Testimonials

Zij gingen voor meer loopbaangeluk!

Wij kunnen wel zeggen dat we als coach het verschil maken, maar we laten liever onze coachees/cursisten aan het woord.
Bekijk of lees de getuigenissen van deelnemers van loopbaanbegeleiding, opleidingen of workshops.

Innerlijk Leiderschap Anja

Innerlijk Leiderschap Nancy

Burn-out coaching

Burn-out coaching

Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

Loopbaanbegeleiding 3

Loopbaanbegeleiding 2

Loopbaanbegeleiding

Bedrijfscoaching

Coachees loopbaanbegeleiding

Ann is een luisterend oor. Ze laat je je frustraties uitspreken, waardoor je zelf tot het besef komt welke kwaliteiten en werkpunten je hebt. Ik moest me niet schamen voor mijn gedachten. Daardoor kon ik mezelf opnieuw vertrouwen. Ik kwam buiten met de zekerheid dat ik juiste keuzes maakte.

H.S.

LBB H.S.

De last op mijn schouders smelt weg. De begeleiding was geruststellend en opluchtend. De impact op mijn loopbaangeluk is groot!

Mireille D.

LBB Mireille D.

Ik vond de begeleiding geweldig! Ik zat niet goed in mijn vel. Door de vele gesprekken en oefeningen die we samen gehad hebben, voel ik me zelfzekerder en sterker als tevoren. Ik heb nu ook beslist hoe ik verder wil met mijn loopbaan.

Lesly Gelaude

LBB Lesly Gelaude

De loopbaanbegeleiding was verhelderend. Door bijvoorbeeld samen na te denken waar ik energie van krijg, ben ik zelfzekerder geworden over welke richting ik uit wil. Dankzij Ann heb ik de motivatie gevonden om concrete stappen te nemen hiervoor.

I.C.

 

LBB I.C.

De loopbaanbegeleiding was enorm nuttig. Het was soms heftig om jezelf te leren kennen, maar erg leerrijk want het haalt het diepste in je naar boven.

P.D.K.

LBB P.D.K.

Ik vond de loopbaanbegeleiding wel confronterend, maar een absolute verrijking naar nieuwe uitdagingen en eventuele mogelijkheden.

K.G.

LBB KG

Het was interessant! Door leuke gesprekken en oefeningen heb ik meer inzichten gekregen in waarom ik bepaalde keuzes (niet) gemaakt heb en waarvan ik blij word. Het was een verrijkend traject. Ik heb nu een beter zicht op mijn talenten en sterktes.

Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk onverwacht groter is dan ik op voorhand had gedacht.

– Anoniem

LBB Anoniem (3)

Ik was verrast door de out of the box- en alternatieve benadering om tot eigen inzichten en beoordeling van situaties te komen. Ook door het feit dat het hele traject aangepast wordt aan je persoonlijke situatie en je eigen noden zorgt voor een enorme vooruitgang.

Ik zou het zeker iedereen aanraden, zelfs al ben je niet op zoek naar een nieuwe job of uitdaging, het lijkt mij op elk punt in je carrière nuttig om te weten waar je valkuilen en je sterke punten liggen.

– Anoniem

LBB Anoniem (2)

Kathleen nam me mee op een ongelooflijke reis doorheen mijn leven. Ze sterkte mijn zelfvertrouwen door mijn succesverhalen te ontrafelen. Ik ontdekte dat mijn droom in de lijn ligt van wie ik echt ben. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan en loopbaangeluk groot zal zijn. Het heeft me bevestiging gegeven van wat ik voelde. Dankjewel Kathleen voor jouw persoonlijke begeleiding.

– Anoniem

LBB Anoniem

Ik vond de loopbaanbegeleiding heel aangenaam, ik heb inzicht in mezelf gekregen. Ik durf me nu meer ontplooien en niet altijd op safe te spelen. Ik verwacht dat het ik nu meer voldoening kan halen uit m’n werk.

Kathleen Verduyck

LBB KV

Voor mezelf vond ik het een moeilijke stap naar loopbaanbegeleiding. Maar na elke sessie kon ik wel met een goed gevoel en inspiratie verder.

John Heekhout

LBB JH

Heel verrijkend, zowel op professioneel als op privé vlak. Ik weet nu dat ik op zoek moet gaan naar een job in een bedrijf dat dezelfde visie heeft als ik en met meer variatie. De sessies waren op vele vlakken heel verhelderend.

I.W.

LBB I.W.

De loopbaanbegeleiding heeft mij een betere kijk op mezelf gegeven. Ik zie nu dat ik het allemaal toch nog zo slecht niet doe. De wandelingen in de natuur hebben mij deugd gedaan en zorgden voor een andere/aparte setting. Een aanrader!

R.G.

LBB RG

Ik vond de loopbaanbegeleiding TOP, dank je wel Ingrid om mijn ogen te openen. Ik weet nu weer waar mijn échte passie ligt. Ik merk dat ik zelfzekerder ben en opnieuw durf te doen wat ik graag doe.

Inge Vercammen

LBB Inge Vercammen

Een aangename ervaring die rust bracht, ook al was dat soms ‘gecoached zoeken’. Het traject bood handvaten om tot inzicht en kleine, duurzame stapjes te komen.

T.S.

LBB Tine Stryckers

De loopbaanbegeleiding heeft mij de ontbrekende structuur geboden om zelf verder te kunnen. Zeer waardevol door de opgebouwde vertrouwensband. Een grote hulp om stil te staan, en me gedragen te voelen in dit moment van balans opmaken. De begeleiding zal bijdragen tot meer vertrouwen en daadkracht vanuit mijn persoonlijke, innerlijke drijfveren.

Bruno Hardt

LBB Bruno Hardt

Ik vond de loopbaanbegeleiding heel interessant. Els heeft me geholpen in mijn projecten. Ze heeft me geleerd een structuur te maken in mijn ideeën. De tijd ging rap voorbij omdat ik me goed voelde bij Els. Het gaf me positieve energie om te te groeien.

Amélie De Koker

LBB Amélie De Koker

De loopbaanbegeleiding heeft me meer inzichten gegeven. Een soort van rust, alsook een grond om verder op te bouwen. Ik verwacht meer evenwicht nu in mijn loopbaan en loopbaangeluk.

Janet Borrizee

LBB Borrizee Janet

Ik vond de begeleiding heel positief, verrassend, diepgaand en soms ook confronterend. Brengt orde in de chaos in mijn hoofd geeft antwoorden op de vragen over hoe het nu verder moet en hoe ik er aan kan beginnen. Ik verwacht een positieve invloed op mijn work-life balance en hoe ik mijn kwaliteiten/talenten effectiever kan benutten.

Birgit Rampf

LBB Birgit Rampf

De loopbaanbegeleiding heeft me meer inzichten gegeven, alsook een soort van rust. Een grond om verder op te bouwen. Ik verwacht dat het mij meer evenwicht zal brengen.

Janet Borrizee

LBB J.B.

Ik ben zeer positief, elke sessie bracht iets bij of was nuttig. Elke keer stapte ik buiten met nieuwe inzichten en het gevoel dat ik eindelijk de nodige concrete stappen aan het zetten was in mijn zoektocht naar een nieuwe baan, dit keer gewapend met goede kennis en de nodige aandachtspunten.

LBB W.J.

Als een warm dekentje op een frisse herfstdag, met het zonnetje in het gezicht. Het voelt als thuiskomen. Op een creatieve manier je eigen ik kunnen vinden zonder gebonden te zijn aan maatschappelijke verwachtingen.

LBB E.C.

Een interessante route om nieuw geluk in het zakelijk leven te krijgen. Ik ontdekte opnieuw mijn drijfveren en hoe ik mijn talenten in een nieuwe loopbaan kan aanwenden. Heel inspirerend, ik verwacht een gunstig effect op mijn loopbaan.

LBB Natasja DS

Een van de beste keuzes die ik gemaakt heb. Het heeft enorm geholpen om eindelijk mijn gedachten op orde te krijgen, mijn sterktes en interesses te bevestigen en strategieën te ontwikkelen om mijn valkuilen effectief te omzeilen. Een welgemeende dank u aan Judy!. Ik heb het gevoeld dat ik eindelijk op het juiste spoor ben.

M.V.

