Work-Life Balance

Zeg 'nee' tegen stress

Zeg 'ja' voor meer evenwicht!

Heb je het gevoel dat je…

 • ‘geleefd’ wordt door wat anderen van je verwachten?
 • je in een soort van ‘overlevingsmodus’ zit?
 • frustraties afreageert op je kinderen of je partner?
 • stress laat ophopen tot deze ontploft?
 • jezelf in een hoekje duwt (of laat duwen)?
 • te veel ballen tegelijk in de lucht moet houden?
 • in je vrije tijd met het werk in je hoofd zit, en je op het werk de problemen van thuis moeilijk naast je neer kan leggen?

Dan is het tijd om je work-life balance eens onder de loep te nemen.

De data zijn nog niet gekend. Mail ons voor meer informatie.IN DE WORKSHOP WORK-LIFE BALANCE

 • Ontdek je bruikbare strategieën in de omgang met je werk en je omgeving
 • Leer je het belang van je werk ten opzichte van je zelf(beeld) te kaderen.
 • Krijg je tips en tricks die je meteen kan toepassen
 • Leer je je eigen ritme kennen en respecteren
 • Je krijgt inzicht in de verschillende soorten stress, de oorzaken en preventie.
 • Je hebt de tools in handen om bewuste keuzes te maken.
 • Je begrijpt faalangst en hebt zicht op je eigenwaarde.
 • Je kent jouw grens in wat te veel, voldoende of te weinig is.
 • Je ziet de invloed van het totaalbeeld: ontspanning, beweging, voeding.
 • Je weet wat voor jou energie-vretende en energie-gevende componenten zijn.
Groepsworkshop

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in een kleine groep. Je gaat aan de slag met knelpunten uit je eigen leven, zodat je meteen de aangereikte tips en tricks praktisch kan toepassen.

TRAINER

Jouw trainer is steeds een ervaren NextStep loopbaancoach. Deze workshop werd gedesitelleerd uit de duizenden uren coachingservaring en expertise van de NextStep loopbaancoaches.

PRIJS EN KORTINGEN

Deelname bedraag €20.

De opbrengst van de workshop die doorgaat op 12/12/2019 wordt geschonken aan De Warmste Week!

Geen opleidingcheques of kmo-portefeuille mogelijk voor deze workshop

De data zijn nog niet gekend. Mail ons voor meer informatie.VOEL JE GOED IN DE JOB DIE JE ZO GRAAG DOET, ZONDER DAT JIJ, JE GEZIN OF JE RELATIES ER ONDER LIJDEN

Heb je vragen over deze workshop?

Wil je weten waar en wanneer deze in de toekomst georganiseerd wordt? Wil je de workshop organiseren binnen jouw bedrijf of organisatie? Aarzel niet om ons te contacteren!

  Ann is een luisterend oor. Ze laat je je frustraties uitspreken, waardoor je zelf tot het besef komt welke kwaliteiten en werkpunten je hebt. Ik moest me niet schamen voor mijn gedachten. Daardoor kon ik mezelf opnieuw vertrouwen. Ik kwam buiten met de zekerheid dat ik juiste keuzes maakte.

  H.S.

  LBB H.S.

  De last op mijn schouders smelt weg. De begeleiding was geruststellend en opluchtend. De impact op mijn loopbaangeluk is groot!

  Mireille D.

  LBB Mireille D.

  Ik vond de begeleiding geweldig! Ik zat niet goed in mijn vel. Door de vele gesprekken en oefeningen die we samen gehad hebben, voel ik me zelfzekerder en sterker als tevoren. Ik heb nu ook beslist hoe ik verder wil met mijn loopbaan.

  Lesly Gelaude

  LBB Lesly Gelaude

  De loopbaanbegeleiding was verhelderend. Door bijvoorbeeld samen na te denken waar ik energie van krijg, ben ik zelfzekerder geworden over welke richting ik uit wil. Dankzij Ann heb ik de motivatie gevonden om concrete stappen te nemen hiervoor.

  I.C.

   

  LBB I.C.

  De loopbaanbegeleiding was enorm nuttig. Het was soms heftig om jezelf te leren kennen, maar erg leerrijk want het haalt het diepste in je naar boven.

