Work-Life Balance

Zeg 'nee' tegen stress

Zeg 'ja' voor meer evenwicht!

Heb je het gevoel dat je…

 • ‘geleefd’ wordt door wat anderen van je verwachten?
 • je in een soort van ‘overlevingsmodus’ zit?
 • frustraties afreageert op je kinderen of je partner?
 • stress laat ophopen tot deze ontploft?
 • jezelf in een hoekje duwt (of laat duwen)?
 • te veel ballen tegelijk in de lucht moet houden?
 • in je vrije tijd met het werk in je hoofd zit, en je op het werk de problemen van thuis moeilijk naast je neer kan leggen?

Dan is het tijd om je work-life balance eens onder de loep te nemen.

De data zijn nog niet gekend. Mail ons voor meer informatie.IN DE WORKSHOP WORK-LIFE BALANCE

 • Ontdek je bruikbare strategieën in de omgang met je werk en je omgeving
 • Leer je het belang van je werk ten opzichte van je zelf(beeld) te kaderen.
 • Krijg je tips en tricks die je meteen kan toepassen
 • Leer je je eigen ritme kennen en respecteren
 • Je krijgt inzicht in de verschillende soorten stress, de oorzaken en preventie.
 • Je hebt de tools in handen om bewuste keuzes te maken.
 • Je begrijpt faalangst en hebt zicht op je eigenwaarde.
 • Je kent jouw grens in wat te veel, voldoende of te weinig is.
 • Je ziet de invloed van het totaalbeeld: ontspanning, beweging, voeding.
 • Je weet wat voor jou energie-vretende en energie-gevende componenten zijn.
Groepsworkshop

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in een kleine groep. Je gaat aan de slag met knelpunten uit je eigen leven, zodat je meteen de aangereikte tips en tricks praktisch kan toepassen.

TRAINER

Jouw trainer is steeds een ervaren NextStep loopbaancoach. Deze workshop werd gedesitelleerd uit de duizenden uren coachingservaring en expertise van de NextStep loopbaancoaches.

PRIJS EN KORTINGEN

Deelname bedraag €20.

De opbrengst van de workshop die doorgaat op 12/12/2019 wordt geschonken aan De Warmste Week!

Geen opleidingcheques of kmo-portefeuille mogelijk voor deze workshop

De data zijn nog niet gekend. Mail ons voor meer informatie.VOEL JE GOED IN DE JOB DIE JE ZO GRAAG DOET, ZONDER DAT JIJ, JE GEZIN OF JE RELATIES ER ONDER LIJDEN

Heb je vragen over deze workshop?

Wil je weten waar en wanneer deze in de toekomst georganiseerd wordt?  Wil je de workshop organiseren binnen jouw bedrijf of organisatie? Aarzel niet om ons te contacteren!

  Een heuse ervaring! Ik motiveer iedereen om ook loopbaanbegeleiding te volgen. Ik verwacht dat de impact enorm zal zijn. Niet dat mijn functie direct zal veranderen, maar ik ben wel veranderd.

  An Desmit

  LBB An Desmit

  Het samen uitzoeken vanwaar negatieve gevoelens vandaan komen en het omzetten van die gevoelens & oplossingen zoeken om ze te gebruiken in mijn job, dat heeft mij tot hiertoe gesterkt.

  D.R.I.

  LBB D.R.I.

  Over de hele lijn positief. Dit heeft me echt een boost gegeven, mijn zelfvertrouwen is helemaal terug. Mijn coach heeft mij laten inzien dat ik op mijn leeftijd nog heel wat te bieden heb op de arbeidsmarkt.

  LBB C.K.

  Héél interessant en leerrijk. Het heeft mij geholpen mijn talenten en sterktes te ontdekken. Ook heel handige tips voor cv, motivatiebrief en sollicitaties!