LBB Marie Vandenabeele

Dankuwel voor de sessie gisteren. Ik ben blij dat ik zo snel kon komen bij jou voordat ik ging werken. Het heeft mij echt al geholpen. Ik voel mij al sterker. Het malen is al sterk verminderd door de info die ik nu heb. En ik onthoud dat de kracht er is in mezelf. Nogmaals dankuwel voor alles. You are the right man in the right job!

Ann B.

LBB Ann B

Ik ben onverwachts bij Kathleen terecht gekomen, in verband met een professionele begeleiding. Ik was niet echt op zoek, maar al snel bleek dat het me deugd deed. Ik schreef me dus snel in om de 2e sessie ook te volgen. Kathleen leerde me dat ik mezelf als persoon meer ging waarderen, en de kijk op vele dingen in het leven met een andere bril durf te bekijken. Mijn privéleven en werksituatie geven me opnieuw andere kansen. Indien er iemand zou twijfelen, mijn goede raad is … probeer zeker een sessie te volgen én vooral bij Kathleen!

– Els

LBB E.B.

De coaching met Kathleen was voor mij een heel waardevolle ervaring. Voor we met het traject begonnen, had ik het gevoel dat veel dingen in mijn leven “op mijn pad” waren gekomen, maar dat ik zelf niet echt bewust keuzes had gemaakt. In de sessies werden mij inzichten aangereikt aan de hand van mijn eigen input. Kathleen reikte me de tools aan om stil te staan bij bepaalde keuzes en inzichten te verwerven in mijn eigen doelen en waarden. Ze daagt je uit hier ook kritisch over na te denken. Ik heb terug zin om te gaan werken en voel me zelfzeker dat ik dankzij deze coaching de juiste keuze zal kunnen maken, en aanvoelen wat die keuze zal zijn. Ook als ik niet meteen de geschikte uitdaging vind, zal ik zelfzeker kunnen blijven.

– Esmé

LBB Esmé

Heel doeltreffend en interessant, ook al zocht ik geen andere job. Het was zeer fijn stil te staan bij wat je doet en hoe je het doet. De kennismaking met mezelf was een onverwacht gegeven dat me zeker kan helpen in mijn loopbaan en mijn algemeen geluk.

In crisissituaties ervaar ik ook een andere kijk op de situatie doordat de coach me de kans gaf eerst een beetje mezelf tegen te komen, en te beseffen dat dit kan, mag en goed was. Bedankt Kathleen!

– Els

LBB E.B.

Heel interessant! Door oefeningen heb ik meer inzicht gekregen in mijn kernkwaliteiten en kijk ik anders naar dingen die voor mij vanzelfsprekend waren. Het gebruik van schema’s maakte alles ook visueel heel duidelijk. Het is niet zomaar een beetje uitleg, er wordt heel persoonlijk gewerkt, wat het intenser maakt.

– Christine

LBB C.D.

Ik vond de loopbaancoaching op zich een heel intensieve ervaring. Ik keek er telkens naar uit. Ik werd geconfronteerd met mijn eigen ik en kreeg inzichten in waar ik mee vast zit. De ene keer ging het goed, de andere keer was ik zeer emotioneel. Uiteindelijk werd veel duidelijk. Het is niet gemakkelijk om dit om te zetten in de realiteit en objectief te kunnen blijven kijken naar wat je terug mee ‘sleurt’. Het is echt een meerwaarde om te doen in de huidige snelle maatschappij.

Kort samengevat: een super fijne ervaring die een meerwaarde biedt aan mensen die het even zelf niet meer ‘objectief’ zien.

– L.V.

LBB L.V.

Els bracht op een gestructureerde manier mijn interesses in kaart. Ook de problemen en valkuilen werden duidelijk. Toen het me duidelijk werd dat ik koos om verder te gaan in mijn huidige job, zochten we naar enkele acties om hierin verder te groeien.

LBB E.D.G.

Ik wist niet wat ik moest verwachten en het was een stap buiten mijn comfortzone. Op een knooppunt op mijn loopbaan, wist ik niet welke richting uit te gaan. De wandelingen en gesprekken deden me stilstaan bij wie ik ben, wat ik kan en nadenken over wat ik wil gaan doen.

LBB Tom Haerens

Al dan niet bewuste inzichten kwamen plots expliciet op de voorgrond en werden uitgesproken. Hierdoor kwam alles terug een beetje in perspectief. Boeiend, verhelderend en verrijkend. Ik verwacht dat mijn loopbaangeluk een positieve wending neemt.

KT

LBB KT

Zeer nuttig en verrijkend met het oog op de zoektocht naar een job die volledig bij me past en waarin ik me 100% gelukkig kan voelen. Het stelt je beter in staat om de arbeidsmarkt doelgericht te verkennen en te focussen op hetgeen je belangrijk vindt in een job.

W.D.

LBB WD

Ik heb de loopbaanbegeleiding als positief ervaren. Motiverende en ondersteunende gesprekken. Je wordt er alleen maar beter van. Zeker aan te raden als je het even niet meer ziet zitten.

V.M.

LBB V.M.

Verrijkend om te leren hoe mensen mij zien, ervaren en zelfs waarderen. Ik denk dat mijn loopbaangeluk ene positieve wending kan hebben!

D.S.F.

LBB D.S.F.

Goede gesprekken, heeft me inzicht doen krijgen hoe ik echt in elkaar zit. Rustige locatie, ervaren loopbaancoach. Ik verwacht een positieve verandering.

M.C.

LBB M.C.

Heel tevreden. Dankzij de loopbaanbegeleiding vind ik nu een beter evenwicht tussen werk en privé en kan ik toch nog de job doen die ik graag doe. Ik had de chance een gemotiveerde coach te hebben!

S.C.

LBB S.C.

Ik had al van loopbaanbegeleiding gehoord maar durfde de stap niet goed te zetten omdat ik schrik had voor de standaard emotieloze vragenlijstjes waar niets mee zou gebeuren. Na een duwtje van mijn psychologe in de richting van Joyce heb ik de stap toch gezet. Ik was heel aangenaam verrast door Joyce haar aanpak. We gingen aan de slag met heel interactieve oefeningen en Joyce ging verder op zaken die ik naar boven
bracht. Zo kreeg ik het gevoel dat er heel erg naar mij geluisterd werd en het oké is om te zijn wie ik ben.

S.

LBB S.C.

Ik heb nu zicht op wat ik belangrijk vind in mijn job, wat me energie geeft, maar ook wat (onnodige) energie van me afneemt, maar ook hoe het komt waarom ik het moeilijk heb met sommige
punten waar ik vaak mee geconfronteerd wordt. Bedankt Joyce, het was positief en verrijkend voor mezelf. Ik ben iets rustiger geworden en probeer me te focussen op zaken die me positieve vibe geven, hoewel
er toch nog werk aan is…

M.D.B.

LBB M.D.B.

Professionele begeleiding op maat, in een rustig kader, vertrekkend vanuit mezelf, aan de hand van visualisatie. Dit gaf waardevolle, bruikbare en heldere inzichten die je een nieuw perspectief bieden dat vrijwel onmiddellijk toepasbaar is en je een blik in de toekomst biedt.

Caroline De Kegel

LBB Caroline De Kegel

Hoewel ik geregeld vergader met collega’s via Skype was dit mijn eerste coachingsgesprek via Skype. Dat voelde vooraf wel spannend aan. Maar het feit dat ik Els kon zien, gaf me meteen hetzelfde gevoel van vertrouwen als elkaar ‘in het echt’ zien. Mooie bonus is dat ik geen tijd kwijt ben aan verplaatsing en ook geen stress heb om op tijd op mijn afspraak te zijn. Het gesprek kunnen voeren in mijn eigen thuisomgeving gaf me ook rust. Ik zie dus alleen maar voordelen en wat mij betreft mogen de volgende gesprekken ook via Skype gebeuren.

– L.

Online coaching L.

Ik heb reeds verschillende telecoachings met Els ervaren, en ik merk geen verschil met coaching ter plaatse. Het voelt voor mij zelfs nog comfortabeler. Enerzijds omdat ik dan de afstand niet moet doen, maar anderzijds voel ik me thuis ook meer op mijn gemak. Ik zit in mijn eigen veilige coconnetje en kan me helemaal inleven in de coaching. Els speelt heel sterk in op de dingen die ik zeg waardoor de connectie tussen ons even sterk is. Het lijkt wel alsof ze naast me zit. En nadien moet ik niet meer naar huis rijden. Zeker als de coaching veel met me gedaan heeft is dat een groot voordeel.