  P.D.K.

  LBB P.D.K.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding wel confronterend, maar een absolute verrijking naar nieuwe uitdagingen en eventuele mogelijkheden.

  K.G.

  LBB KG

  Het was interessant! Door leuke gesprekken en oefeningen heb ik meer inzichten gekregen in waarom ik bepaalde keuzes (niet) gemaakt heb en waarvan ik blij word. Het was een verrijkend traject. Ik heb nu een beter zicht op mijn talenten en sterktes.

  Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk onverwacht groter is dan ik op voorhand had gedacht.

  – Anoniem

  LBB Anoniem (3)

  Ik was verrast door de out of the box- en alternatieve benadering om tot eigen inzichten en beoordeling van situaties te komen. Ook door het feit dat het hele traject aangepast wordt aan je persoonlijke situatie en je eigen noden zorgt voor een enorme vooruitgang.

  Ik zou het zeker iedereen aanraden, zelfs al ben je niet op zoek naar een nieuwe job of uitdaging, het lijkt mij op elk punt in je carrière nuttig om te weten waar je valkuilen en je sterke punten liggen.

  – Anoniem

  LBB Anoniem (2)

  Kathleen nam me mee op een ongelooflijke reis doorheen mijn leven. Ze sterkte mijn zelfvertrouwen door mijn succesverhalen te ontrafelen. Ik ontdekte dat mijn droom in de lijn ligt van wie ik echt ben. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk groot zal zijn. Het heeft me bevestiging gegeven van wat ik voelde. Dankjewel Kathleen voor jouw persoonlijke begeleiding.

  – Anoniem

  LBB Anoniem

  Ik vond de loopbaanbegeleiding heel aangenaam, ik heb inzicht in mezelf gekregen. Ik durf me nu meer ontplooien en niet altijd op safe te spelen. Ik verwacht dat het ik nu meer voldoening kan halen uit m’n werk.

  Kathleen Verduyck

  LBB KV

  Voor mezelf vond ik het een moeilijke stap naar loopbaanbegeleiding. Maar na elke sessie kon ik wel met een goed gevoel en inspiratie verder.

  John Heekhout

  LBB JH

  Heel verrijkend, zowel op professioneel als op privé vlak. Ik weet nu dat ik op zoek moet gaan naar een job in een bedrijf dat dezelfde visie heeft als ik en met meer variatie. De sessies waren op vele vlakken heel verhelderend.

  I.W.

  LBB I.W.

  De loopbaanbegeleiding heeft mij een betere kijk op mezelf gegeven. Ik zie nu dat ik het allemaal toch nog zo slecht niet doe. De wandelingen in de natuur hebben mij deugd gedaan en zorgden voor een andere/aparte setting. Een aanrader!

  R.G.

  LBB RG

  Ik vond de loopbaanbegeleiding TOP, dank je wel Ingrid om mijn ogen te openen. Ik weet nu weer waar mijn échte passie ligt. Ik merk dat ik zelfzekerder ben en opnieuw durf te doen wat ik graag doe.

  Inge Vercammen

  LBB Inge Vercammen

  Een aangename ervaring die rust bracht, ook al was dat soms ‘gecoached zoeken’. Het traject bood handvaten om tot inzicht en kleine, duurzame stapjes te komen.

  T.S.

  LBB Tine Stryckers

  De loopbaanbegeleiding heeft mij de ontbrekende structuur geboden om zelf verder te kunnen. Zeer waardevol door de opgebouwde vertrouwensband. Een grote hulp om stil te staan, en me gedragen te voelen in dit moment van balans opmaken. De begeleiding zal bijdragen tot meer vertrouwen en daadkracht vanuit mijn persoonlijke, innerlijke drijfveren.

  Bruno Hardt

  LBB Bruno Hardt

  Ik vond de loopbaanbegeleiding heel interessant. Els heeft me geholpen in mijn projecten. Ze heeft me geleerd een structuur te maken in mijn ideeën. De tijd ging rap voorbij omdat ik me goed voelde bij Els. Het gaf me positieve energie om te te groeien.

