Partner van SYNTRA Midden-Vlaanderen en NXT-PRO

NextStep coaching + SYNTRA Midden-Vlaanderen

Samen voor meer loopbaangeluk!

Net als NXT-PRO en SYNTRA Midden-Vlaanderen wil NextStep coaching mensen helpen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Een nieuwe opleiding volgen kan net dat duwtje in de rug naar meer loopbaangeluk zijn!

En ontdekken welke opleiding dan precies bij jou past, daar helpt een NextStep coach jou graag mee verder.

loopbaancheque SYNTRA midden-vlaanderen

Loopbaancoaching helpt werknemers, zelfstandigen én KMO’s!

Om jou als SYNTRA of NXT-PRO cursist kennis te laten maken met wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen, organiseren we verschillende infomomenten op de campussen van SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Wist je bijvoorbeeld al dat je niet enkel als werknemer, maar ook als zelfstandige gebruik kan maken van de VDAB loopbaancheque? En dat je als KMO via derdebetalersregeling heel goedkoop loopbaancoaching kan aanbieden aan je werknemers? 

125€ korting op je Syntra opleiding

Volg je loopbaanbegeleiding en is het volgen van een opleiding een onderdeel van je Persoonlijk Ontwikkelingsplan, dan kan je loopbaancoach je hiervoor een attest bezorgen. Met dit attest kan je opleidingcheques aanvragen ter waarde van €250 euro, waarvan je slechts de helft bijdraagt. De andere helft wordt bijgelegd door de Vlaamse overheid. Deze opleidingcheques bezorg je dan bij je inschrijving aan SYNTRA.