  Lieselot Verschueren

  LBB Lieselot Verschueren

  Ik ben na 33 jaar doelloos ‘gaan, gaan, gaan’ eindelijk eens gestopt. Via de begeleiding ben ik er achter gekomen wat ik wil en hoe ik dit kan realiseren. Bedankt, Veerle! De 2e cheque was zeker geen overbodige luxe.

  N.S.

  LBB N.S.

  De loopbaanbegeleiding gaf me meer zelfvertrouwen, ik kan nu meer rust inbouwen en gepast assertief reageren. Ik ontdekte dat ik bepaalde patronen vertoon in werksituaties en ben me er nu meer bewust van hoe ik op die situaties kan reageren. Zeer tevreden!

  – S.

  LBB S.P.

  Leerrijk en positief. Mezelf beter leren kennen en begrijpen. Zelfvertrouwen opgebouwd dankzij Lies.

  C.T.

  LBB C.T.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding interessant om stil te staan bij je vaardigheden en werkpunten. Ik ervaarde het als een steun in een moeilijke periode op professioneel vlak.

  G.V.d.H.

  LBB GVDH

  Al vanaf de eerste sessie was er een heel goed contact. De coach luisterde en analyseerde het probleem zeer snel. Moeilijke vragen werden daarbij niet geschuwd. Na afloop van de sessies weet ik precies waar mijn sterktes en werkpunten liggen. Kortom, een nieuwe focus die me zeker zal helpen in mijn verdere leven en carrière.

  Tim Van Hautte

  LBB Tim Van Hautte

  Originele aanpak waardoor nog dieper is ingegaan op mijn persoonlijkheidstrekken. Dankzij Marion´s aanpak ben ik er mij van bewust geworden waarom ik problemen ondervind met grenzen stellen. De impact op mijn loopbaangeluk zal behoorlijk zijn door de nieuwe inzichten die ik verkregen heb betreffende mijn communicatie naar anderen toe.

  Anoniem

  LBB Anoniem

  Ik vond de loopbaanbegeleiding heel verrijkend en versterkend. Filip heeft mijn afwezige zelfvertrouwen terug naar boven gehaald en mij een duidelijk en concreet zicht op mijn professionele toekomstplannen helpen opmaken. Filip speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.

  Anoniem

  LBB Anoniem

  De loopbaanbegeleiding heeft me veel klaarheid gebracht in mijn functioneren. Het is een houvast en een grote steun om verder te doen met wat ik bezig ben. Het geeft me meer vertrouwen . àZelfvertrouwen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf, een uitdaging…

  Verena S.

  LBB Verena S.

  Verrijkend en vérreikend qua psychologische inzichten, wat buiten mijn verwachtingen viel. Er wordt een individueel traject aangeboden, adhoc. Afgelijnd, vooraf bepaald is hier niet aan de orde. De Lifehack reikt middelen aan waar men zowel professioneel als privé een stap verder kan zetten.

  Dana V.

  LBB Dana V.

  Inspirerend. Doorheen de sessies heb ik een beter inzicht gekregen in mijn troeven en persoonlijke functioneren. Nog voor het einde van het traject heb ik dit goed in de praktijk kunnen in- en toepassen.

  M. L.

  LBB M.L.

  Goed, inspirerend, inzichtsverschaffend over eigen kwaliteiten, werkpunten, betere zelfkennis en zelfvertrouwen. Flexibele aanpak: geen voorgekauwd traject, maar 100% aangepast aan de noden en wensen van de persoon.

  Anoniem

  LBB Anoniem

  Zeer persoonlijke aanpak, vertrekkend uit het “levensverhaal” of “levenservaringen” om te achterhalen wat je echt kan boeien en wat je echt goed kan. Van hieruit werd al snel de vertaling gemaakt naar de professionele markt: welke soort jobs voldoen hier dan aan. Daarnaast werd ook goed in kaart gebracht wat de persoonlijke sterke punten zijn en waaraan nog gewerkt kan worden. Coaching sessies hebben me echt geholpen om antwoorden te vinden op de vragen waarmee ik aan de sessies begon en laten me nu toe om doelgericht de volgende stap te zetten.

