✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Minder stress dankzij onze coach

Wanneer je last hebt van overmatige stress op het werk, kan een coach jou daarbij helpen. NextStep coaching uit Merelbeke, nabij Gent, is gespecialiseerd in allerlei vormen van coaching. We beschikken dan ook over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen, met elk hun eigen specialiteiten. Je bent dus zeker dat je hulp op maat krijgt wanneer je ons inschakelt.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Je stress verhelpen met behulp van een professionele coach

Stress is uiteraard iets waar je liever niet veel mee te maken krijgt. Je slaapt er minder goed door, waardoor je ook vaak extra prikkelbaar bent. Indien je het gevoel hebt dat je veel stress krijgt van je job, is het een goed idee om een professionele coach in te schakelen. Zo kan je bij ons bijvoorbeeld op hulp van een loopbaancoach rekenen. Deze zal je begeleiden bij je job en kijken naar de kern van de zaak. Het hoofddoel is om werkbaar werk te creëren: werk waar je geen overmatige stress van krijgt en waar je genoeg leerkansen krijgt. Wil je een burn-out voorkomen? Dan staat een van onze burn-outcoaches voor je klaar.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Zorg voor minder stress

Dankzij een coach van NextStep coaching heb jij minder veel last van stress op het werk. Heb je interesse? Neem dan vandaag nog contact op met ons. Dat kan door te bellen naar het nummer +32477 85 59 98, door een e-mail te sturen naar info@nextstepcoaching.be of door het online contactformulier in te vullen.