  Amélie De Koker

  LBB Amélie De Koker

  De loopbaanbegeleiding heeft me meer inzichten gegeven. Een soort van rust, alsook een grond om verder op te bouwen. Ik verwacht meer evenwicht nu in mijn loopbaan en loopbaangeluk.

  Janet Borrizee

  LBB Borrizee Janet

  Ik vond de begeleiding heel positief, verrassend, diepgaand en soms ook confronterend. Brengt orde in de chaos in mijn hoofd geeft antwoorden op de vragen over hoe het nu verder moet en hoe ik er aan kan beginnen. Ik verwacht een positieve invloed op mijn work-life balance en hoe ik mijn kwaliteiten/talenten effectiever kan benutten.

  Birgit Rampf

  LBB Birgit Rampf

  De loopbaanbegeleiding heeft me meer inzichten gegeven, alsook een soort van rust. Een grond om verder op te bouwen. Ik verwacht dat het mij meer evenwicht zal brengen.

  Janet Borrizee

  LBB J.B.

  Ik ben zeer positief, elke sessie bracht iets bij of was nuttig. Elke keer stapte ik buiten met nieuwe inzichten en het gevoel dat ik eindelijk de nodige concrete stappen aan het zetten was in mijn zoektocht naar een nieuwe baan, dit keer gewapend met goede kennis en de nodige aandachtspunten.

  LBB W.J.

  Als een warm dekentje op een frisse herfstdag, met het zonnetje in het gezicht. Het voelt als thuiskomen. Op een creatieve manier je eigen ik kunnen vinden zonder gebonden te zijn aan maatschappelijke verwachtingen.

  LBB E.C.

  Een interessante route om nieuw geluk in het zakelijk leven te krijgen. Ik ontdekte opnieuw mijn drijfveren en hoe ik mijn talenten in een nieuwe loopbaan kan aanwenden. Heel inspirerend, ik verwacht een gunstig effect op mijn loopbaan.

  LBB Natasja DS

  Een van de beste keuzes die ik gemaakt heb. Het heeft enorm geholpen om eindelijk mijn gedachten op orde te krijgen, mijn sterktes en interesses te bevestigen en strategieën te ontwikkelen om mijn valkuilen effectief te omzeilen. Een welgemeende dank u aan Judy!. Ik heb het gevoeld dat ik eindelijk op het juiste spoor ben.

  M.V.

  LBB Marie Vandenabeele

  Dankuwel voor de sessie gisteren. Ik ben blij dat ik zo snel kon komen bij jou voordat ik ging werken. Het heeft mij echt al geholpen. Ik voel mij al sterker. Het malen is al sterk verminderd door de info die ik nu heb. En ik onthoud dat de kracht er is in mezelf. Nogmaals dankuwel voor alles. You are the right man in the right job!

  Ann B.

  LBB Ann B

  Ik ben onverwachts bij Kathleen terecht gekomen, in verband met een professionele begeleiding. Ik was niet echt op zoek, maar al snel bleek dat het me deugd deed. Ik schreef me dus snel in om de 2e sessie ook te volgen. Kathleen leerde me dat ik mezelf als persoon meer ging waarderen, en de kijk op vele dingen in het leven met een andere bril durf te bekijken. Mijn privéleven en werksituatie geven me opnieuw andere kansen. Indien er iemand zou twijfelen, mijn goede raad is … probeer zeker een sessie te volgen én vooral bij Kathleen!

  – Els

  LBB E.B.

  De coaching met Kathleen was voor mij een heel waardevolle ervaring. Voor we met het traject begonnen, had ik het gevoel dat veel dingen in mijn leven “op mijn pad” waren gekomen, maar dat ik zelf niet echt bewust keuzes had gemaakt. In de sessies werden mij inzichten aangereikt aan de hand van mijn eigen input. Kathleen reikte me de tools aan om stil te staan bij bepaalde keuzes en inzichten te verwerven in mijn eigen doelen en waarden. Ze daagt je uit hier ook kritisch over na te denken. Ik heb terug zin om te gaan werken en voel me zelfzeker dat ik dankzij deze coaching de juiste keuze zal kunnen maken, en aanvoelen wat die keuze zal zijn. Ook als ik niet meteen de geschikte uitdaging vind, zal ik zelfzeker kunnen blijven.

