Speelt hooggevoeligheid je parten op je werk?

GRATIS Webinar

21 april 2021 | 14:00 – 15:30
Trainers: Nele Pessemier en Els Dens

Dit kom je te weten in het webinar:

 • Hoe je gevoeligheid op een evenwichtige manier inzetten
 • Ergernis en frustratie begrijpen en ombuigen
 • Tips om niet langer het slachtoffer van je situatie te zijn
 • De sleutel om opnieuw aan het stuur van je leven te gaan staan
(hoog)gevoeligheid hsp hoogsensitief

Schrijf je hier in voor het gratis webinar

  Ben je (hoog)gevoelig en worstel je hier soms mee op het werk of thuis?

  Ervaar je veel stress door prikkels en verwachtingen van buitenaf? Lijkt er wel altijd iets aan je te ‘trekken’ en krijg je daardoor geen rust?

  Heeft je omgeving niet altijd begrip voor je gevoeligheid? Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven, waardoor je jezelf vaak voorbij loopt? Snak je naar een manier om meer innerlijke rust te bereiken en op een evenwichtige manier in het leven te staan?

  Weet dat je dit niet lijdzaam moet blijven ondergaan. Fijngevoeligheid is een mooie kwaliteit waar je wel wat handvatten voor nodig hebt om er op een goede manier mee om te gaan. Je daar bewust van worden is de eerste stap.

  Wil jij jouw unieke gevoelige kwaliteiten duidelijker in de verf zetten en beter leren omgaan met je valkuilen?

  In dit webinar krijg je niet de ‘klassieke’, ‘kant en klare’ tips rond hooggevoeligheid die je misschien al wel gelezen of gehoord hebt. Je gaat aan de slag met je eigen ervaringen om er je kwaliteiten en valkuilen uit te distilleren. Je leert welke hefboomvaardigheden voor jou belangrijk zijn om op een evenwichtige manier in het leven te staan, zowel op het werk als daarbuiten.

  Dit webinar mag je absoluut niet missen. Het doorbreekt een aantal klassieke doch beperkende denkkaders. Je wil toch jouw hooggevoeligheid kunnen inzetten en niet jou ver weg van de wereld houden als een schuw vogeltje?!

  Wie zijn Els Dens en Filip Bauwens?

  Els heeft de valkuilen van haar gevoeligheid van kindsbeen af ervaren. Hiervan bewust worden en haar kernkwaliteiten ontdekken was life-changing voor zowel haar levens- als haar loopbaanpad. Ze schoolde zich om van Bio-ingenieur tot levenscoach en sinds 2012 begeleid ze fijngevoelige mensen naar het vinden van meer levensvreugde en loopbaangeluk.

  Filip heeft het proces van leren in je eigen kwaliteiten staan vele jaren terug doorlopen en er de vruchten van kunnen plukken. Van timide persoon die grenzeloos schrik had van groepen is hij getransformeerd naar stichter en inspirator van NextStep coaching. Hij is PCC gecertificeerd coach en zet ook anderen heel graag op het pad van zelfbeschikking en de kunst van het leven als fijngevoelig mens.

  Reacties van deelnemers

  De vorige editie van dit webinar werd enthousiast onthaald!
  Een greep uit de reacties
  Je wordt uitgenodigd om zelf te doorvoelen waar je eigen valkuilen en uitdagingen zitten, dat is heel verrijkend. Waardevol webinar!

  hsp webinar

  Het webinar was heel waardevol en heel praktisch, ik heb de oefening op mezelf kunnen toepassen en veel geleerd.

  hsp webinar

  Aanpak met het schema was heel interessant, daar had ik nog niet bij stilgestaan. Enthousiaste lesgevers!

  hsp webinar

  Heel interessant, tof om ook te horen dat andere mensen met gelijkaardige thema’s kampen.

   

  HSP webinar