– Kristin

Online coaching Kristin

Een ware ontdekking met betrekking tot “mijn ik”. Vanaf nu wordt alles anders, en de meeste mensen ervaren dit positief. Professioneel is het reeds gestart. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan een grote koerswijziging zal ondergaan, zeker in 2020 bij de heel grote organisatiewijziging van mijn bedrijf. Vanuit de directie zijn er reeds positieve hints gegeven betreffende de carrièrewendingen.

I.M.

LBB MACORS Ignace

Heel goede begeleiding, goed gericht naar jobfuncties en inzicht naar identiteit, inzicht in aanbod opleidingen, functies, aan gelijkheden met huidige omstandigheden. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan positief zal zijn en meer inzicht zal opleveren.

LBB Lauwers Gregory

Ik was heel nerveus de eerste keer, door de manier waarop ik ontvangen werd was ik al op mijn gemak voor ik het lokaal had bereikt. Ik ben er helemaal opgeladen en met veel stof tot nadenken vertrokken. Naar de tweede sessie keek ik echt uit en die heeft mij meer vertrouwen gegeven. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan groot is, ik ga beter in gesprek met leidinggevenden.

A.S.

LBB SENGIER ANN

Super goed. Je wordt geconfronteerd met jezelf en via positieve elementen krijg je bepaalde inzichten, die je helpen om alles te verwerken waar je het moeilijk mee had. En de tips en tricks geven je een houvast voor de toekomst. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan zeer positief zijn. Ik heb geleerd/ingezien om de balans opnieuw in evenwicht te brengen, en dat voelt goed.

Martine Creyf

LBB CREYF MARTINE

Ik vond de loopbaanbegeleiding energie gevend, leerrijk en gevarieerd. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan positief zal zijn.

K.M.

LBB Katrijn Merckx

Een goede aanpak en methodiek afgestemd op mezelf en mijn eigen tempo. Dit resulteert in voldoende materiaal om zelf een positieve manier aan je eigen loopbaan verder te bouwen.

D.S.

LBB David Schaubroeck

Filip werkt vooral op inzichten in je persoonlijkheid. Dit werkt goed voor mij door mijn achtergrond (studies, beroep sociale sector). Bij elke sessie was er op het einde ook een oefening of tip om toe te passen in het degelijk leven. Invloed zal onrechtstreeks (via persoonlijkheid) zijn, maar met noodzakelijk om juiste keuze te maken voor toekomstige job.

LBB Pieter De Wilde

Ik vond de begeleiding nauwkeurig en goed. Filip heeft na sessie 1 al de belangrijke knoppen los gemaakt zodat ik een helder zicht op mijn loopbaangeluk kreeg.

P.V.

LBB Pottier Vincent

Ik vond de opleiding heel verrijkend, Filip heeft dingen waar ik overkeek, blootgesteld en me bewust van gemaakt. Ik heb weer energie. Ik verwacht dat mijn loopbaangeluk stelselmatig zal toenemen. Door wat ik ingezien heb, meer van mezelf kan maken en kan blijven groeien.

L.W.

LBB Warlop Lieven

Een heuse ervaring! Ik motiveer iedereen om ook loopbaanbegeleiding te volgen. Ik verwacht dat de impact enorm zal zijn. Niet dat mijn functie direct zal veranderen, maar ik ben wel veranderd.

An Desmit

LBB An Desmit

Het samen uitzoeken vanwaar negatieve gevoelens vandaan komen en het omzetten van die gevoelens & oplossingen zoeken om ze te gebruiken in mijn job, dat heeft mij tot hiertoe gesterkt.

D.R.I.

LBB D.R.I.

Over de hele lijn positief. Dit heeft me echt een boost gegeven, mijn zelfvertrouwen is helemaal terug. Mijn coach heeft mij laten inzien dat ik op mijn leeftijd nog heel wat te bieden heb op de arbeidsmarkt.

LBB C.K.

Héél interessant en leerrijk. Het heeft mij geholpen mijn talenten en sterktes te ontdekken. Ook heel handige tips voor cv, motivatiebrief en sollicitaties!

Lieselot Verschueren

LBB Lieselot Verschueren

Ik ben na 33 jaar doelloos ‘gaan, gaan, gaan’ eindelijk eens gestopt. Via de begeleiding ben ik er achter gekomen wat ik wil en hoe ik dit kan realiseren. Bedankt, Veerle! De 2e cheque was zeker geen overbodige luxe.

N.S.

LBB N.S.

De loopbaanbegeleiding gaf me meer zelfvertrouwen, ik kan nu meer rust inbouwen en gepast assertief reageren. Ik ontdekte dat ik bepaalde patronen vertoon in werksituaties en ben me er nu meer bewust van hoe ik op die situaties kan reageren. Zeer tevreden!

– S.

LBB S.P.

Leerrijk en positief. Mezelf beter leren kennen en begrijpen. Zelfvertrouwen opgebouwd dankzij Lies.

C.T.

LBB C.T.

Ik vond de loopbaanbegeleiding interessant om stil te staan bij je vaardigheden en werkpunten. Ik ervaarde het als een steun in een moeilijke periode op professioneel vlak.

G.V.d.H.

LBB GVDH

Al vanaf de eerste sessie was er een heel goed contact. De coach luisterde en analyseerde het probleem zeer snel. Moeilijke vragen werden daarbij niet geschuwd. Na afloop van de sessies weet ik precies waar mijn sterktes en werkpunten liggen. Kortom, een nieuwe focus die me zeker zal helpen in mijn verdere leven en carrière.

Tim Van Hautte

LBB Tim Van Hautte

Originele aanpak waardoor nog dieper is ingegaan op mijn persoonlijkheidstrekken. Dankzij Marion´s aanpak ben ik er mij van bewust geworden waarom ik problemen ondervind met grenzen stellen. De impact op mijn loopbaangeluk zal behoorlijk zijn door de nieuwe inzichten die ik verkregen heb betreffende mijn communicatie naar anderen toe.

Anoniem

LBB Anoniem

Ik vond de loopbaanbegeleiding heel verrijkend en versterkend. Filip heeft mijn afwezige zelfvertrouwen terug naar boven gehaald en mij een duidelijk en concreet zicht op mijn professionele toekomstplannen helpen opmaken. Filip speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.

Anoniem

LBB Anoniem

De loopbaanbegeleiding heeft me veel klaarheid gebracht in mijn functioneren. Het is een houvast en een grote steun om verder te doen met wat ik bezig ben. Het geeft me meer vertrouwen . àZelfvertrouwen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf, een uitdaging…

Verena S.

LBB Verena S.

Verrijkend en vérreikend qua psychologische inzichten, wat buiten mijn verwachtingen viel. Er wordt een individueel traject aangeboden, adhoc. Afgelijnd, vooraf bepaald is hier niet aan de orde. De Lifehack reikt middelen aan waar men zowel professioneel als privé een stap verder kan zetten.

Dana V.

LBB Dana V.

Inspirerend. Doorheen de sessies heb ik een beter inzicht gekregen in mijn troeven en persoonlijke functioneren. Nog voor het einde van het traject heb ik dit goed in de praktijk kunnen in- en toepassen.

M. L.

LBB M.L.

Goed, inspirerend, inzichtsverschaffend over eigen kwaliteiten, werkpunten, betere zelfkennis en zelfvertrouwen. Flexibele aanpak: geen voorgekauwd traject, maar 100% aangepast aan de noden en wensen van de persoon.

Anoniem

LBB Anoniem

Zeer persoonlijke aanpak, vertrekkend uit het “levensverhaal” of “levenservaringen” om te achterhalen wat je echt kan boeien en wat je echt goed kan. Van hieruit werd al snel de vertaling gemaakt naar de professionele markt: welke soort jobs voldoen hier dan aan. Daarnaast werd ook goed in kaart gebracht wat de persoonlijke sterke punten zijn en waaraan nog gewerkt kan worden. Coaching sessies hebben me echt geholpen om antwoorden te vinden op de vragen waarmee ik aan de sessies begon en laten me nu toe om doelgericht de volgende stap te zetten.

M.D.

LBB M.D.