  M.D.

  LBB M.D.

  Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Els.

  L.B.

  LBB L.B.

  Dankzij de begeleiding van Els heb ik mijn positieve kwaliteiten kunnen omzetten in een positief sollicitatiegesprek met een nieuwe job als uitkomst.

  V.H.W.

  LBB V.H.W.

  Ik voelde me begrepen en gehoord en had na afloop weer zin om de dingen aan te pakken waar ik nog tegenaan loop. Doelgericht, confronterend en verhelderend tegelijkertijd, precies wat ik nodig had.

  Tamara De Meester

  LBB Tamara DM

  Het was een hele ervaring! Een last die van me wegvalt, een verademing als het ware. Ik verwacht nu de richting te vinden die echt voor mij bestemd is.

  Patricia Van Den Broeck

  LBB Patricia VDB

  Zeer persoonlijk gericht, het was volledig afgestemd op mijn situatie en vraag. Ik voel me aangesterkt door de coaching waardoor ik meer gericht naar een voldoening gevende loopbaan kan werken.

  Rebecca Templer

  LBB R.T.

  Ik vond het erg goed dat de begeleiding vertrok vanuit hoe je als persoon bent. Ook was het erg nuttig om mijn waarden en eigenschappen op te lijsten. Ik heb wel een zeer specifieke opleiding gevolgd, waardoor het soms moeilijk praten was over die concrete markt en jobs.

  J.L.

  LBB J.L.

  Een echte pluswaarde om mezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat ik juist zoek in een job. Het is een duwtje in de rug om sommige beslissingen te nemen.

  Mieke Huysse

  LBB Mieke Huysse

  Zeer professioneel opgevat, Mileen geeft een duidelijke visuele voorstelling van de situaties en inzichten. Voldoende tips en vlotte communicatie.

  A.V.

  lbb A.V.

  Ik zou zelf nooit tot deze inzichten zijn gekomen zonder de begeleiding! Ik ben heel blij met de nieuwe richting waarbinnen mijn traject kan ontplooien.

  S.F.

  LBB S.F.

  Het was niet gewoon loopbaanbegeleiding, maar dat tikkeltje meer dat je extra levensgeluk lijkt te geven.

  J.J.

  LBB

  Inspirerend, confronterend en motiverend. Fijne loopbaancoach!

  Anna Wynants

  LBB Anna Wynants

  Zeer inspirerend. Overtrof al mijn verwachtingen. Mijn coach was enorm empathisch en zeer bekwaam.

  Laura Vanhaesendonck

  LBB Laura Vanhaesendonck

  Algemene review en terugblik in combinatie met een nieuwe functie. Missie geslaagd!

  Niko F.

  LBB Niko F.

  Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

  Kurt M.

  LBB Kurt M.

  Een persoonlijke verrijking. Ik voel een nieuw bewustzijn en ben helemaal klaar voor een nieuw begin. De richting is duidelijk! Spannend! Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.

  Karen M.

  LBB Karen M.

  Zeer verruimend inzake mogelijk nieuwe uitdagingen en bevestigend wat soms als gewoon wordt gezien.

  K.V.

  LBB K.V.

  Het was interessant om mezelf beter te leren kennen. Ik heb tips gekregen om beter mijn motivatiebrief op te stellen, alsook via welke kanalen vacatures te vinden zijn.

  J.B.

  LBB J.B.

  Ik had een probleem, Stefaan heeft het onthuld en helpen oplossen. Heel goed gevoel!

  Dimitri M.

  LBB Dimitri M.

  Ik heb bevestiging en tools gekregen om het aan te pakken. Ik heb een stap in de goede richting gezet.

  C.V.W.

  LBB C.V.W.

  Het was inzicht- en richtinggevend.

  L.D.B.

  LBB L.D.B.

