Testimonials

Zij gingen voor meer loopbaangeluk!

Wij kunnen wel zeggen dat we professionals zijn en ons vak verstaan, maar deze mensen hebben de cursussen zelf gevolgd.
Daarom laten we hen liever aan het woord:

Innerlijk Leiderschap

Burn-out coaching

Burn-out coaching

Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

Loopbaanbegeleiding 3

Loopbaanbegeleiding 2

Loopbaanbegeleiding

Bedrijfscoaching

Deelnemers Innerlijk Leiderschap

Ik vind de opleiding goed om meer uit jezelf te kunnen halen en op die manier meer voldaan door het leven te gaan.

Pieter

OJD Pieter Bal

Het inzicht in het cyclisch “denk”-proces was verrijkend. De praktische aanpak en gemoedelijke sfeer vond ik het beste aan deze workshop. Ik voelde me op mijn gemak.

Francis Volckaert

OJD Francis Volckaert

“De reis van de held” vond ik zeer leerzaam en ga ik zeker nog verder gebruiken. Vooral voor inzicht in de stappen en welke de volgende stap is die ik moet zetten wanneer ik vast zit in een bepaalde fase. Het beste aan deze workshop vind ik de reflectie/zelfinzicht, maar tegelijk kon ik ook leren van de anderen. De accommodatie en ontvangst was heel aangenaam.

Lana P.

OJD Lana

Op verrassend eenvoudige wijze worden de juiste items naar boven gehaald. Hiermee kan je op vele fronten aan de slag. Ik vond de opleiding een eye-opener!

Ingrid

OJD Ingrid Raes

De zoektocht naar de bron, zoeken naar de kooltjes die nog liggen te smeulen in de as. Verruimend en verhelderend!

Wieneke

OJD Wieneke

Mooie en eerlijke aandachtsverdeling over de deelnemers. Professionele gerichtheid op iedere deelnemer afzonderlijk als persoon op zich. Geen “veralgemeningen” of standaard uitdrukkingen. Interessante workshop vol van hartelijkheid, respect en empathie.

Dana Vervaet

OJD Dana Vervaet

Ik heb mijn missie ontdekt en kan er ook praktisch mee aan de slag. Geluk hangt af van kleine dingen.

Ik leerde dankbaar te zijn vooraleer je doelen opstelt. Zonder dankbaarheid zal je doel bereiken je niet gelukkiger maken!

LD anoniem

Het is belangrijk om stil te staan bij dankbaarheid. Verder leerde ik ook aftasten waar ik zelf mee zit en ook het waarom.

Ik leerde er een systeem toe verankeren in je dagelijkse gewoonte, waarbij je je noden en minimale voorwaarden bewaakt en ervoor zorgt dat je zélf in de actieve positie blijft.

Dana Vervaet

LD Dana Vervaet

Straffe koek! Het heeft me meer inzicht gegeven in het doelbewust gaan leven. Én het mag met vallen en opstaan!

 W.V.

LD Wendy

Ik vond de opleiding heel verhelderend, visueel, veel aandacht voor persoonlijke inbreng. Het ging diep op een toegankelijke manier.

W. C.

LD Wieneke

De opbouw voelt voor mij goed aan, ik ben echt mee. Ook de onderdelen die ik moeilijker vind, lukken uiteindelijk door de verschillende invalshoeken of voorbeelden van medecursisten.

De sfeer is veilig om je kwetsbaar te durven opstellen. Het is concreet zodat ik er ECHT mee aan de slag kan en niet alleen op professioneel vlak!

Ingrid Raes

LD Ingrid Raes

Het is heel interessant en gebruik het in m’n dagelijks leven om mijn bestaande relaties te verbeteren en bij elke nieuwe ontmoeting. Ik vond zachtheid en mooiheid in communicatie.

P.V.

CIH P.V.

De coach had kennis van zake, de opleiding was dan ook leerrijk.