  – Esmé

  LBB Esmé

  Heel doeltreffend en interessant, ook al zocht ik geen andere job. Het was zeer fijn stil te staan bij wat je doet en hoe je het doet. De kennismaking met mezelf was een onverwacht gegeven dat me zeker kan helpen in mijn loopbaan en mijn algemeen geluk.

  In crisissituaties ervaar ik ook een andere kijk op de situatie doordat de coach me de kans gaf eerst een beetje mezelf tegen te komen, en te beseffen dat dit kan, mag en goed was. Bedankt Kathleen!

  – Els

  LBB E.B.

  Heel interessant! Door oefeningen heb ik meer inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten en kijk ik anders naar dingen die voor mij vanzelfsprekend waren. Het gebruik van schema’s maakte alles ook visueel heel duidelijk. Het is niet zomaar een beetje uitleg, er wordt heel persoonlijk gewerkt, wat het intenser maakt.

  – Christine

  LBB C.D.

  Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

  Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

  – L.V.

  LBB L.V.

  Els bracht op een gestructureerde manier mijn interesses in kaart. Ook de problemen en valkuilen werden duidelijk. Toen het me duidelijk werd dat ik koos om verder te gaan in mijn huidige job, zochten we naar enkele acties om hierin verder te groeien.

  LBB E.D.G.

  Ik wist niet wat ik moest verwachten en het was een stap buiten mijn comfortzone. Op een knooppunt op mijn loopbaan, wist ik niet welke richting uit te gaan. De wandelingen en gesprekken deden me stilstaan bij wie ik ben, wat ik kan en nadenken over wat ik wil gaan doen.

  LBB Tom Haerens

  Al dan niet bewuste inzichten kwamen plots expliciet op de voorgrond en werden uitgesproken. Hierdoor kwam alles terug een beetje in perspectief. Boeiend, verhelderend en verrijkend. Ik verwacht dat mijn loopbaangeluk een positieve wending neemt.

  KT

  LBB KT

  Zeer nuttig en verrijkend met het oog op de zoektocht naar een job die volledig bij me past en waarin ik me 100% gelukkig kan voelen. Het stelt je beter in staat om de arbeidsmarkt doelgericht te verkennen en te focussen op hetgeen je belangrijk vindt in een job.

  W.D.

  LBB WD

  Ik heb de loopbaanbegeleiding als positief ervaren. Motiverende en ondersteunende gesprekken. Je wordt er alleen maar beter van. Zeker aan te raden als je het even niet meer ziet zitten.

  V.M.

  LBB V.M.

  Verrijkend om te leren hoe mensen mij zien, ervaren en zelfs waarderen. Ik denk dat mijn loopbaangeluk ene positieve wending kan hebben!

  D.S.F.

  LBB D.S.F.

  Goede gesprekken, heeft me inzicht doen krijgen hoe ik echt in elkaar zit. Rustige locatie, ervaren loopbaancoach. Ik verwacht een positieve verandering.

  M.C.

  LBB M.C.

  Heel tevreden. Dankzij de loopbaanbegeleiding vind ik nu een beter evenwicht tussen werk en privé en kan ik toch nog de job doen die ik graag doe. Ik had de chance een gemotiveerde coach te hebben!

  S.C.

  LBB S.C.

  Ik had al van loopbaanbegeleiding gehoord maar durfde de stap niet goed te zetten omdat ik schrik had voor de standaard emotieloze vragenlijstjes waar niets mee zou gebeuren. Na een duwtje van mijn psychologe in de richting van Joyce heb ik de stap toch gezet. Ik was heel aangenaam verrast door Joyce haar aanpak. We gingen aan de slag met heel interactieve oefeningen en Joyce ging verder op zaken die ik naar boven
  bracht. Zo kreeg ik het gevoel dat er heel erg naar mij geluisterd werd en het oké is om te zijn wie ik ben.

  S.

  LBB S.C.

  Ik heb nu zicht op wat ik belangrijk vind in mijn job, wat me energie geeft, maar ook wat (onnodige) energie van me afneemt, maar ook hoe het komt waarom ik het moeilijk heb met sommige
  punten waar ik vaak mee geconfronteerd wordt. Bedankt Joyce, het was positief en verrijkend voor mezelf. Ik ben iets rustiger geworden en probeer me te focussen op zaken die me positieve vibe geven, hoewel
  er toch nog werk aan is…

  M.D.B.