Het was heel erg persoonlijk en op maat. Een begeleiding waar er écht naar mij gekeken en geluisterd werd. Het heeft me ook nieuwe inzichten en AHA momenten opgeleverd. Daarnaast was het ook een hulpmiddel om niet alleen rationeel maar ook met mijn gevoel te beslissen. Het proces heeft me terug wat vertrouwen gegeven dat ik mijn weg zal vinden. Bedankt Els.

L.B.

LBB L.B.

Dankzij de begeleiding van Els heb ik mijn positieve kwaliteiten kunnen omzetten in een positief sollicitatiegesprek met een nieuwe job als uitkomst.

V.H.W.

LBB V.H.W.

Ik voelde me begrepen en gehoord en had na afloop weer zin om de dingen aan te pakken waar ik nog tegenaan loop. Doelgericht, confronterend en verhelderend tegelijkertijd, precies wat ik nodig had.

Tamara De Meester

LBB Tamara DM

Het was een hele ervaring! Een last die van me wegvalt, een verademing als het ware. Ik verwacht nu de richting te vinden die echt voor mij bestemd is.

Patricia Van Den Broeck

LBB Patricia VDB

Zeer persoonlijk gericht, het was volledig afgestemd op mijn situatie en vraag. Ik voel me aangesterkt door de coaching waardoor ik meer gericht naar een voldoening gevende loopbaan kan werken.

Rebecca Templer

LBB R.T.

Ik vond het erg goed dat de begeleiding vertrok vanuit hoe je als persoon bent. Ook was het erg nuttig om mijn waarden en eigenschappen op te lijsten. Ik heb wel een zeer specifieke opleiding gevolgd, waardoor het soms moeilijk praten was over die concrete markt en jobs.

J.L.

LBB J.L.

Een echte pluswaarde om mezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat ik juist zoek in een job. Het is een duwtje in de rug om sommige beslissingen te nemen.

Mieke Huysse

LBB Mieke Huysse

Zeer professioneel opgevat, Mileen geeft een duidelijke visuele voorstelling van de situaties en inzichten. Voldoende tips en vlotte communicatie.

A.V.

lbb A.V.

Ik zou zelf nooit tot deze inzichten zijn gekomen zonder de begeleiding! Ik ben heel blij met de nieuwe richting waarbinnen mijn traject kan ontplooien.

S.F.

LBB S.F.

Het was niet gewoon loopbaanbegeleiding, maar dat tikkeltje meer dat je extra levensgeluk lijkt te geven.

J.J.

LBB

Inspirerend, confronterend en motiverend. Fijne loopbaancoach!

Anna Wynants

LBB Anna Wynants

Zeer inspirerend. Overtrof al mijn verwachtingen. Mijn coach was enorm empathisch en zeer bekwaam.

Laura Vanhaesendonck

LBB Laura Vanhaesendonck

Algemene review en terugblik in combinatie met een nieuwe functie. Missie geslaagd!

Niko F.

LBB Niko F.

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

Kurt M.

LBB Kurt M.

Een persoonlijke verrijking. Ik voel een nieuw bewustzijn en ben helemaal klaar voor een nieuw begin. De richting is duidelijk! Spannend! Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.

Karen M.

LBB Karen M.

Zeer verruimend inzake mogelijk nieuwe uitdagingen en bevestigend wat soms als gewoon wordt gezien.

K.V.

LBB K.V.

Het was interessant om mezelf beter te leren kennen. Ik heb tips gekregen om beter mijn motivatiebrief op te stellen, alsook via welke kanalen vacatures te vinden zijn.

J.B.

LBB J.B.

Ik had een probleem, Stefaan heeft het onthuld en helpen oplossen. Heel goed gevoel!

Dimitri M.

LBB Dimitri M.

Ik heb bevestiging en tools gekregen om het aan te pakken. Ik heb een stap in de goede richting gezet.

C.V.W.

LBB C.V.W.

Het was inzicht- en richtinggevend.

L.D.B.

LBB L.D.B.

De loopbaanbegeleiding was zeer leerrijk. Coach Ann heeft me mezelf doen kennen. Ik ben bij haar gestart als een onzeker, bang persoon. Ann heeft me mijn talenten doen ontdekken en heeft me terug laten dromen. Op het einde heb ik er een job aan overgehouden; eentje waar ik nooit van had kunnen dromen.

T.L.

LBB T.L.

Zéér nuttig en praktisch! Ann is een fantastische coach. Ze heeft me stap voor stap inzichten gegeven om er terug beter tegen aan te kunnen. Ann laat mensen stap voor stap nadenken om zo tot inzichten te komen. Ik voel me een ander mens nu in vergelijking met voor de coaching. Toen zat ik echt in een diep dal. Dank je zo hard om me daaruit te halen!

K.M.

LBB K.M.

Ik vond de begeleiding aangenaam, leerrijk, zinvol en doorslaggevend. Heeft er voor gezorgd dat ik stap heb durven zetten naar een andere job.

Jeroen H.

LBB Jeroen H.

Leerrijk! Goed om een evaluatie te krijgen van jezelf en je loopbaan. Zicht krijgen op je valkuilen en weten hoe je dit kan ombuigen.

W.N.

LBB W.N.

Ik vond de loopbaanbegeleiding goed: bevestiging gekregen van wat ik al wist maar nog niet toepaste. Tools gekregen om dit aan te pakken. Heb het gevoel een stap in de goede richting te hebben gezet.

anoniem

LBB anoniem

Ik ben zeer tevreden van de uitkomst van de loopbaanbegeleiding. Het hielp me om mijn situatie beter te relativeren en nieuwe inzichten te krijgen in een mogelijke aanpak en hoe actie te ondernemen.

Kristof G.

LBB Kristof G.

Ondanks het idee dat het niets voor mij ging zijn; was het een heel leerrijke ervaring en heeft het een impact gehad. Het heeft me andere invalshoeken, rust en geluk gegeven.

K.M.

LBB K.M.

Annemie straalt positiviteit uit en geeft inzicht in kwaliteiten. Het was een eye opener op een positieve manier om te leren omgaan met mijn gevoelens en omgeving.

B.D.

LBB B.D.

Ik vond de loopbaanbegeleiding aangenaam, leerrijk en inspirerend.

Ik verwacht dat het mij zal brengen waar ik heen wil dankzij Annemie.

Ricky Beirnard

LBB Ricky Beirnard

Heel boeiend en verhelderend. Op die manier ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Het is een positieve manier om jezelf een spiegel voor te houden en zo te zien waar je staat en waar je naartoe wilt.

P.M.

LBB P.M.

De loopbaanbegeleiding heeft me inzicht gegeven over mijn valkuilen. Het geeft ook tips om deze in de toekomst te voorkomen of aan te kaarten.

Niki Huysmans

LBB Niki Huysmans

Een verfrissende ervaring die me bewust(er) heeft gemaakt van mijn sterktes, troeven en minpunten zodat ik heel gericht kan werken aan de uitbouw van mijn professionele doelen zonder mezelf voorbij te lopen of niet snel genoeg vooruit te komen. Of de juiste snelheid dus!

J.V.

lbb J.V.

Ik had dit al veel eerder moeten doen. Sofian wist de juiste vragen te stellen om verder te kijken dan mijn neus lang is.

LBB anoniem

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer goed. Sofian was zeer behulpzaam, al mijn vragen werden beantwoord.

R.E.S

 

LBB R.E.S

Heel leerrijk en ook wel confronterend. Ik heb belangrijke zaken duidelijk kunnen verwoorden en toepassen en heb zo meer inzicht gekregen in wie ik was, wie ik ben en wie ik wil zijn.

Sara V. Q.

LBB Sara VQ

Erg verrijkend. Je verkrijgt inzicht in patronen waar je volledig blind voor was, ook in hoeverre je gezin van herkomst invloed heeft op studie- en jobkeuze. Je komt te weten welke ongewenste patronen er in je onderbewustzijn leven en hoe je die kan ombuigen.

Fien V.H.

LBB Fien

Goede opbouw: gesprek, tekening, de ontvangst was gemoedelijk dus ik was op mijn gemak. En daarna, het ‘voelen’ met de paarden: heel leerrijk en vooral verrassend, ontwapenend, écht! Mooie manier van werken, houden zo!

Els R.

LBB Els R.

Op het ogenblik dat ik de coaching gestart ben, was ik een hoopje ellende, complete chaos in lichaam en geest. Gerda heeft me geholpen om alles op een rijtje te zetten en houvast te vinden. Ze heeft me geholpen het werk op een andere manier te bekijken, een ander perspectief te krijgen.