  De loopbaanbegeleiding was zeer leerrijk. Coach Ann heeft me mezelf doen kennen. Ik ben bij haar gestart als een onzeker, bang persoon. Ann heeft me mijn talenten doen ontdekken en heeft me terug laten dromen. Op het einde heb ik er een job aan overgehouden; eentje waar ik nooit van had kunnen dromen.

  T.L.

  LBB T.L.

  Zéér nuttig en praktisch! Ann is een fantastische coach. Ze heeft me stap voor stap inzichten gegeven om er terug beter tegen aan te kunnen. Ann laat mensen stap voor stap nadenken om zo tot inzichten te komen. Ik voel me een ander mens nu in vergelijking met voor de coaching. Toen zat ik echt in een diep dal. Dank je  zo hard om me daaruit te halen!

  K.M.

  LBB K.M.

  Ik vond de begeleiding aangenaam, leerrijk, zinvol en doorslaggevend. Heeft er voor gezorgd dat ik stap heb durven zetten naar een andere job.

  Jeroen H.

  LBB Jeroen H.

  Leerrijk! Goed om een evaluatie te krijgen van jezelf en je loopbaan. Zicht krijgen op je valkuilen en weten hoe je dit kan ombuigen.

  W.N.

  LBB W.N.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding goed: bevestiging gekregen van wat ik al wist maar nog niet toepaste. Tools gekregen om dit aan te pakken. Heb het gevoel een stap in de goede richting te hebben gezet.

  anoniem

  LBB anoniem

  Ik ben zeer tevreden van de uitkomst van de loopbaanbegeleiding. Het hielp me om mijn situatie beter te relativeren en nieuwe inzichten te krijgen in een mogelijke aanpak en hoe actie te ondernemen.

  Kristof G.

  LBB Kristof G.

  Ondanks het idee dat het niets voor mij ging zijn; was het een heel leerrijke ervaring en heeft het een impact gehad. Het heeft me andere invalshoeken, rust en geluk gegeven.

  K.M.

  LBB K.M.

  Annemie straalt positiviteit uit en geeft inzicht in kwaliteiten. Het was een eye opener op een positieve manier om te leren omgaan met mijn gevoelens en omgeving.

  B.D.

  LBB B.D.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding aangenaam, leerrijk en inspirerend.

  Ik verwacht dat het mij zal brengen waar ik heen wil dankzij Annemie.

  Ricky Beirnard

  LBB Ricky Beirnard

  Heel boeiend en verhelderend. Op die manier ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Het is een positieve manier om jezelf een spiegel voor te houden en zo te zien waar je staat en waar je naartoe wilt.

  P.M.

  LBB P.M.

  De loopbaanbegeleiding heeft me inzicht gegeven over mijn valkuilen. Het geeft ook tips om deze in de toekomst te voorkomen of aan te kaarten.

  Niki Huysmans

  LBB Niki Huysmans

  Een verfrissende ervaring die me bewust(er) heeft gemaakt van mijn sterktes, troeven en minpunten zodat ik heel gericht kan werken aan de uitbouw van mijn professionele doelen zonder mezelf voorbij te lopen of niet snel genoeg vooruit te komen. Of de juiste snelheid dus!

   J.V.

  lbb J.V.

  Ik had dit al veel eerder moeten doen. Sofian wist de juiste vragen te stellen om verder te kijken dan mijn neus lang is.

  LBB anoniem

  Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer goed. Sofian was zeer behulpzaam, al mijn vragen werden beantwoord.

  R.E.S

   

  LBB R.E.S

  Heel leerrijk en ook wel confronterend. Ik heb belangrijke zaken duidelijk kunnen verwoorden en toepassen en heb zo meer inzicht gekregen in wie ik was, wie ik ben en wie ik wil zijn.

  Sara V. Q.

  LBB Sara VQ

  Erg verrijkend. Je verkrijgt inzicht in patronen waar je volledig blind voor was, ook in hoeverre je gezin van herkomst invloed heeft op studie- en jobkeuze. Je komt te weten welke ongewenste patronen er in je onderbewustzijn leven en hoe je die kan ombuigen.