  LBB M.D.B.

  Professionele begeleiding op maat, in een rustig kader, vertrekkend vanuit mezelf, aan de hand van visualisatie. Dit gaf waardevolle, bruikbare en heldere inzichten die je een nieuw perspectief bieden dat vrijwel onmiddellijk toepasbaar is en je een blik in de toekomst biedt.

  Caroline De Kegel

  LBB Caroline De Kegel

  Hoewel ik geregeld vergader met collega’s via Skype was dit mijn eerste coachingsgesprek via Skype. Dat voelde vooraf wel spannend aan. Maar het feit dat ik Els kon zien, gaf me meteen hetzelfde gevoel van vertrouwen als elkaar ‘in het echt’ zien. Mooie bonus is dat ik geen tijd kwijt ben aan verplaatsing en ook geen stress heb om op tijd op mijn afspraak te zijn. Het gesprek kunnen voeren in mijn eigen thuisomgeving gaf me ook rust. Ik zie dus alleen maar voordelen en wat mij betreft mogen de volgende gesprekken ook via Skype gebeuren.

  – L.

  Online coaching L.

  Ik heb reeds verschillende telecoachings met Els ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Els speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.

  – Kristin

  Online coaching Kristin

  Een ware ontdekking met betrekking tot “mijn ik”. Vanaf nu wordt alles anders, en de meeste mensen ervaren dit positief. Professioneel is het reeds gestart. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan een grote koerswijziging zal ondergaan, zeker in 2020 bij de heel grote organisatiewijziging van mijn bedrijf. Vanuit de directie zijn er reeds positieve hints gegeven betreffende de carrièrewendingen.

  I.M.

  LBB MACORS Ignace

  Heel goede begeleiding, goed gericht naar jobfuncties en inzicht naar identiteit, inzicht in aanbod opleidingen, functies, aan gelijkheden met huidige omstandigheden. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan positief zal zijn en meer inzicht zal opleveren.

  LBB Lauwers Gregory

  Ik was heel nerveus de eerste keer, door de manier waarop ik ontvangen werd was ik al op mijn gemak voor ik het lokaal had bereikt. Ik ben er helemaal opgeladen en met veel stof tot nadenken vertrokken. Naar de tweede sessie keek ik echt uit en die heeft mij meer vertrouwen gegeven. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan groot is, ik ga beter in gesprek met leidinggevenden.

  A.S.

  LBB SENGIER ANN

  Super goed. Je wordt geconfronteerd met jezelf en via positieve elementen krijg je bepaalde inzichten, die je helpen om alles te verwerken waar je het moeilijk mee had. En de tips en tricks geven je een houvast voor de toekomst. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan zeer positief zijn. Ik heb geleerd/ingezien om de balans opnieuw in evenwicht te brengen, en dat voelt goed.

  Martine Creyf

  LBB CREYF MARTINE

  Ik vond de loopbaanbegeleiding energie gevend, leerrijk en gevarieerd. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan positief zal zijn.

  K.M.

  LBB Katrijn Merckx

  Een goede aanpak en methodiek afgestemd op mezelf en mijn eigen tempo. Dit resulteert in voldoende materiaal om zelf een positieve manier aan je eigen loopbaan verder te bouwen.

  D.S.

  LBB David Schaubroeck

  Filip werkt vooral op inzichten in je persoonlijkheid. Dit werkt goed voor mij door mijn achtergrond (studies, beroep sociale sector). Bij elke sessie was er op het einde ook een oefening of tip om toe te passen in het degelijk leven. Invloed zal onrechtstreeks (via persoonlijkheid) zijn, maar met noodzakelijk om juiste keuze te maken voor toekomstige job.

  LBB Pieter De Wilde

  Ik vond de begeleiding nauwkeurig en goed. Filip heeft na sessie 1 al de belangrijke knoppen los gemaakt zodat ik een helder zicht op mijn loopbaangeluk kreeg.

  P.V.