K.L.

LBB Kim

Door de professionele begeleiding van Gerda heb ik zelf kunnen ontdekken wat voor mij persoonlijk de belangrijkste drijfveren en motivatiefactoren zijn om te voldoen aan een aangename en verrijkende jobervaring. Nooit gedacht zo waardevolle bagage uit deze begeleiding mee te krijgen!

Jeroen Raus

LBB Jeroen Raus

Ik vond de loopbaanbegeleiding leerzaam, gaf veel inzicht in mezelf en mijn carrièrepad. Geeft me opnieuw moed om er tegenaan te gaan op een aangepaste manier.

Annemie M.

LBB Annemie M.

Geweldige steun bij het opstellen van een plan om te starten als zelfstandige.

Yorick Piqueur

LBB Yorick Piqueur

Veel geleerd over mezelf en succesvol solliciteren, kan ik zeker mee aan de slag in de toekomst! Confronterend en leerrijk.

Julie V.

LBB Julie V.

Door de loopbaanbegeleiding kan ik meer betekenis geven aan m’n eigen reacties en gevoelens en heb ik geleerd hoe ik mezelf kan zijn binnen m’n job

H. V.

LBB H.V.

Zeer goed om mezelf terug tijd te geven en tot rust te komen

Danny D.

 

LBB DAnny D.

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer goed, zorgt voor inzichten die je zelf nog nog niet had over bepaalde zaken. Je leert op een andere, positieve manier naar jezelf en de situatie kijken. Positieve ervaring!

Ine M.

LBB Ine M.

Rachida heeft een luisterend oor en voelde mij perfect aan. Heel efficiënt en doelgericht.

Marlies A.

LBB Marlies A.

Zeer intensief op een een aangename en menselijke manier, waarbij je als persoon centraal staat. Deze coach zou ik iedereen aanbevelen!

Brent R.

LBB Brent R.

Voor mij is de loopbaanbegeleiding van zeer grote waarde. Ik zie terug mijn mogelijkheden, mijn kracht. Ik voel me terug veel sterker in mijn schoenen staan, echt mezelf worden.

Petra V.C.

LBB Petra V.C.

Zeer verrijkend. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en de negatieve gebeurtenissen kunnen omzetten in iets positiefs. Ik weet nu beter waar ik goed in ben en welke richting ik uit wil gaan. Loopbaanbegeleiding is een aanrader als je twijfels ervaart in je carrière. Het brengt je terug op de goede weg.

Julia W.

 

LBB Julia W.

Nuttig en prettig. Ik ben een stuk verder gekomen in nadenken en beslissen over mijn loopbaan en heb tools geleerd die ik ook later in mijn carrière kan gebruiken.

LBB Maartje K.

Heel goed, spreekt aan op de noden die er zijn. Goed uitgelegd, goed oog op de situatie dankzij bevraging. Peter maakt tijd voor vragen en verduidelijking. Veel praktijkoefeningen en voorbeelden.

Brenda Eyskens

LBB Brenda Eyskens

Een stuk bevrijdend, in die zin dat er buiten mijn werkomgeving iemand was die luisterde, in vraag stelde, meezocht naar eventuele oplossingen. Bewuster van jezelf en daardoor makkelijker om grenzen te bewaken en ook buitenshuis in je rust te kunnen blijven.

Dominique

LBB Dominique

Prima coach! Nu voel ik me klaar om te gaan solliciteren, mijn onzekerheid is volledig weg!

P.

LBB P.

Aangenaam hoe persoonsgebonden competenties zo vlot werden in kaart gebracht. Zelfkennis opgedaan en nu proberen inzetten op de markt.

Kay

 

LBB Kay

Pittig, zeer leerrijk. Het heeft me meer inzicht gegeven op wie ik ben.

Elien

 

LBB Elien

Heel duidelijk, gericht, inzicht gegeven in mijn werksituatie en mezelf. Ik kan nu sneller beslissen waar mijn doel ligt en er al effectief iets mee doen.

Petra L.

 

LBB Petra

Perfect passend bij wie ik ben als persoon en wat ik op dit moment in mijn leven nodig heb. Pascaline heeft voelbaar veel ervaring in human rescources, haar kijk en inzichten hebben me verrijkt, maar daarnaast is ze ook bijzonder empathisch en heeft ze inzicht in het creatieve proces. Een wonderlijke cocktail!

LBB A.T.

Even alles op een rijtje zetten onder begeleiding van een ervaren en luisterend oor. Inspirerend en rustgevend.

K.M.

LBB K.M.

Zeer leerrijk en intens, maar tegelijkertijd heel ontspannend. De loopbaanbegeleiding hielp me om mezelf beter te leren kennen en vertrouwen te hebben in het verloop van de komende jaren. Dankjewel

Lotte Vermeir

 

LBB Lotte Vermeir

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer gestructureerd en vooral zeer leerrijk. Ik heb mezelf nog beter leren kennen en ken nu precies mijn sterke en zwakke punten. Ik weet duidelijk wat ik wil en niet meer wil.

Ariane D.

LBB Ariane D.

Heel nuttig! Ik heb veel geleerd over mezelf, mijn manier om om te gaan met mijn collega’s en wat ik wil doen en hoe. Ik ben onder de indruk dat er zo veel kan evolueren in zo weinig sessies!

Marie S.

LBB Marie S.

Het was een goede ervaring. Ik heb inzicht gekregen in mijn situatie, in wat mijn capaciteiten zijn en mijn valkuilen. Ik voede me gesteund en mocht mezelf zijn in deze moeilijkere periode.

N.R.

LBB N.R.

Een ware ontdekking met betrekking tot ‘mijn ik’. Vanaf nu wordt alles anders en de meesten rond mij ervaren dit positief. Professioneel is de koerswijziging reeds gestart!

I.M.

LBB I.M.

Zeer ondersteunend in kader van huidige problematiek met werkgever.

Sarah C.

LBB Sarah C.

An creëerde een veilige plek waar ik me goed voelde en voluit kon praten en mezelf zijn. Ik kreeg meer inzicht in wat ik wil en hoe ik dat kan inzetten op het werk.

Saskia W.

 

LBB Saskia W.

Heel intensief, ik leerde veel over mezelf. Ontdekte wat me tegenhield om te groeien als persoon. Een aangename ervaring. Merci!

Angelika

LBB Angelika

Een stap die ik nooit genomen zou hebben zonder duwtje in de rug en die me toch nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik blijf wie ik ben maar ben me bewuster van mijn valkuilen. Wat vroeger niet kon of mocht van mezelf voor mezelf kan ik nu wel toelaten, ik heb nu meer valabele opties.

E.

LBB Ellen

Snelle afspraak en feedback. De instelling en benadering van de coach paste helemaal bij mijn persoonlijkheid en wat ik nodig had. Het onduidelijke is duidelijk geworden, ik heb veel tips en ideeën opgedaan.

Elke V.

LBB Elke V.

In de zeer open 2de reeks gesprekken kwamen we snel tot een analyse van mijn precieze situatie en hoe hiermee om te gaan in mijn loopbaansituatie. Door de input van een ervaringsdeskundige als coach kon ik op een betere manier het verdere potentieel van mijn loopbaan inplannen.

LBB anoniem

Ik voelde me heel onwennig de 1e keer, wist niet wat ik ervan moest verwachten. Ben heel blij dat ik de stap gezet heb.Heb veel over mezelf geleerd maar ook kernkwadranten, dramadriehoek, communicatietechnieken. Je wordt ook verder geholpen om eventueel verdere stappen te zetten. Je wordt geholpen waar nodig, ik had ook een super coach. Heb veel meer gekregen dan ik verwachtte!

Mieke V.D.B

LBB Mieke V.D.B

Geweldig, onmiddellijk goed gevoel aangezien Mie wist waarover ik sprak door eigen ervaring. Het rustige en zachte in haar laat je openstaan voor bepaalde situaties.

Erika V.

LBB Erika V.

Mie is een zéér lieve, warme, rustige coach met veel begrip. Ze heeft me tips en tricks gegeven en praktische tools waarmee ik aan de slag kan.

LBB anoniem

Af en toe confronterend, maar op een constructieve manier. Het verrijkte en bevestigde inzichten die ik had over mezelf en mijn loopbaan. Bracht ook nieuwe inzichten in bepaalde aspecten van mezelf mee.

