✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Werkbaar werk 

Werkbaar werk verwijst naar werk dat motiverend is en dat groei- en leerkansen biedt. Het is werk dat overbodige stress vermijdt en dat rekening houdt met een goede werk-privébalans. Ben jij op zoek naar werkbaar werk? Dan kan je terecht bij NextStep coaching uit Merelbeke, nabij Gent.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Wij zorgen voor werkbaar werk

Ben je als werknemer op zoek naar werkbaar werk? Of wil je als bedrijfseigenaar ervoor zorgen dat je werknemers zich goed voelen bij hun job in jouw bedrijf? In beide gevallen kan je terecht bij onze loopbaancoach. Met behulp van professionele begeleiding kijkt deze naar manieren waarop de situatie voor jou of jouw organisatie verbeterd kan worden. Zijn de problemen bijvoorbeeld te wijten aan stress? Of wil je maatregelen nemen om een burn-out te vermijden binnen je bedrijf? Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden. Blijkt een nieuwe job de beste oplossing? Onze jobcoach kijkt naar de kern van je probleem en zorgt voor een gepaste oplossing. Wij bieden ook leiderschapscoaching aan, zodat jij als bedrijfsleider werkbaar werk kan voorzien voor je werknemers.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Schakel onze experts in

Indien je op zoek bent naar werkbaar werk, helpen wij je graag verder. Met meer dan 70 coaches verspreid over heel Vlaanderen, vinden wij ongetwijfeld de juiste oplossing om werken voor jou of voor jouw bedrijf zo aangenaam mogelijk te maken. Maak een afspraak via het contactformulier, stuur een e-mail naar info@nextstepcoaching.be of bel naar het nummer +32477 85 59 98.