  Fien V.H.

  LBB Fien

  Goede opbouw: gesprek, tekening, de ontvangst was gemoedelijk dus ik was op mijn gemak. En daarna, het ‘voelen’ met de paarden: heel leerrijk en vooral verrassend, ontwapenend, écht! Mooie manier van werken, houden zo!

  Els R.

  LBB Els R.

  Op het ogenblik dat ik de coaching gestart ben, was ik een hoopje ellende, complete chaos in lichaam en geest. Gerda heeft me geholpen om alles op een rijtje te zetten en houvast te vinden. Ze heeft me geholpen het werk op een andere manier te bekijken, een ander perspectief te krijgen.

  K.L.

  LBB Kim

  Door de professionele begeleiding van Gerda heb ik zelf kunnen ontdekken wat voor mij persoonlijk de belangrijkste drijfveren en motivatiefactoren zijn om te voldoen aan een aangename en verrijkende jobervaring. Nooit gedacht zo waardevolle bagage uit deze begeleiding mee te krijgen!

  Jeroen Raus

  LBB Jeroen Raus

  Ik vond de loopbaanbegeleiding leerzaam, gaf veel inzicht in mezelf en mijn carrièrepad. Geeft me opnieuw moed om er tegenaan te gaan op een aangepaste manier.

  Annemie M.

  LBB Annemie M.

  Geweldige steun bij het opstellen van een plan om te starten als zelfstandige.

  Yorick Piqueur

  LBB Yorick Piqueur

  Veel geleerd over mezelf en succesvol solliciteren, kan ik zeker mee aan de slag in de toekomst! Confronterend en leerrijk.

  Julie V.

  LBB Julie V.

  Door de loopbaanbegeleiding kan ik meer betekenis geven aan m’n eigen reacties en gevoelens en heb ik geleerd hoe ik mezelf kan zijn binnen m’n job

  H. V.

  LBB H.V.

  Zeer goed om mezelf terug tijd te geven en tot rust te komen

  Danny D.

   

  LBB DAnny D.

  Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer goed, zorgt voor inzichten die je zelf nog nog niet had over bepaalde zaken. Je leert op een andere, positieve manier naar jezelf en de situatie kijken. Positieve ervaring!

  Ine M.

  LBB Ine M.

  Rachida heeft een luisterend oor en voelde mij perfect aan. Heel efficiënt en doelgericht.

  Marlies A.

  LBB Marlies A.

  Zeer intensief op een een aangename en menselijke manier, waarbij je als persoon centraal staat. Deze coach zou ik iedereen aanbevelen!

  Brent R.

  LBB Brent R.

  Voor mij is de loopbaanbegeleiding van zeer grote waarde. Ik zie terug mijn mogelijkheden, mijn kracht. Ik voel me terug veel sterker in mijn schoenen staan, echt mezelf worden.

  Petra V.C.

  LBB Petra V.C.

  Zeer verrijkend. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en de negatieve gebeurtenissen kunnen omzetten in iets positiefs. Ik weet nu beter waar ik goed in ben en welke richting ik uit wil gaan. Loopbaanbegeleiding is een aanrader als je twijfels ervaart in je carrière. Het brengt je terug op de goede weg.

  Julia W.

   

  LBB Julia W.

  Nuttig en prettig. Ik ben een stuk verder gekomen in nadenken en beslissen over mijn loopbaan en heb tools geleerd die ik ook later in mijn carrière kan gebruiken.

  LBB Maartje K.

  Heel goed, spreekt aan op de noden die er zijn. Goed uitgelegd, goed oog op de situatie dankzij bevraging. Peter maakt tijd voor vragen en verduidelijking. Veel praktijkoefeningen en voorbeelden.

  Brenda Eyskens

  LBB Brenda Eyskens

  Een stuk bevrijdend, in die zin dat er buiten mijn werkomgeving iemand was die luisterde, in vraag stelde, meezocht naar eventuele oplossingen. Bewuster van jezelf en daardoor makkelijker om grenzen te bewaken en ook buitenshuis in je rust te kunnen blijven.

