Els Dens

Als je gevoeligheid je kracht wordt… “

Els Dens

Regio: Leuven (3010 Kessel-Lo)

Wat je jobuitdaging ook is, grijp nu je kans om je zelfkennis te vergroten en je unieke kwaliteiten voorop te zetten. Je leert bewust kiezen wat bij jou past.

Als gevoelig kind groeide ik op in een sterk rationeel georiënteerde omgeving. Ik leerde al snel om aan verwachtingen te voldoen en studeerde voor Bio-Ingenieur. Daarna werkte ik in informatica waardoor mijn analytische kwaliteiten nog meer in de verf gezet werden. Maar na een tijd begon er iets te knagen: mijn fijngevoelige, empathische kant werd niet gezien. Ik weet dus wat het is om op een dwaalspoor te zitten in je (levens)loopbaan.

Ik schoolde om tot levenscoach (NLP) en ontdekte dat het juist mijn sterkte is om fijngevoelige mensen te begeleiden om dichter bij zichzelf te komen, om te leren vertrouwen op hun unieke kwaliteiten. Klanten ervaren deze resultaten: meer zelfkennis, je eigen pallet aan jobcriteria, duidelijke communicatie en trouw kunnen blijven aan jezelf in diverse situaties.

Waarom klanten met mij in zee gaan?

Intense diepgang | De NextStep methodiek helpt jou om keuzes te maken, meer loopbaangeluk te vinden én te groeien als mens in de richting die voor jou past.

Veiligheid en vertrouwen | Als levenscoach kan ik om met emoties en weet ik hoe ik een vraag helder krijg,een veilige omgeving schep,jou dichter breng bij jezelf,…

Brede expertise | Stress, burn-out, hoogsensitiviteit: ik herken deze thema’s en ga ermee aan de slag. Je leert zelfredzaam zijn en verantwoordelijkheid nemen.

Contact: 0495/915598 of els@nextstepcoaching.be

Adres: Leopold Beosierlaan 109 te Leuven

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

LBB L.V.

Els bracht op een gestructureerde manier mijn interesses in kaart. Ook de problemen en valkuilen werden duidelijk. Toen het me duidelijk werd dat ik koos om verder te gaan in mijn huidige job, zochten we naar enkele acties om hierin verder te groeien.

LBB E.D.G.

Hoewel ik geregeld vergader met collega’s via Skype was dit mijn eerste coachingsgesprek via Skype. Dat voelde vooraf wel spannend aan. Maar het feit dat ik Els kon zien, gaf me meteen hetzelfde gevoel van vertrouwen als elkaar ‘in het echt’ zien. Mooie bonus is dat ik geen tijd kwijt ben aan verplaatsing en ook geen stress heb om op tijd op mijn afspraak te zijn. Het gesprek kunnen voeren in mijn eigen thuisomgeving gaf me ook rust. Ik zie dus alleen maar voordelen en wat mij betreft mogen de volgende gesprekken ook via Skype gebeuren.

– L.

Online coaching L.

Ik heb reeds verschillende telecoachings met Els ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Els speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.

– Kristin

Online coaching Kristin

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Els.

L.B.

LBB L.B.

Dankzij de begeleiding van Els heb ik mijn positieve kwaliteiten kunnen omzetten in een positief sollicitatiegesprek met een nieuwe job als uitkomst.

V.H.W.

LBB V.H.W.

Het was een goede ervaring. Ik heb inzicht gekregen in mijn situatie, in wat mijn capaciteiten zijn en mijn valkuilen. Ik voede me gesteund en mocht mezelf zijn in deze moeilijkere periode.

N.R.

LBB N.R.