  LBB Pottier Vincent

  Ik vond de opleiding heel verrijkend, Filip heeft dingen waar ik overkeek, blootgesteld en me bewust van gemaakt. Ik heb weer energie. Ik verwacht dat mijn loopbaangeluk stelselmatig zal toenemen. Door wat ik ingezien heb, meer van mezelf kan maken en kan blijven groeien.

  L.W.

  LBB Warlop Lieven

  Een heuse ervaring! Ik motiveer iedereen om ook loopbaanbegeleiding te volgen. Ik verwacht dat de impact enorm zal zijn. Niet dat mijn functie direct zal veranderen, maar ik ben wel veranderd.

  An Desmit

  LBB An Desmit

  Het samen uitzoeken vanwaar negatieve gevoelens vandaan komen en het omzetten van die gevoelens & oplossingen zoeken om ze te gebruiken in mijn job, dat heeft mij tot hiertoe gesterkt.

  D.R.I.

  LBB D.R.I.

  Over de hele lijn positief. Dit heeft me echt een boost gegeven, mijn zelfvertrouwen is helemaal terug. Mijn coach heeft mij laten inzien dat ik op mijn leeftijd nog heel wat te bieden heb op de arbeidsmarkt.

  LBB C.K.

  Héél interessant en leerrijk. Het heeft mij geholpen mijn talenten en sterktes te ontdekken. Ook heel handige tips voor cv, motivatiebrief en sollicitaties!

  Lieselot Verschueren

  LBB Lieselot Verschueren

  Ik ben na 33 jaar doelloos ‘gaan, gaan, gaan’ eindelijk eens gestopt. Via de begeleiding ben ik er achter gekomen wat ik wil en hoe ik dit kan realiseren. Bedankt, Veerle! De 2e cheque was zeker geen overbodige luxe.

  N.S.

  LBB N.S.

  De loopbaanbegeleiding gaf me meer zelfvertrouwen, ik kan nu meer rust inbouwen en gepast assertief reageren. Ik ontdekte dat ik bepaalde patronen vertoon in werksituaties en ben me er nu meer bewust van hoe ik op die situaties kan reageren. Zeer tevreden!

  – S.

  LBB S.P.

  Leerrijk en positief. Mezelf beter leren kennen en begrijpen. Zelfvertrouwen opgebouwd dankzij Lies.

  C.T.

  LBB C.T.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding interessant om stil te staan bij je vaardigheden en werkpunten. Ik ervaarde het als een steun in een moeilijke periode op professioneel vlak.

  G.V.d.H.

  LBB GVDH

  Al vanaf de eerste sessie was er een heel goed contact. De coach luisterde en analyseerde het probleem zeer snel. Moeilijke vragen werden daarbij niet geschuwd. Na afloop van de sessies weet ik precies waar mijn sterktes en werkpunten liggen. Kortom, een nieuwe focus die me zeker zal helpen in mijn verdere leven en carrière.

  Tim Van Hautte

  LBB Tim Van Hautte

  Originele aanpak waardoor nog dieper is ingegaan op mijn persoonlijkheidstrekken. Dankzij Marion´s aanpak ben ik er mij van bewust geworden waarom ik problemen ondervind met grenzen stellen. De impact op mijn loopbaangeluk zal behoorlijk zijn door de nieuwe inzichten die ik verkregen heb betreffende mijn communicatie naar anderen toe.

  Anoniem

  LBB Anoniem

  Ik vond de loopbaanbegeleiding heel verrijkend en versterkend. Filip heeft mijn afwezige zelfvertrouwen terug naar boven gehaald en mij een duidelijk en concreet zicht op mijn professionele toekomstplannen helpen opmaken. Filip speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.

  Anoniem

  LBB Anoniem

  De loopbaanbegeleiding heeft me veel klaarheid gebracht in mijn functioneren. Het is een houvast en een grote steun om verder te doen met wat ik bezig ben. Het geeft me meer vertrouwen . àZelfvertrouwen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf, een uitdaging…

  Verena S.

  LBB Verena S.

  Verrijkend en vérreikend qua psychologische inzichten, wat buiten mijn verwachtingen viel. Er wordt een individueel traject aangeboden, adhoc. Afgelijnd, vooraf bepaald is hier niet aan de orde. De Lifehack reikt middelen aan waar men zowel professioneel als privé een stap verder kan zetten.