  Dominique

  LBB Dominique

  Prima coach! Nu voel ik me klaar om te gaan solliciteren, mijn onzekerheid is volledig weg!

  P.

  LBB P.

  Aangenaam hoe persoonsgebonden competenties zo vlot werden in kaart gebracht. Zelfkennis opgedaan en nu proberen inzetten op de markt.

  Kay

   

  LBB Kay

  Pittig, zeer leerrijk. Het heeft me meer inzicht gegeven op wie ik ben.

  Elien

   

  LBB Elien

  Heel duidelijk, gericht, inzicht gegeven in mijn werksituatie en mezelf. Ik kan nu sneller beslissen waar mijn doel ligt en er al effectief iets mee doen.

  Petra L.

   

  LBB Petra

  Perfect passend bij wie ik ben als persoon en wat ik op dit moment in mijn leven nodig heb. Pascaline heeft voelbaar veel ervaring in human rescources, haar kijk en inzichten hebben me verrijkt, maar daarnaast is ze ook bijzonder empathisch en heeft ze inzicht in het creatieve proces. Een wonderlijke cocktail!

  LBB A.T.

  Even alles op een rijtje zetten onder begeleiding van een ervaren en luisterend oor. Inspirerend en rustgevend.

  K.M.

  LBB K.M.

  Zeer leerrijk en intens, maar tegelijkertijd heel ontspannend. De loopbaanbegeleiding hielp me om mezelf beter te leren kennen en vertrouwen te hebben in het verloop van de komende jaren. Dankjewel

  Lotte Vermeir

   

  LBB Lotte Vermeir

  Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer gestructureerd en vooral zeer leerrijk. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en ken nu precies mijn sterke en zwakke punten. Ik weet duidelijk wat ik wil en niet meer wil.

   Ariane D.

  LBB Ariane D.

  Heel nuttig! Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn manier om om te gaan met mijn collega’s en wat ik wil doen en hoe. Ik ben onder de indruk dat er zo veel kan evolueren in zo weinig sessies!

  Marie S.

  LBB Marie S.

  Het was een goede ervaring. Ik heb inzicht gekregen in mijn situatie, in wat mijn capaciteiten zijn en mijn valkuilen. Ik voede me gesteund en mocht mezelf zijn in deze moeilijkere periode.

  N.R.

  LBB N.R.

  Een ware ontdekking met betrekking tot ‘mijn ik’. Vanaf nu wordt alles anders en de meesten rond mij ervaren dit positief. Professioneel is de koerswijziging reeds gestart!

  I.M.

  LBB I.M.

  Zeer ondersteunend in kader van huidige problematiek met werkgever.

  Sarah C.

  LBB Sarah C.

  An creëerde een veilige plek waar ik me goed voelde en voluit kon praten en mezelf zijn. Ik kreeg meer inzicht in wat ik wil en hoe ik dat kan inzetten op het werk.

  Saskia W.

   

  LBB Saskia W.

  Heel intensief, ik leerde veel over mezelf. Ontdekte wat me tegenhield om te groeien als persoon. Een aangename ervaring. Merci!

  Angelika

  LBB Angelika

  Een stap die ik nooit genomen zou hebben zonder duwtje in de rug en die me toch nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik blijf wie ik ben maar ben me bewuster van mijn valkuilen. Wat vroeger niet kon of mocht van mezelf voor mezelf kan ik nu wel toelaten, ik heb nu meer valabele opties.

  E.

  LBB Ellen

  Snelle afspraak en feedback. De instelling en benadering van de coach paste helemaal bij mijn persoonlijkheid en wat ik nodig had. Het onduidelijke is duidelijk geworden, ik heb veel tips en ideeën opgedaan.

  Elke V.

  LBB Elke V.