Erik Firlefeyn

CIH Erik Firlefeyn

De opleiding was goed voorbereid, goed opgebouwd  verrijkend en leerzaam. Het was een boeiende en intensieve ervaring.

Katrien Maes

CIH Katrien Maes

Ik leerde een situatie waar te nemen vanuit een positief gevoel en vanuit een fierheid. De aanpak en de inhoud waren zeer goed.

Edde D.

CIH Edde Desmet

Een aanrader! De principes van geweldloze communicatie leren om stil te staan bij de eigen gevoelens en behoeften. In de plaats van te oordelen helpt dit om écht naar de ander te luisteren.

N. C.

CIH Nancy Criel

Zeer interessante 2-daagse workshop. De groepsgrootte was prima! Diepgaand en goede afwisseling tussen informatie, doe-oefeningen en evaluatie. Graag een terugkomdag aan koppelen.

Brigitte Leloup

CIH Brigitte Leloup

Ik kreeg meer inzicht in wie ik ben, in mijn kwaliteiten, talenten en uitdagingen. Er was verbondenheid met de fijne mensen in de groep. We kregen praktische tools om de communicatie met anderen te verbeteren. Gewoon super!

Thacha Ostyn

CIH Thacha

Dankzij de workshop kan ik aan de slag gaan met het spiegelen tijdens een conversatie. Ook het stappenplan van geweldloze communicatie zal me vooruit helpen. Ik had een minder persoonlijke aanpak verwacht aangezien dit in functie is van mijn werk. Desalniettemin wél interessant.

B.

CIH Brenda

Mensen die een team leiden, zouden deze workshop zeker moeten gevolgd hebben. Vooral het 4-stappen-plan bij conflictsituaties is bijzonder, alsook de herkenning van mensen als pauw-, bever-, olifant- of golden retriever-type. Dit laatste kan zeker bijdragen tot het motiveren van de teamleden voor een nieuw plan. Ik ga zeker aan de slag met het 4-stappenplan!

Dana Vervaet

CIH Dana Vervaet

Verrijkend voor mij als individu & in interactie met anderen, zowel privé als op het werk.
Logische opbouw, onmiddelijk bruikbaar, heldere inzichten!

Ingrid Raes

CIH Ingrid Raes

Na 8 maand niet in een groep te zijn geweest was dit een zeer moeilijke opgave. Door de rustige aanpak van Filip ben ik er geleidelijk in gegroeid en voel mij er na 2 dagen op mijn gemak. Ik vond de opleiding zeer interessant. Veel spontaniteit. Ik ga aan de slag met het bewust toepassen van de verschillende stappen. Zeer warme aanpak!

Ferre Verplancke

CIH Ferre Verplancke

Ik heb geleerd dat ik een groot deel van mijn leven heb laten leven en dat ik het nu echt in mijn eigen handen neem en zelf (be)leef!

OJD anoniem

Leerrijk, ervaringsgericht, “doen”! Ik heb geleerd om mezelf beter te presenteren en te reageren met gelijke kracht. De kleine groep was een geschikte setting om iedereen aan bod te laten komen. Dat maakt het ook wat intenser. Ik vond het een diepgaande ervaring.

TJK anoniem

Ik vond de opleiding leerrijk en verrijkend, geeft tools om een rustiger en aangenamer mens te zijn. Jezelf terug wat beter te leren kennen. Gek hoe alles in deze workshop samenkomt en uitkristalliseert!

Ik heb het belang van gewaarwording geleerd, zowel gevoelsmatig als fysisch. Geen instant antwoord, maar het antwoord komt wel…

Kristien V.

PM Kristien Veys

Ik verwachtte concrete houvast om mee aan de slag te gaan en dat werd zeker geboden. De aanpak is persoonlijk en open. Leuke omgeving!

Ingrid G.

PM Ingrid Geyskens

In groep altijd dat beetje meer dan individueel: een lach, een boeiend verhaal van iemand anders. Ik heb geleerd dat ik meer voor mezelf moet zorgen, dat ik vaker moet stilstaan bij het nu.

