Sofie Devos

“Niets is zo blijvend als verandering!”
Heraclitus

Sofie Devos

Regio: centraal Oost-Vlaanderen (9000 Gent)

Sofie is verandercoach. Ze helpt jouw vraag vanuit verschillende hoeken te bekijken zodat je meer keuzemogelijkheden ziet. Jouw antwoord wordt concreet, met een diepere betekenis. Ook plotse en ingrijpende veranderingen kunnen zo rust in jou vinden.
Sofie is geboeid door de ander. Ze gaf vorming aan volwassenen en heeft ervaring in management en beleidsvorming. Ze durft voor verandering kiezen. Zo reisde ze 3 sabbatjaren in Oost en West voor een verdere tocht naar verdieping.

In 2019 volgde Sofie tevens de opleiding tot natuurcoach, dus ook in de natuur coacht ze jou naar meer loopbaangeluk.

Contact: 0485 69 20 30 of sofie@nextstepcoaching.be

Adres: Groendreef 6 te Gent

Deze coachees waren alvast tevreden!

Een stap die ik nooit genomen zou hebben zonder duwtje in de rug en die me toch nieuwe inzichten heeft gegeven. Ik blijf wie ik ben maar ben me bewuster van mijn valkuilen. Wat vroeger niet kon of mocht van mezelf voor mezelf kan ik nu wel toelaten, ik heb nu meer valabele opties.

E.

LBB Ellen

Snelle afspraak en feedback. De instelling en benadering van de coach paste helemaal bij mijn persoonlijkheid en wat ik nodig had. Het onduidelijke is duidelijk geworden, ik heb veel tips en ideeën opgedaan.

Elke V.

LBB Elke V.

Af en toe confronterend, maar op een constructieve manier. Het verrijkte en bevestigde inzichten die ik had over mezelf en mijn loopbaan. Bracht ook nieuwe inzichten in bepaalde aspecten van mezelf mee.

LBB BP