  In de zeer open 2de reeks gesprekken kwamen we snel tot een analyse van mijn precieze situatie en hoe hiermee om te gaan in mijn loopbaansituatie. Door de input van een ervaringsdeskundige als coach kon ik op een betere manier het verdere potentieel van mijn loopbaan inplannen.

  LBB anoniem

  Ik voelde me heel onwennig de 1e keer, wist niet wat ik ervan moest verwachten. Ben heel blij dat ik de stap gezet heb.Heb veel over mezelf geleerd maar ook kernkwadranten, dramadriehoek, communicatietechnieken. Je wordt ook verder geholpen om eventueel verdere stappen te zetten. Je wordt geholpen waar nodig, ik had ook een super coach. Heb veel meer gekregen dan ik verwachtte!

  Mieke V.D.B

  LBB Mieke V.D.B

  Geweldig, onmiddellijk goed gevoel aangezien Mie wist waarover ik sprak door eigen ervaring. Het rustige en zachte in haar laat je openstaan voor bepaalde situaties.

  Erika V.

  LBB Erika V.

  Mie is een zéér lieve, warme, rustige coach met veel begrip. Ze heeft me tips en tricks gegeven en praktische tools waarmee ik aan de slag kan.

  LBB anoniem

  Af en toe confronterend, maar op een constructieve manier. Het verrijkte en bevestigde inzichten die ik had over mezelf en mijn loopbaan. Bracht ook nieuwe inzichten in bepaalde aspecten van mezelf mee.

  LBB BP

  100% aan te raden, niets op aan te merken! Leerrijk, verrijkend, aangenaam. Sofie was een luisterend oor en heeft me terug op weg gezet.

  L.V.

  LBB Lotte Verduyckt

  Het deed deugd om met een onafhankelijke persoon over mijn frustraties en knopen te kunnen praten. De waarheid komt beter binnen. Het was stimulerend.

  Jasmien

  LBB Jasmien

  Ik vond dat ik goed begeleid ben.

  LBB anoniem

  Dankzij Yassin heb ik een beter overzicht gekregen van de arbeidsmarkt en heb ik een gepaste opleiding kunnen volgen.

  M.B.

  LBB M.B.

  Ik vond de loopbaancoach zeer professioneel overkomen, hij weet waarover hij spreekt.

  M.M.

  LBB M.M.

  Heel leerrijk, confronterend. Ik verwacht dat ik in de toekomst assertiever zal zijn, meer zal kunnen genieten en me minder ergeren. De loopbaanbegeleiding heeft mijn ogen geopend.

  LBB W.K.

  Het was iets totaal nieuw voor mij, met verrassende oefeningen die veel duidelijk hebben gemaakt. Ik voelde mij op mijn gemak en het tempo was ook goed. 4x2u=veel gedaan!

  LBB K.

  Zeer boeiend, veel bijgeleerd, positieve ontwikkeling voor mezelf. De coach gaf vertrouwen, wat van grote waarde is voor mijn levenskwaliteit en toekomstige keuzes!

  J.D.W.

  LBB JDW

  Concreet, to the point. Voldoet zeker aan de hulpvraag! Degelijke begeleiding en goede basis tot verdere stappen en ontwikkeling.

  Jozefien Plaetevoet

  LBB Plaetevoet Jozefien

  Veronique was heel erg steunend en luisterend, gaf mij geruststellend gevoel “oef, ik zal geholpen worden”. Hielp mezelf wat te herontdekken op vlak van persoonlijkheid en werk, plus de combinatie ervan.

  Kyentl Saelens

  LBB Kyentl Saelens

  Confronterend, diepgaand. Ik heb met Veronique de loopbaanvraag iedere sessie herbekeken: waar staan we, welke richting en verfijning is reeds zichtbaar? Ontspannen, afwisselende sessies. Goesting om de volgende sessie te ervaren om zo tot nieuwe verwachtingen en resultaten te komen.

  Liesbeth Bogaert

  LBB Liesbeth Bogaert