Jasmine R.

PM Jasmine Rooms

Aangename plek. Professionele coaching, goede sturing en aansturing van de groep. Niet opdringerig.

Dana Vervaet

PM Dana Vervaet

Hoe begin ik aan verandering, hoe houd ik dit vast? De inzichten waren onmiddelijk bruikbaar, concreet en diepgaand.

Ingrid Raes

PM Ingrid Raes

Ronduit geweldig! Hiermee kan ik echt aan de slag. Ik kijk er naar uit alles in de praktijk te brengen op de werkvloer.

De opleiding was spontaan en individueel waar en wanneer nodig.

W. V.

PM Wendy Vermeulen

Zeer boeiend, verhelderend en leerrijk. Het alles heeft me enorm verrijkt qua bewustzijn en kennis van mezelf. Fijne groep – en lekker eten.

                                                               Julie V.

TIL Julie Verstraete

Heel inspirerend, veel tools en oefeningen om verder mee aan de slag te gaan. Allemaal zeer positief qua inhoud, ritme, aangename setting en warme begeleiding/ontvangst.

                                                               T.B.

TJK Tom Bruyer

Heel inspirerend. Alle oefeningen waren aangenaam en gaven stof tot nadenken. Dit alles in een veilige en rustgevende setting met een mooie/kleine groep.

 T.B.

OJD Tom Bruyer

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

M.D.

OJD MD

Ik vond de opleiding bijzonder inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Ik heb elke workshopdag weer veel geleerd.  Vele zaken worden vanuit een heel verrassend perspectief bekeken. Zeer leuk.

-Anamaria Reckecki

TIL tekst Anamaria

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

-M.D.

TIL tekst M.D.

Een enorme meerwaarde en de perfecte aanvulling bij de loopbaanbegeleiding. Allemaal zeer positief, professioneel in een warme en rustgevende omgeving.

– T.B.

TIL tekst T.B.

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Eén voorbeeld: ik leerde o.a. dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Dat is mijn dagelijkse opkikker. Ik vond dit traject ‘Innerlijk leiderschap’ interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

– Verena Steurbaut

TIL tekst Verena

Coachees loopbaanbegeleiding

Ik vond de loopbaanbegeleiding ogen openend en rustgevend. Gevonden waar de dieperliggende problemen zaten en ze helpen oplossen door mij tools te geven om er beter mee om te gaan.

S. S.

LBB S.S.

Een geheel nieuwe, maar uiterst positieve ervaring. Ik moest elke sessie continu uit mijn comfortzone, maar vond het zeer verrijkend en een goede hulp voor mijn toekomstige loopbaan. De huidig impact schat ik in als ‘veel’, maar als ik alles kan toepassen wat ik geleerd heb, wordt het in de toekomst ‘zeer veel’! –

T. G.

LBB T.G.

De coach speelde heel flexibel in op mijn noden/vragen. Qua aanpak hier zeker geen verplichte nummertjes maar een mooie aanpak op maat.

An C.

 

LBB An C.

Spot-on en met een paar interessante/realistische uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Tweede sessie was eerder bevestigend, maar hielp mij wel te benoemen wat echt belangrijk is voor mij in een job en een actueel opportuniteit tegen elkaar te evalueren.

Koert

LBB Koert

Intens, zeer zinvol, creatief, persoonlijk, vol praktische tools, op mijn persoonlijke maat.

Anique B.

LBB Anique B.

Zeer positief! Ik heb mijzelf opnieuw leren kennen, de dingen die ik graag doe teruggevonden! Geleerd om mijn gevoel meer te volgen en voor mezelf te gaan zonder schuldgevoelens, dankbaar zijn voor wat ik heb. Fysieke klachten zijn weg.

Sofie D.B.

