Getuigenissen

De mening van onze coachees is ons heel waardevol: kunnen zij anders in hun job staan of vinden ze een andere job na een passage bij ons? We willen immers bijdragen aan een duurzame maatschappij waarin mensen loopbaangeluk ervaren.

Je hoort, ziet en voelt hieronder wat het traject betekend heeft voor hen: enkele helden-getuigenissen

Wat kan loopbaanbegeleiding voor jou betekenen? Loopbaanbegeleiding geeft je duidelijkheid over wie jij bent als persoon en in welke werkcontext jij goed past. Je haalt de willekeur uit je loopbaanpad.

We lieten enkele van onze coachees en coaches aan het woord.

Emmy zat wel in de juiste richting, maar miste toch iets in haar leven en kon haar volle potentieel niet aanwenden.  Ze leerde zichzelf beter kennen dankzij de loopbaanbegeleiding en hervond haar loopbaangeluk.
Francis leerde zichzelf nog beter kennen, waardoor hij zich beter kon richten op de arbeidsmarkt. Door de verrassende werkwijze van de coach kreeg hij meer zekerheid over waarvoor hij stond en waar hij goed in is. Zo vond hij de weg naar meer loopbaangeluk.
Jasmine ondervindt het brede spectrum van loopbaanbegeleiding door verdieping binnen haar huidige job. Zo kan ze helemaal verfrist aan het werk!
Marc wou veranderen van job maar bleef twijfelen of hij de stap wel zou zetten. Zo leerde hij de waarde van top-coaching kennen en haalde er ruim zijn voordeel mee.
Anamaria wilde haar mogelijkheden op de arbeidsmarkt leren kennen. Haar ervaringen bij Nextstep coaching hebben haar de weg doen ontdekken. Met enthousiasme hervond ze haar loopbaangeluk.
Chris stond voor een belangrijke keuze na zijn ontslag. Hij heeft de stap durven zetten naar het ondernemerschap.
Proficiat Chris en alle succes.
Katrien sukkelt al een tijdje en weet dat ‘niet alles meer mogelijk is’. Vraag was ‘wat is wel nog haalbaar waar ik warm kan van worden’. Ze pakte nog zo veel meer aan in die enkele sessies: ongelofelijk!
Durabrik wil dat zijn werknemers actief nadenken over een duurzame loopbaan. Samen met VDAB zochten zij een ‘goed voorbeeld in den bouw’ en vonden dit bij NextStep. Met dank aan Luc voor zijn durf!
Inge kreeg te maken met een burn-out en wilde het grondig aanpakken. En of het geresulteerd heeft! Proficiat Inge met de snelheid waarmee je je (levens-)koers hebt kunnen aanpassen.

Webinar ‘Wil je ook meer loopbaangeluk?’

Op 27 februari organiseerden we voor het eerst een webinar. Samen met coaches Filip en Marion kon je live ontdekken wat loopbaanbegeleiding precies is, hoe dit bij NextStep wordt aangepakt en wat het jou kan opleveren. Filip en Marion gingen ook even dieper in op de VDAB loopbaancheques en beantwoordden enkele veel voorkomende vragen daaromtrent. Herbekijk het webinar hier.

We bieden al onze coaches een unieke opleiding aan, waarbij ze de speelse en eigenzinnige methodes leren gebruiken die een NextStep-coach zo aantrekkelijk maken.

Hoe zit het met de tevredenheid over onze loopbaanbegeleiding?

  • Algemene tevredenheid 88% 88%
Omdat wij zeer veel belang hechten aan de kwaliteit van onze begeleiding, meten wij de tevredenheid van de coachees. Onze tevredenheidscijfers worden gemeten aan de hand van een evaluatieformulier dat onze coachees na afloop van hun begeleiding invullen.

Ben jij ook tevreden van jouw coachingstraject?

Like ons dan op facebook en laat een rating na 🙂