Work-Life Balance

Zeg 'nee' tegen stress

Zeg 'ja' voor meer evenwicht!

Heb je het gevoel dat je…

 • ‘geleefd’ wordt door wat anderen van je verwachten?
 • je in een soort van ‘overlevingsmodus’ zit?
 • frustraties afreageert op je kinderen of je partner?
 • stress laat ophopen tot deze ontploft?
 • jezelf in een hoekje duwt (of laat duwen)?
 • te veel ballen tegelijk in de lucht moet houden?
 • in je vrije tijd met het werk in je hoofd zit, en je op het werk de problemen van thuis moeilijk naast je neer kan leggen?

Dan is het tijd om je work-life balance eens onder de loep te nemen.

IN DE WORKSHOP WORK-LIFE BALANCE

 • Ontdek je bruikbare strategieën in de omgang met je werk en je omgeving
 • Leer je het belang van je werk ten opzichte van je zelf(beeld) te kaderen.
 • Krijg je tips en tricks die je meteen kan toepassen
 • Leer je je eigen ritme kennen en respecteren
 • Je krijgt inzicht in de verschillende soorten stress, de oorzaken en preventie.
 • Je hebt de tools in handen om bewuste keuzes te maken.
 • Je begrijpt faalangst en hebt zicht op je eigenwaarde.
 • Je kent jouw grens in wat te veel, voldoende of te weinig is.
 • Je ziet de invloed van het totaalbeeld: ontspanning, beweging, voeding.
 • Je weet wat voor jou energie-vretende en energie-gevende componenten zijn.
Groepsworkshop

De workshop duurt twee uur en wordt gegeven in een kleine groep. Je gaat aan de slag met knelpunten uit je eigen leven, zodat je meteen de aangereikte tips en tricks praktisch kan toepassen.

TRAINER

Jouw trainer is steeds een ervaren NextStep loopbaancoach. Deze workshop werd gedesitelleerd uit de duizenden uren coachingservaring en expertise van de NextStep loopbaancoaches.

PRIJS EN KORTINGEN

Deelname bedraag €20.

De opbrengst van de workshop die doorgaat op 12/12/2019 wordt geschonken aan De Warmste Week!

Geen opleidingcheques of kmo-portefeuille mogelijk voor deze workshop

• 12/12/2019
• 12/12/2019

van 19:00 tot 21:30

Flux Gezondheidscentrum-Bruggestraat 5a - 2240 Zandhoven

VOEL JE GOED IN DE JOB DIE JE ZO GRAAG DOET, ZONDER DAT JIJ, JE GEZIN OF JE RELATIES ER ONDER LIJDEN

Heb je vragen over deze workshop?

Wil je weten waar en wanneer deze in de toekomst georganiseerd wordt?  Wil je de workshop organiseren binnen jouw bedrijf of organisatie? Aarzel niet om ons te contacteren!

Ik vond de loopbaanbegeleiding ogen openend en rustgevend. Gevonden waar de dieperliggende problemen zaten en ze helpen oplossen door mij tools te geven om er beter mee om te gaan.

S. S.

LBB S.S.

Een geheel nieuwe, maar uiterst positieve ervaring. Ik moest elke sessie continu uit mijn comfortzone, maar vond het zeer verrijkend en een goede hulp voor mijn toekomstige loopbaan. De huidig impact schat ik in als ‘veel’, maar als ik alles kan toepassen wat ik geleerd heb, wordt het in de toekomst ‘zeer veel’! –

T. G.

LBB T.G.

De coach speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.

An C.

 

LBB An C.

Spot-on en met een paar interessante/realistische uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Tweede sessie was eerder bevestigend, maar hielp mij wel te benoemen wat echt belangrijk is voor mij in een job en een actueel opportuniteit tegen elkaar te evalueren.

Koert

LBB Koert

Intens, zeer zinvol, creatief, persoonlijk, vol praktische tools, op mijn persoonlijke maat.

Anique B.

LBB Anique B.

Zeer positief! Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen, de dingen die ik graag doe teruggevonden! Geleerd om mijn gevoel meer te volgen en voor mezelf te gaan zonder schuldgevoelens, dankbaar zijn voor wat ik heb. Fysieke klachten zijn weg.

Sofie D.B.

LBB Sofie DB

De loopbaanbegeleiding heeft me veel klaarheid gebracht in mijn functioneren. Het is een houvast en een grote steun om verder te doen met wat ik bezig ben. Het geeft me meer vertrouwen/zelfvertrouwen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf, een uitdaging…

Verena S.

LBB Verena S

Verrijkend en vér-reikend qua psychologische inzichten, wat buiten mijn verwachtingen viel. Er wordt een individueel traject aangeboden, adhoc.

Dana Vervaet

LBB Dana V.

Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was gelukkig geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.

Karen M.

LBB Karen M.

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

Kurt M.

LBB Kurt M.

Ik vond de loopbaanbegeleiding soms confronterend, wel stimulerend. Het doet nadenken, zet aan tot actie, geeft voldoening.

Alain M.

Alain M.

Boeiende terugblik op verleden en constructieve opbouw van de toekomst van daaruit. De coach was vlot, analyserend, er was intens contact.

Tom D.

LBB Tom D.

De oordeelvrije en positieve benadering door de coach die hoop geeft en de kracht gaf om zelf de noodzakelijke stappen te zetten, heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Delphine D.

LBB Delphine D

Ik ben onder de indruk dat er zo veel kan evolueren in zo weinig sessies. Heel nuttig!

Marie Schuermans

LBB Marie Schuermans

Ik vond de loopbaanbegeleiding een moeilijke reis in verandering, die ik alleen nooit had kunnen maken. Nooit gedacht dat na 4 sessies een plan op punt zou staan!

Emma Gemis

LBB Emma Gemis

Ik heb stilgestaan bij mijn job, mezelf, mijn talenten en weet beter waar ik naartoe wil, hoe ik anders kan reageren in bepaalde situaties.

Interessant ook om het verleden te bekijken om te zien wat mij gemaakt heeft tot wie ik ben.

Griet Fournier

LBB Griet Fournier

De loopbaanbegeleiding was voor mij een openbaring. De coach heeft me zelf tot inzichten gebracht, waardoor ik de zaken nu anders aanpak. Ik stelde mij de vraag waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Zeer goed gevoel!

Nathalie V.

LBB Nathalie V