LBB BP

100% aan te raden, niets op aan te merken! Leerrijk, verrijkend, aangenaam. Sofie was een luisterend oor en heeft me terug op weg gezet.

L.V.

LBB Lotte Verduyckt

Het deed deugd om met een onafhankelijke persoon over mijn frustraties en knopen te kunnen praten. De waarheid komt beter binnen. Het was stimulerend.

Jasmien

LBB Jasmien

Ik vond dat ik goed begeleid ben.

LBB anoniem

Dankzij Yassin heb ik een beter overzicht gekregen van de arbeidsmarkt en heb ik een gepaste opleiding kunnen volgen.

M.B.

LBB M.B.

Ik vond de loopbaancoach zeer professioneel overkomen, hij weet waarover hij spreekt.

M.M.

LBB M.M.

Heel leerrijk, confronterend. Ik verwacht dat ik in de toekomst assertiever zal zijn, meer zal kunnen genieten en me minder ergeren. De loopbaanbegeleiding heeft mijn ogen geopend.

LBB W.K.

Het was iets totaal nieuw voor mij, met verrassende oefeningen die veel duidelijk hebben gemaakt. Ik voelde mij op mijn gemak en het tempo was ook goed. 4x2u=veel gedaan!

LBB K.

Zeer boeiend, veel bijgeleerd, positieve ontwikkeling voor mezelf. De coach gaf vertrouwen, wat van grote waarde is voor mijn levenskwaliteit en toekomstige keuzes!

J.D.W.

LBB JDW

Concreet, to the point. Voldoet zeker aan de hulpvraag! Degelijke begeleiding en goede basis tot verdere stappen en ontwikkeling.

Jozefien Plaetevoet

LBB Plaetevoet Jozefien

Veronique was heel erg steunend en luisterend, gaf mij geruststellend gevoel “oef, ik zal geholpen worden”. Hielp mezelf wat te herontdekken op vlak van persoonlijkheid en werk, plus de combinatie ervan.

Kyentl Saelens

LBB Kyentl Saelens

Confronterend, diepgaand. Ik heb met Veronique de loopbaanvraag iedere sessie herbekeken: waar staan we, welke richting en verfijning is reeds zichtbaar? Ontspannen, afwisselende sessies. Goesting om de volgende sessie te ervaren om zo tot nieuwe verwachtingen en resultaten te komen.

Liesbeth Bogaert

LBB Liesbeth Bogaert

Ik vond de loopbaanbegeleiding een goed proces voor zelfinzicht concreet te maken en levert daarmee een goed referentie gereedschap voor vacatures te beoordelen en het sollicitatieproces beter te kunnen uitvoeren. Zeer tevreden!

B.K.

LBB BK

Ik voelde mezelf direct goed bij Melanie, ze gaf me direct rust want het is voor mij altijd wel spannend om bij nieuwe mensen mezelf bloot te geven, heb heel goed kunnen praten en heb veel geleerd.

Marleen V.

LBB Marleen V.

Heb stilgestaan bij mijn valkuilen en geleerd hoe ik ermee om moet gaan. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan positief gaat zijn omdat ik hier toch initiatief in durf nemen.

Joke Mertens

 

LBB Joke Mertens

Leuk om mezelf op een andere manier te ontdekken. Het is fijn om door iemand begeleid te worden op maat. Melanie werkt echt gericht op wat je vraagt.

L.V.P.

LBB LVP

Ik vond de loopbaanbegeleiding verlossend, met het resultaat dat mijn werkzoeken nu een veel ruimer spectrum behelst.

 

LBB anoniem

Verhelderend. Ik heb een duidelijk plan van aanpak en een toekomstvisie gekregen. Hierin kan ik mijn sterktes en zwaktes meenemen die naar boven gekomen zijn.

Andy Ruelle

 

LBB Andy R

Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen over mezelf als persoon. Karolien heeft me daar vooral toe gebracht. Samen hebben we al nieuwe ideeën gekregen over het eventuele verdere verloop van mijn loopbaan.

Hannelore Beel

LBB Hannelore B

Rhonda is een vlotte en aangename gesprekspartner. Stelt de juiste vragen en (h)erkent eigenschappen waarvan ik me niet bewust was. Ik verwacht een ingrijpende en positieve impact op mijn loopbaangeluk.

E.O.

LBB E.O.

Ik vond de loopbaanbegeleiding super! Een emotioneel inzichtelijk programma dat mijn denk- en voelgrenzen verlegd heeft. Het heeft me meer zelfzekerheid en vertrouwen gegeven in mijn loopbaantoekomst!

Bindu Coopman

LBB B.C.

De loopbaanbegeleiding zal mij sterker maken in conflictsituaties. Ik kan terug gelukkig zijn in mijn job en zeg deze geen vaarwel omwille van bepaalde personen waarmee ik het niet kan vinden. Die valkuilen zijn er immers overal.

Isabelle V.D.K.

LBB Isabelle V.D.K.

Helemaal anders dan ik verwacht had, op een positieve manier! In no-time heel diep bezig met verrassende oefeningen die eerlijke en soms onverwachte antwoorden opleverden. Aangename professionele begeleiding in een hele mooie setting. Zeer tevreden!

LBB HVH

Al vanaf de eerste sessie was er een heel goed contact. De coach luisterde en analyseerde het probleem zeer snel, moeilijke vragen werden daarbij niet geschuwd. Na afloop van de sessies weet ik precies waar mijn sterktes en werkpunten liggen. Kortom, een nieuwe focus die me zeker zal helpen in mijn verdere leven en carrière. Meer mensen zouden baat kunnen hebben bij loopbaanbegeleiding!

Tim Van Hautte

LBB TVH

Loopbaanbegeleiding heeft me de ogen geopend over hoe en waarom ik zo of zo reageer. Verrassend, voor mezelf, maar ook voor mijn collega’s! Zijn zullen een andere persoon leren kennen. Ik wou dat ik dit jaren geleden al gedaan had. Bedankt om er te zijn, Mie!

M.S.

LBB M.S.

Ik vond de loopbaanbegeleiding ogen openend en rustgevend. Gevonden waar de dieperliggende problemen zaten en ze helpen oplossen door mij tools te geven om er beter mee om te gaan.

S. S.

LBB S.S.

Een geheel nieuwe, maar uiterst positieve ervaring. Ik moest elke sessie continu uit mijn comfortzone, maar vond het zeer verrijkend en een goede hulp voor mijn toekomstige loopbaan. De huidig impact schat ik in als ‘veel’, maar als ik alles kan toepassen wat ik geleerd heb, wordt het in de toekomst ‘zeer veel’! –

T. G.

LBB T.G.

De coach speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.

An C.

 

LBB An C.

Spot-on en met een paar interessante/realistische uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Tweede sessie was eerder bevestigend, maar hielp mij wel te benoemen wat echt belangrijk is voor mij in een job en een actueel opportuniteit tegen elkaar te evalueren.

Koert

LBB Koert

Intens, zeer zinvol, creatief, persoonlijk, vol praktische tools, op mijn persoonlijke maat.

Anique B.

LBB Anique B.

Zeer positief! Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen, de dingen die ik graag doe teruggevonden! Geleerd om mijn gevoel meer te volgen en voor mezelf te gaan zonder schuldgevoelens, dankbaar zijn voor wat ik heb. Fysieke klachten zijn weg.

Sofie D.B.

LBB Sofie DB

De loopbaanbegeleiding heeft me veel klaarheid gebracht in mijn functioneren. Het is een houvast en een grote steun om verder te doen met wat ik bezig ben. Het geeft me meer vertrouwen/zelfvertrouwen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf, een uitdaging…

Verena S.

LBB Verena S

Verrijkend en vér-reikend qua psychologische inzichten, wat buiten mijn verwachtingen viel. Er wordt een individueel traject aangeboden, adhoc.

Dana Vervaet

LBB Dana V.

Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was gelukkig geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.

Karen M.

LBB Karen M.

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

Kurt M.

LBB Kurt M.

Ik vond de loopbaanbegeleiding soms confronterend, wel stimulerend. Het doet nadenken, zet aan tot actie, geeft voldoening.

Alain M.

Alain M.

Boeiende terugblik op verleden en constructieve opbouw van de toekomst van daaruit. De coach was vlot, analyserend, er was intens contact.

