Over ons

samen stappen zetten

NextStep werd opgericht door Filip Bauwens om tegemoet te komen aan de groeiende nood aan loopbaanbegeleiding en coaching in het professionele leven. Hij zag dat er al te vaak aan de hand van typische vragenlijsten en testjes gewerkt wordt en ontwierp een sterk alternatief. Aan de hand van speelse methodes, een persoonlijke toets en veel kennis van het menselijk denken en handelen werd er vorm gegeven aan de typische technieken waar NextStep mee werkt.

 

Jouw coaching – onze business

Bij NextStep mag je er zeker van zijn dat wat we aanbieden ook écht onze business is. Loopbaanbegeleiding en trainingen geven is wat we doen. Doordat we zelf onze coaches opleiden, kunnen we met zekerheid zeggen dat we kwaliteit aanbieden.

Doorheen de jaren zijn onze coaches ook gespecialiseerd in specifieke vakgebieden (zorgkundigen, ingenieurs/IT en onderwijs) of thema’s als burn-out, outplacement en leiderschapstraining. We bieden dus een goed onderbouwd totaalpakket aan coaching voor het professionele leven.

Officiële partner van de overheid

NextStep Coaching is erkend door de Vlaamse overheid als een officiële instantie waar je loopbaanbegeleiding en trainingen kan volgen. Dit betekent dat je je VDAB loopbaancheques kan inzetten of kortingen pakken dankzij opleidingscheques of de KMO-portefeuille.

Interesse om samen te werken?

NextStep werkt samen met andere coaches in functie van de projecten. Heb je interesse in zo’n samenwerking? Aarzel dan niet om een e-mailtje naar info@nextstepcoaching.be en we nemen contact op met jou.