  Dana V.

  LBB Dana V.

  Inspirerend. Doorheen de sessies heb ik een beter inzicht gekregen in mijn troeven en persoonlijke functioneren. Nog voor het einde van het traject heb ik dit goed in de praktijk kunnen in- en toepassen.

  M. L.

  LBB M.L.

  Goed, inspirerend, inzichtsverschaffend over eigen kwaliteiten, werkpunten, betere zelfkennis en zelfvertrouwen. Flexibele aanpak: geen voorgekauwd traject, maar 100% aangepast aan de noden en wensen van de persoon.

  Anoniem

  LBB Anoniem

  Zeer persoonlijke aanpak, vertrekkend uit het “levensverhaal” of “levenservaringen” om te achterhalen wat je echt kan boeien en wat je echt goed kan. Van hieruit werd al snel de vertaling gemaakt naar de professionele markt: welke soort jobs voldoen hier dan aan. Daarnaast werd ook goed in kaart gebracht wat de persoonlijke sterke punten zijn en waaraan nog gewerkt kan worden. Coaching sessies hebben me echt geholpen om antwoorden te vinden op de vragen waarmee ik aan de sessies begon en laten me nu toe om doelgericht de volgende stap te zetten.

  M.D.

  LBB M.D.

  Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Els.

  L.B.

  LBB L.B.

  Dankzij de begeleiding van Els heb ik mijn positieve kwaliteiten kunnen omzetten in een positief sollicitatiegesprek met een nieuwe job als uitkomst.

  V.H.W.

  LBB V.H.W.

  Ik voelde me begrepen en gehoord en had na afloop weer zin om de dingen aan te pakken waar ik nog tegenaan loop. Doelgericht, confronterend en verhelderend tegelijkertijd, precies wat ik nodig had.

  Tamara De Meester

  LBB Tamara DM

  Het was een hele ervaring! Een last die van me wegvalt, een verademing als het ware. Ik verwacht nu de richting te vinden die echt voor mij bestemd is.

  Patricia Van Den Broeck

  LBB Patricia VDB

  Zeer persoonlijk gericht, het was volledig afgestemd op mijn situatie en vraag. Ik voel me aangesterkt door de coaching waardoor ik meer gericht naar een voldoening gevende loopbaan kan werken.

  Rebecca Templer

  LBB R.T.

  Ik vond het erg goed dat de begeleiding vertrok vanuit hoe je als persoon bent. Ook was het erg nuttig om mijn waarden en eigenschappen op te lijsten. Ik heb wel een zeer specifieke opleiding gevolgd, waardoor het soms moeilijk praten was over die concrete markt en jobs.

  J.L.

  LBB J.L.

  Een echte pluswaarde om mezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat ik juist zoek in een job. Het is een duwtje in de rug om sommige beslissingen te nemen.

  Mieke Huysse

  LBB Mieke Huysse

  Zeer professioneel opgevat, Mileen geeft een duidelijke visuele voorstelling van de situaties en inzichten. Voldoende tips en vlotte communicatie.

  A.V.

  lbb A.V.

  Ik zou zelf nooit tot deze inzichten zijn gekomen zonder de begeleiding! Ik ben heel blij met de nieuwe richting waarbinnen mijn traject kan ontplooien.

  S.F.

  LBB S.F.

  Het was niet gewoon loopbaanbegeleiding, maar dat tikkeltje meer dat je extra levensgeluk lijkt te geven.

  J.J.

  LBB

  Inspirerend, confronterend en motiverend. Fijne loopbaancoach!

  Anna Wynants

  LBB Anna Wynants

  Zeer inspirerend. Overtrof al mijn verwachtingen. Mijn coach was enorm empathisch en zeer bekwaam.

  Laura Vanhaesendonck

  LBB Laura Vanhaesendonck

  Algemene review en terugblik in combinatie met een nieuwe functie. Missie geslaagd!

  Niko F.

  LBB Niko F.

  Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

  Kurt M.

  LBB Kurt M.