Tom D.

LBB Tom D.

De oordeelvrije en positieve benadering door de coach die hoop geeft en de kracht gaf om zelf de noodzakelijke stappen te zetten, heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Delphine D.

LBB Delphine D

Ik ben onder de indruk dat er zo veel kan evolueren in zo weinig sessies. Heel nuttig!

Marie Schuermans

LBB Marie Schuermans

Ik vond de loopbaanbegeleiding een moeilijke reis in verandering, die ik alleen nooit had kunnen maken. Nooit gedacht dat na 4 sessies een plan op punt zou staan!

Emma Gemis

LBB Emma Gemis

Ik heb stilgestaan bij mijn job, mezelf, mijn talenten en weet beter waar ik naartoe wil, hoe ik anders kan reageren in bepaalde situaties.

Interessant ook om het verleden te bekijken om te zien wat mij gemaakt heeft tot wie ik ben.

Griet Fournier

LBB Griet Fournier

De loopbaanbegeleiding was voor mij een openbaring. De coach heeft me zelf tot inzichten gebracht, waardoor ik de zaken nu anders aanpak. Ik stelde mij de vraag waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Zeer goed gevoel!

Nathalie V.

LBB Nathalie V

Deelnemers Innerlijk Leiderschap

Ik had nooit gedacht dat 6 dagen zo’n groot verschil hadden kunnen maken, zowel professioneel als privé. Het eerste gesprek dat ik na dit traject heb gehad was direct prijs: binnen 2 weken mocht ik starten. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik al op dit moment in mijn carrière een dergelijke training heb kunnen volgen!

– Esmé T.

TIL Esmé

De trainer straalt zowel rust als energie uit wat een sfeer van veiligheid creëert, maar ook uitnodigt tot grote openheid en het aftasten van je grenzen.

S.A.

Innerlijk Leiderschap Sigrid Arents (2)

Het traject geeft de kans om te ontdekken wat jij wil en biedt verschillende wijzen om daar alsmaar dichter bij te komen. Het blijft niet enkel bij nadenken, fantaseren en dromen, maar zet ook daadwerkelijk aan tot doen.

Sigrid A.

Innerlijk Leiderschap Sigrid Arents

Het was een eye-opener, bevestigend, krachtig maar zacht. Er is een zaadje geplant dat ik verder ga ontwikkelen op mijn eigen manier, met mijn woorden, in mijn kracht en met plezier!

Innerlijk leiderschap zonder naam

De workshops hebben mij meer inzicht gegeven, vooral het stuk over communicatie vond ik zeer verhelderend. Ik ga hier mee aan de slag!

G.L.

Innerlijk Leiderschap Geertje

Ik vond de workshops allemaal zeer goed. Het is zeer mooi hoe iedereen op zijn eigen tempo en in zijn eigen moment stappen zet in het vinden en versterken van hetgeen je kracht geeft. Blijf deze fantastische workshops organiseren!

An

Innerlijk leiderschap An Gielen

Heel interessant en eye opener; op een relaxte manier met leuke mensen.

R.M.

CIH R.M.

Inspirerend, zeer leerrijk en zin om ermee te gaan experimenteren.

Manu Strubbe

CIH Manu Strubbe

Geweldige workshop! Doet je stilstaan bij je roots. De technieken die we gebruikten, spreken tot diep in je binnenste.

Christian Vermeire

TIL Christian Vermeire

Verhelderend, inspirerend, leuk. Veel ruimer en dieper dan verwacht.

Luc Cambre

TIL tekst Luc Cambre

Het is uniek, open geest en zinvol. Dank je wel, voor altijd neem ik de inhoud mee!

Piroska

TIL tekst Piroska

De training was speciaal, boeiend, uitdagend en inspirerend. Het heeft me terug meer zelfvertrouwen gegeven.

J.M.

TIL tekst J.M.

Ik smaakte Filip zijn aanpak heel erg. Hij durft deuren intrappen maar komt op geen enkel moment ´lerend´ over. Het traject sluit enkele deuren en zet andere op een kier.

Tim Van Haute

TIL tekst Tim Van Haute

Verrijkend. De eerste dag werd als moeilijk ervaren omdat het buiten mijn comfort zone was. De tweede dag gaf een goed gevoel en maakte me blij.

D.S.

CIH D.S.

Bedankt voor deze interactieve workshop. Verhelderend.

Danny Vervondel

CIH Danny Vervondel

Vanuit behoeften leren voelen en waarnemen heeft me mijn levensrichting getoond.

Anoniem

CIH anoniem

Een ideale manier om het traditionele denkpatroon te doorbreken en om even stil te staan bij de communicatie van en naar de buitenwereld. Filip is een uitstekende begeleider die je meteen geruststelt.

Tim Van Hautte

CIH Tim Van Hautte

Heel inspirerend, leerrijk en verschillend t.o.v. andere workshops. De aanpak is soms speels en interessant doorheen de hele training. Zeer boeiend om in groep met gevoelens en behoeften om te gaan via oefeningen. Raakte soms heel diep, het opende mijn ogen en zorgde voor verrassende reacties van mezelf en van anderen.

Anoniem

CIH Anoniem

Ik vind de opleiding goed om meer uit jezelf te kunnen halen en op die manier meer voldaan door het leven te gaan.

Pieter

OJD Pieter Bal

Het inzicht in het cyclisch “denk”-proces was verrijkend. De praktische aanpak en gemoedelijke sfeer vond ik het beste aan deze workshop. Ik voelde me op mijn gemak.

Francis Volckaert

OJD Francis Volckaert

“De reis van de held” vond ik zeer leerzaam en ga ik zeker nog verder gebruiken. Vooral voor inzicht in de stappen en welke de volgende stap is die ik moet zetten wanneer ik vast zit in een bepaalde fase. Het beste aan deze workshop vind ik de reflectie/zelfinzicht, maar tegelijk kon ik ook leren van de anderen. De accommodatie en ontvangst was heel aangenaam.

Lana P.

OJD Lana

Op verrassend eenvoudige wijze worden de juiste items naar boven gehaald. Hiermee kan je op vele fronten aan de slag. Ik vond de opleiding een eye-opener!

Ingrid

OJD Ingrid Raes

De zoektocht naar de bron, zoeken naar de kooltjes die nog liggen te smeulen in de as. Verruimend en verhelderend!

Wieneke

OJD Wieneke

Mooie en eerlijke aandachtsverdeling over de deelnemers. Professionele gerichtheid op iedere deelnemer afzonderlijk als persoon op zich. Geen “veralgemeningen” of standaard uitdrukkingen. Interessante workshop vol van hartelijkheid, respect en empathie.

Dana Vervaet

OJD Dana Vervaet

Ik heb mijn missie ontdekt en kan er ook praktisch mee aan de slag. Geluk hangt af van kleine dingen.

Ik leerde dankbaar te zijn vooraleer je doelen opstelt. Zonder dankbaarheid zal je doel bereiken je niet gelukkiger maken!

LD anoniem

Het is belangrijk om stil te staan bij dankbaarheid. Verder leerde ik ook aftasten waar ik zelf mee zit en ook het waarom.

Ik leerde er een systeem toe verankeren in je dagelijkse gewoonte, waarbij je je noden en minimale voorwaarden bewaakt en ervoor zorgt dat je zélf in de actieve positie blijft.

Dana Vervaet

LD Dana Vervaet

Straffe koek! Het heeft me meer inzicht gegeven in het doelbewust gaan leven. Én het mag met vallen en opstaan!

W.V.

LD Wendy

Ik vond de opleiding heel verhelderend, visueel, veel aandacht voor persoonlijke inbreng. Het ging diep op een toegankelijke manier.

W. C.

LD Wieneke

De opbouw voelt voor mij goed aan, ik ben echt mee. Ook de onderdelen die ik moeilijker vind, lukken uiteindelijk door de verschillende invalshoeken of voorbeelden van medecursisten.

De sfeer is veilig om je kwetsbaar te durven opstellen. Het is concreet zodat ik er ECHT mee aan de slag kan en niet alleen op professioneel vlak!

Ingrid Raes

LD Ingrid Raes

Het is heel interessant en gebruik het in m’n dagelijks leven om mijn bestaande relaties te verbeteren en bij elke nieuwe ontmoeting. Ik vond zachtheid en mooiheid in communicatie.

