Sofie Van Den Eynde

“De weg zelf is de bestemming.”

Confucius

Sofie Van Den Eynde

Regio: regio Gent (9000 Gent)

Vanuit een waarderende benadering zoekt Sofie graag samen met jou naar wat je talenten en krachten zijn. Onderweg naar jouw doelen zijn deze soms op de achtergrond geraakt. Het is boeiend om vanuit een loopbaanvraag deze competenties opnieuw te ontdekken en te kunnen inzetten in verschillende aspecten van je leven. Op die manier brengt de weg op zich zoveel meer rijkdom met zich mee.

Haar jarenlange ervaring als hulpverlener in de sociale sector en als preventieadviseur psychosociaal welzijn op het werk leerde ze dat mensen die zich in een zeer moeilijke situatie of periode bevinden, nog steeds het beste geholpen kunnen worden door hen aan te spreken op hun krachten. ‘Wat aandacht krijgt, groeit’, blijkt hierbij telkens erg van toepassing.

Contact: 0485 78 30 46 of sofievde@nextstepcoaching.be

Adres: Kasteellaan 45 te Gent

Deze coachees waren alvast tevreden!

Ik vond het erg goed dat de begeleiding vertrok vanuit hoe je als persoon bent. Ook was het erg nuttig om mijn waarden en eigenschappen op te lijsten. Ik heb wel een zeer specifieke opleiding gevolgd, waardoor het soms moeilijk praten was over die concrete markt en jobs.

J.L.

LBB J.L.

Ik zou zelf nooit tot deze inzichten zijn gekomen zonder de begeleiding! Ik ben heel blij met de nieuwe richting waarbinnen mijn traject kan ontplooien.

S.F.

LBB S.F.

Heel intensief, ik leerde veel over mezelf. Ontdekte wat me tegenhield om te groeien als persoon. Een aangename ervaring. Merci!

Angelika

LBB Angelika

100% aan te raden, niets op aan te merken! Leerrijk, verrijkend, aangenaam. Sofie was een luisterend oor en heeft me terug op weg gezet.

L.V.

LBB Lotte Verduyckt

Het deed deugd om met een onafhankelijke persoon over mijn frustraties en knopen te kunnen praten. De waarheid komt beter binnen. Het was stimulerend.

Jasmien

LBB Jasmien