  Een persoonlijke verrijking. Ik voel een nieuw bewustzijn en ben helemaal klaar voor een nieuw begin. De richting is duidelijk! Spannend! Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.

  Karen M.

  LBB Karen M.

  Zeer verruimend inzake mogelijk nieuwe uitdagingen en bevestigend wat soms als gewoon wordt gezien.

  K.V.

  LBB K.V.

  Het was interessant om mezelf beter te leren kennen. Ik heb tips gekregen om beter mijn motivatiebrief op te stellen, alsook via welke kanalen vacatures te vinden zijn.

  J.B.

  LBB J.B.

  Ik had een probleem, Stefaan heeft het onthuld en helpen oplossen. Heel goed gevoel!

  Dimitri M.

  LBB Dimitri M.

  Ik heb bevestiging en tools gekregen om het aan te pakken. Ik heb een stap in de goede richting gezet.

  C.V.W.

  LBB C.V.W.

  Het was inzicht- en richtinggevend.

  L.D.B.

  LBB L.D.B.

  De loopbaanbegeleiding was zeer leerrijk. Coach Ann heeft me mezelf doen kennen. Ik ben bij haar gestart als een onzeker, bang persoon. Ann heeft me mijn talenten doen ontdekken en heeft me terug laten dromen. Op het einde heb ik er een job aan overgehouden; eentje waar ik nooit van had kunnen dromen.

  T.L.

  LBB T.L.

  Zéér nuttig en praktisch! Ann is een fantastische coach. Ze heeft me stap voor stap inzichten gegeven om er terug beter tegen aan te kunnen. Ann laat mensen stap voor stap nadenken om zo tot inzichten te komen. Ik voel me een ander mens nu in vergelijking met voor de coaching. Toen zat ik echt in een diep dal. Dank je zo hard om me daaruit te halen!

  K.M.

  LBB K.M.

  Ik vond de begeleiding aangenaam, leerrijk, zinvol en doorslaggevend. Heeft er voor gezorgd dat ik stap heb durven zetten naar een andere job.

  Jeroen H.

  LBB Jeroen H.

  Leerrijk! Goed om een evaluatie te krijgen van jezelf en je loopbaan. Zicht krijgen op je valkuilen en weten hoe je dit kan ombuigen.

  W.N.

  LBB W.N.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding goed: bevestiging gekregen van wat ik al wist maar nog niet toepaste. Tools gekregen om dit aan te pakken. Heb het gevoel een stap in de goede richting te hebben gezet.

  anoniem

  LBB anoniem

  Ik ben zeer tevreden van de uitkomst van de loopbaanbegeleiding. Het hielp me om mijn situatie beter te relativeren en nieuwe inzichten te krijgen in een mogelijke aanpak en hoe actie te ondernemen.

  Kristof G.

  LBB Kristof G.

  Ondanks het idee dat het niets voor mij ging zijn; was het een heel leerrijke ervaring en heeft het een impact gehad. Het heeft me andere invalshoeken, rust en geluk gegeven.

  K.M.

  LBB K.M.

  Annemie straalt positiviteit uit en geeft inzicht in kwaliteiten. Het was een eye opener op een positieve manier om te leren omgaan met mijn gevoelens en omgeving.

  B.D.

  LBB B.D.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding aangenaam, leerrijk en inspirerend.

  Ik verwacht dat het mij zal brengen waar ik heen wil dankzij Annemie.

  Ricky Beirnard

  LBB Ricky Beirnard

  Heel boeiend en verhelderend. Op die manier ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Het is een positieve manier om jezelf een spiegel voor te houden en zo te zien waar je staat en waar je naartoe wilt.

  P.M.

  LBB P.M.

  De loopbaanbegeleiding heeft me inzicht gegeven over mijn valkuilen. Het geeft ook tips om deze in de toekomst te voorkomen of aan te kaarten.

  Niki Huysmans

  LBB Niki Huysmans

  Een verfrissende ervaring die me bewust(er) heeft gemaakt van mijn sterktes, troeven en minpunten zodat ik heel gericht kan werken aan de uitbouw van mijn professionele doelen zonder mezelf voorbij te lopen of niet snel genoeg vooruit te komen. Of de juiste snelheid dus!

  J.V.

  lbb J.V.