P.V.

CIH P.V.

De coach had kennis van zake, de opleiding was dan ook leerrijk.

Erik Firlefeyn

CIH Erik Firlefeyn

De opleiding was goed voorbereid, goed opgebouwd verrijkend en leerzaam. Het was een boeiende en intensieve ervaring.

Katrien Maes

CIH Katrien Maes

Ik leerde een situatie waar te nemen vanuit een positief gevoel en vanuit een fierheid. De aanpak en de inhoud waren zeer goed.

Edde D.

CIH Edde Desmet

Een aanrader! De principes van geweldloze communicatie leren om stil te staan bij de eigen gevoelens en behoeften. In de plaats van te oordelen helpt dit om écht naar de ander te luisteren.

N. C.

CIH Nancy Criel

Zeer interessante 2-daagse workshop. De groepsgrootte was prima! Diepgaand en goede afwisseling tussen informatie, doe-oefeningen en evaluatie. Graag een terugkomdag aan koppelen.

Brigitte Leloup

CIH Brigitte Leloup

Ik kreeg meer inzicht in wie ik ben, in mijn kwaliteiten, talenten en uitdagingen. Er was verbondenheid met de fijne mensen in de groep. We kregen praktische tools om de communicatie met anderen te verbeteren. Gewoon super!

Thacha Ostyn

CIH Thacha

Dankzij de workshop kan ik aan de slag gaan met het spiegelen tijdens een conversatie. Ook het stappenplan van geweldloze communicatie zal me vooruit helpen. Ik had een minder persoonlijke aanpak verwacht aangezien dit in functie is van mijn werk. Desalniettemin wél interessant.

B.

CIH Brenda

Mensen die een team leiden, zouden deze workshop zeker moeten gevolgd hebben. Vooral het 4-stappen-plan bij conflictsituaties is bijzonder, alsook de herkenning van mensen als pauw-, bever-, olifant- of golden retriever-type. Dit laatste kan zeker bijdragen tot het motiveren van de teamleden voor een nieuw plan. Ik ga zeker aan de slag met het 4-stappenplan!

Dana Vervaet

CIH Dana Vervaet

Verrijkend voor mij als individu & in interactie met anderen, zowel privé als op het werk.
Logische opbouw, onmiddelijk bruikbaar, heldere inzichten!

Ingrid Raes

CIH Ingrid Raes

Na 8 maand niet in een groep te zijn geweest was dit een zeer moeilijke opgave. Door de rustige aanpak van Filip ben ik er geleidelijk in gegroeid en voel mij er na 2 dagen op mijn gemak. Ik vond de opleiding zeer interessant. Veel spontaniteit. Ik ga aan de slag met het bewust toepassen van de verschillende stappen. Zeer warme aanpak!

Ferre Verplancke

CIH Ferre Verplancke

Ik heb geleerd dat ik een groot deel van mijn leven heb laten leven en dat ik het nu echt in mijn eigen handen neem en zelf (be)leef!

OJD anoniem

Leerrijk, ervaringsgericht, “doen”! Ik heb geleerd om mezelf beter te presenteren en te reageren met gelijke kracht. De kleine groep was een geschikte setting om iedereen aan bod te laten komen. Dat maakt het ook wat intenser. Ik vond het een diepgaande ervaring.

TJK anoniem

Ik vond de opleiding leerrijk en verrijkend, geeft tools om een rustiger en aangenamer mens te zijn. Jezelf terug wat beter te leren kennen. Gek hoe alles in deze workshop samenkomt en uitkristalliseert!

Ik heb het belang van gewaarwording geleerd, zowel gevoelsmatig als fysisch. Geen instant antwoord, maar het antwoord komt wel…

Kristien V.

PM Kristien Veys

Ik verwachtte concrete houvast om mee aan de slag te gaan en dat werd zeker geboden. De aanpak is persoonlijk en open. Leuke omgeving!

Ingrid G.

PM Ingrid Geyskens

In groep altijd dat beetje meer dan individueel: een lach, een boeiend verhaal van iemand anders. Ik heb geleerd dat ik meer voor mezelf moet zorgen, dat ik vaker moet stilstaan bij het nu.

Jasmine R.

PM Jasmine Rooms

Aangename plek. Professionele coaching, goede sturing en aansturing van de groep. Niet opdringerig.

Dana Vervaet

PM Dana Vervaet

Hoe begin ik aan verandering, hoe houd ik dit vast? De inzichten waren onmiddelijk bruikbaar, concreet en diepgaand.

Ingrid Raes

PM Ingrid Raes

Ronduit geweldig! Hiermee kan ik echt aan de slag. Ik kijk er naar uit alles in de praktijk te brengen op de werkvloer.

De opleiding was spontaan en individueel waar en wanneer nodig.

W. V.

PM Wendy Vermeulen

Zeer boeiend, verhelderend en leerrijk. Het alles heeft me enorm verrijkt qua bewustzijn en kennis van mezelf. Fijne groep – en lekker eten.

Julie V.

TIL Julie Verstraete

Heel inspirerend, veel tools en oefeningen om verder mee aan de slag te gaan. Allemaal zeer positief qua inhoud, ritme, aangename setting en warme begeleiding/ontvangst.

T.B.

TJK Tom Bruyer

Heel inspirerend. Alle oefeningen waren aangenaam en gaven stof tot nadenken. Dit alles in een veilige en rustgevende setting met een mooie/kleine groep.

T.B.

OJD Tom Bruyer

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

M.D.

OJD MD

Ik vond de opleiding bijzonder inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Ik heb elke workshopdag weer veel geleerd. Vele zaken worden vanuit een heel verrassend perspectief bekeken. Zeer leuk.

-Anamaria Reckecki

TIL tekst Anamaria

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

-M.D.

TIL tekst M.D.

Een enorme meerwaarde en de perfecte aanvulling bij de loopbaanbegeleiding. Allemaal zeer positief, professioneel in een warme en rustgevende omgeving.

– T.B.

TIL tekst T.B.

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Eén voorbeeld: ik leerde o.a. dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Dat is mijn dagelijkse opkikker. Ik vond dit traject ‘Innerlijk leiderschap’ interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

– Verena Steurbaut

TIL tekst Verena

Deelnemers Stress- en burn-out preventie

Ik volgde het Traject Stress- en Burn-out preventie online. Elk webinar was een verrijking. Telkens kreeg ik praktische tips aangereikt en kreeg ik ook beter inzicht in mezelf waardoor ik aan de slag kon en me gemotiveerd voelde om er iets aan te doen. Bedankt.

Bianca

BOBO Bianca Dupon

De manier waarop de verschillende onderwerpen worden aangepakt, heb ik heel positief en inspirerend ervaren. Een aanrader.

Lieve

BOBO Lieve

Boeiend, concreet en gevat.
Het is altijd interessant om de dingen te BENOEMEN.
Het was heel duidelijk doordat de theoretische kennis in SCHEMA’S werd voorgesteld.
De oefeningen als TOEPASSING naar de werkelijkheid waren ook voltreffers.

Prachtig kader met fantastisch zicht op de tuin. Goede ontvangst.
Goede begeleiding met steeds terugkoppeling naar schema.

L.D.

BOBO Lieve Dhondt

Open en goede sfeer in de groep. Er werd goed ingespeeld op de vragen.

Patrick V.W.

BOBO Patrick VW

Ik heb mijn grenzen leren bewaken en kan nu meer voor mezelf opkomen. Je leert hierdoor sterk aan jezelf werken. Super toffe begeleider. We kregen steeds de tijd om uitvoerig onze mening, gedachten en gevoelens te delen.

Vanessa D.P.

BOBO Vanessa

Het concreet uitwerken op je dagelijks leven door voorbeelden te zoeken en ze te delen met de anderen, vond ik het beste aan deze workshop. Zeer mooie locatie, zachte begeleiding en toch concreet.

Leen

BOBO Leen

Ik heb de workshop als bijzonder interessant ervaren. Nog beter was geweest dat ik deze workshop gevolgd had VOOR deze vorm van depressie mij te pakken had. Ik volgde in het verleden al veel cursussen of bijscholingen, zelden van dit niveau! De kennis en rust van de trainer én de manier waarop die vol geduld iedereen in zijn waarde laat vond ik top. Dit alles overgoten met een sausje heerlijke humor.

Brigitte Leloup

BOBO Brigitte Leloup