LBB Sofie DB

De loopbaanbegeleiding heeft me veel klaarheid gebracht in mijn functioneren. Het is een houvast en een grote steun om verder te doen met wat ik bezig ben. Het geeft me meer vertrouwen/zelfvertrouwen. Een echte aanrader voor wie op zoek is naar zichzelf, een uitdaging…

Verena S.

LBB Verena S

Verrijkend en vér-reikend qua psychologische inzichten, wat buiten mijn verwachtingen viel. Er wordt een individueel traject aangeboden, adhoc.

Dana Vervaet

LBB Dana V.

Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was gelukkig geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests.

Karen M.

LBB Karen M.

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

Kurt M.

LBB Kurt M.

Ik vond de loopbaanbegeleiding soms confronterend, wel stimulerend. Het doet nadenken, zet aan tot actie, geeft voldoening.

Alain M.

Alain M.

Boeiende terugblik op verleden en constructieve opbouw van de toekomst van daaruit. De coach was vlot, analyserend, er was intens contact.

Tom D.

LBB Tom D.

De oordeelvrije en positieve benadering door de coach die hoop geeft en de kracht gaf om zelf de noodzakelijke stappen te zetten, heeft mijn verwachtingen overtroffen.

Delphine D.

LBB Delphine D

Ik ben onder de indruk dat er zo veel kan evolueren in zo weinig sessies. Heel nuttig!

Marie Schuermans

LBB Marie Schuermans

Ik vond de loopbaanbegeleiding een moeilijke reis in verandering, die ik alleen nooit had kunnen maken. Nooit gedacht dat na 4 sessies een plan op punt zou staan!

Emma Gemis

LBB Emma Gemis

Ik heb stilgestaan bij mijn job, mezelf, mijn talenten en weet beter waar ik naartoe wil, hoe ik anders kan reageren in bepaalde situaties.

Interessant ook om het verleden te bekijken om te zien wat mij gemaakt heeft tot wie ik ben.

Griet Fournier

LBB Griet Fournier

De loopbaanbegeleiding was voor mij een openbaring. De coach heeft me zelf tot inzichten gebracht, waardoor ik de zaken nu anders aanpak. Ik stelde mij de vraag waarom ik dit niet eerder heb gedaan. Zeer goed gevoel!

Nathalie V.

LBB Nathalie V

Deelnemers Stress- en burn-out preventie

Boeiend, concreet en gevat.
Het is altijd interessant om de dingen te BENOEMEN.
Het was heel duidelijk doordat de theoretische kennis in SCHEMA’S werd voorgesteld.
De oefeningen als TOEPASSING naar de werkelijkheid waren ook voltreffers.

Prachtig kader met fantastisch zicht op de tuin. Goede ontvangst.
Goede begeleiding met steeds terugkoppeling naar schema.

L.D.

BOBO Lieve Dhondt

Open en goede sfeer in de groep. Er werd goed ingespeeld op de vragen.

Patrick V.W.

BOBO Patrick VW

Ik heb mijn grenzen leren bewaken en kan nu meer voor mezelf opkomen. Je leert hierdoor sterk aan jezelf werken. Super toffe begeleider. We kregen steeds de tijd om uitvoerig onze mening, gedachten en gevoelens te delen.

Vanessa D.P.

BOBO Vanessa

Het concreet uitwerken op je dagelijks leven door voorbeelden te zoeken en ze te delen met de anderen, vond ik het beste aan deze workshop. Zeer mooie locatie, zachte begeleiding en toch concreet.

Leen

BOBO Leen

Ik heb de workshop als bijzonder interessant ervaren. Nog beter was geweest dat ik deze workshop gevolgd had VOOR deze vorm van depressie mij te pakken had. Ik volgde in het verleden al veel cursussen of bijscholingen, zelden van dit niveau! De kennis en rust van de trainer én de manier waarop die vol geduld iedereen in zijn waarde laat vond ik top. Dit alles overgoten met een sausje heerlijke humor.

Brigitte Leloup

BOBO Brigitte Leloup