natuurcoaching om volledig tot rust te komen? We hebben meer dan 25 coaches die zich specialiseren in deze vorm van coaching.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Maak een afspraak voor coaching op maat

Heb jij last van hoogsensitiviteit en denk je dat HSP-coaching een oplossing kan zijn om je beter op je gemak te voelen thuis, met de vrienden en op het werk? Een gespecialiseerde coach uit je buurt helpt je graag verder. Maak een afspraak door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98, door een e-mail te sturen naar info@nextstepcoaching.be of door het contactformulier in te vullen. Indien de coaching kan toegespitst worden op werksituaties kan je ook de loopbaancheque inzetten.  Contacteer ons en we geven jou alle nodige informatie.