Warme Coaches voor de Warmste Week

Warme Coaches voor de Warmste Week

Loopbaangeluk voor iedereen, dat doel dragen we in ons hart! Daarom willen we tijdens de Warmste Week ons steentje bijdragen aan de inzamelingsactie ten voordele van de werkzoekende vrijwilligerswerking van Co-Searching. Co-Wat?

Co-Searching is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden samenbrengt. De hoofdreden is het creëren van verbondenheid, het versterken van sollicitatie-skills en autonomie, omdat net op die zaken werkzoekenden frustraties ervaren. Via workshops en ervaringsuitwisseling vinden werkzoekenden hun eigenwaarde terug en wordt hun intrinsieke motivatie aangesterkt.

warme coaches nextstep co-searching

Als Warme Coaches zijn we partners in loopbaangeluk

Verschillende coaches organiseren een workshop in december, waarvan de opbrengst integraal naar de Warmste Week gaat. Bekijk snel de lijst hieronder.

NextStep coaches Filip Bauwens, Isabelle Volckaert, Peter Massy en Els Dens leveren een extra inspanning om geld in te zamelen en kregen van Co-Searching de titel ‘Warme Coach’. Je kan hen ontmoeten op het Kick-off event op 4 december!

Speeddate met een loopbaancoach
4 december

Maak kennis met onze Warme coaches op het Kick-off event van Co-Searching. Je ontdekt er alles over loopbaancoaching, hoe je op zoek gaat naar de juiste coach, getuigenissen van coaches en coachees. In het tweede deel kan je speeddate-gewijs kennis maken met o.a. onze Warme Coaches Filip, Isabelle, Peter en Els!
19u30-22u, Filips Van Arteveldestraat 37, 9000 Gent
Meer info & inschrijven>

Workshop: Perfectionisme
11 december

Kan het altijd nóg beter? Zie je altijd vooral waar je tekort kwam en minder wat je goed deed? In deze workshop leer je hoe je je perfectionisme kan matigen en dat fauten maken mag…
Jouw deelnamebijdrage van 20€ gaat integraal naar de Warmste Week.
19u-20u30, Rood Beeldekenstraat 23, 9820 Merelbeke
Info & inschrijven > 

Workshop: Work-Life Balance
12 december

Heb je soms het gevoel dat je ‘geleefd’ wordt door wat anderen van je verwachten? Reageer je werkfrustraties soms af op je kinderen of je partner? Heb je het gevoel dat je te veel ballen tegelijk in de lucht moet houden?Dan is het tijd om je work-life balance eens onder de loep te nemen.
Jouw deelnamebijdrage van 20€ gaat integraal naar de Warmste Week.
19u-21u30, Flux Gezondheidscentrum – Bruggestraat 5a – 2240 Zandhoven
Info & inschrijven >

Workshop: Pleasergedrag
18 december

Is jouw geven en nemen in balans? Of heb je het gevoel dat je steeds maar geeft en geeft, tot je jezelf hebt ‘leeg’gegeven. Waarom doe je dat? En hoe kan je er mee stoppen? Dat ontdek je in deze workshop!
Jouw deelnamebijdrage van 20€ gaat integraal naar de Warmste Week.
19u-20u30, Rood Beeldekenstraat 23, 9820 Merelbeke
Info & inschrijven >