Verdiepingsmodule loopbaancoach

7 dagen

Voor wie?

  • Je wilt meer expertise uitbouwen omtrent burn-/bore-out en hoogsensitiviteit
  • Je bent benieuwd hoe je een systemisch perspectief in je loopbaanbegeleiding kunt inbrengen.
  • Je wil de meest krachtige tools verwerven om anderen hun loopbaangeluk te helpen vergroten

De tools van deze opleiding bieden u daartoe de mogelijkheid.

 

Klavertje 4 voor extra portie loopbaangeluk

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 7- daagse training word je ondergedompeld in een unieke aanpak omtrent coaching van medewerkers in burn-out, hoogsensitiviteit, en loopbaanopstellingen.

  • Burn-Out|Bore-out: preventie, oorzaken, vanaf wanneer spreek je van Burn-out|Bore-out en het onderscheid met depressie, een holistische aanpak en re-integratie op het werk.
  • Systemisch denken en opstellingen: in welke situaties pas je het toe, patroonherkenning, de basisprincipes in coachingsessies herkennen, zelf ervaren en veel voorkomende thema’s.
  • Hoogsensitief op het werk: inzicht in de herkomst van HSP en technieken om met HSP om te gaan.
Filip Bauwens - trainer opleiding loopbaancoach gevorderden
Jo Lefevere - trainer opleiding loopbaancoach gevorderden

Praktisch

Prijs:

€ 1500 (excl. BTW)

KMO-Portefeuille mogelijk: DV.O215900

Lichte lunch en koffie en thee, versnaperingen zijn inbegrepen.

Trainer:

Jouw trainers zijn Filip Bauwens en Jo Lefevere. Jo is een ervaren systeemcoach, docent en trainer aan de Artevelde hogeschool. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen.

Data en locatie:

De opleiding gaat door op 13/05/2019 +14/05, 20/05, 21/05, 22/05, 05/06 en 06/06, telkens van 9u30 tot 17u op de rustgevende locatie van NextStep coaching te Merelbeke.

Betalings-en annulatievoorwaarden

Opleiding loopbaancoach: HSP (gevorderden)

Ik vond de opleiding interessant, leerrijk en zeker aangepast aan mijn energie van die dag. Toffe oefeningen geleerd die direct in de praktijk te gebruiken zijn. Doorheen de training kreeg ik een vernieuwde kijk op HSP. De lunch was zoals gewoonlijk weer heerlijk en gezellig!

Peter Massy

Opleiding loopbaancoach: systemisch coachen (gevorderden)

Heel interessant!! Een echte eye-opener om nog meer tijdens een coaching te voelen en ‘zijn’ ipv te praten en analyseren. De lesgeefster is een hele interessante dame met een scherpe kijk en grote intuïtie.

 

Marion Liberloo

Opleiding loopbaancoach: HSP (gevorderden)

Ik vond de opleiding geslaagd. Het is voldoende om in 1 dag de materie te verwerken. Ik kan praktisch aan de slag gaan met de oefeningen. Ontvangst is zoals altijd heel hartelijk.

 

Lieve Devlies

Opleiding loopbaancoach: systemisch coachen (gevorderden)

Zeer inspirerend! Doorheen alle praktische oefeningen komt de trainer snel tot de essentie. Systemisch coachen is een enorm krachtig denkkader voor de coach, een absolute verrijking. Praktische aanpak en expertise van de trainer waren top!

 

Christian Vermeire

Opleiding loopbaancoach: systemisch coachen (gevorderden)

Boeiend, zeer leerrijk. Op korte tijd heb ik goed leren invoelen wat systemisch denken is. Het was een zeer praktische opleiding, verhelderend voor mezelf en het eigen pad. De begeleiding van trainer is zeer goed: op maat van de groep, zorgzaam. Ze brengt de ‘feel’ van het systemische coachen goed over. De training heeft mijn interesse voor het systemische verder aangewakkerd en bevestigd dat ik hier iets mee kan, wat ik ook zal doen.

 

Gerda Devos

Opleiding loopbaancoach: systemisch coachen (gevorderden)

Super interessant. Boeiend. Meteen toepasbaar! Docente heeft een zeer goede aanpak: rustig, stapsgewijs én professioneel!

 

Addy Defraeye

Opleiding loopbaancoach: Burn-out|Bore-out preventie (gevorderden)

Prima opleiding, to-the-point, aangenaam & leerrijk. Weer een stukje ‘sterker’! Ik ga zeker aan de slag met de 5-D vaatjes, energie-verdeling en het leiden-volgen. Het was samen met de collega’s opnieuw genieten van de catering en de taartjes.

 

Luc Deraedt

Opleiding loopbaancoach: Burn-out | Bore-out preventie (gevorderden)

Ik was heel tevreden over de uitwerking van de cursus en de manier waarop het werd gegeven. Er was een goede balans tussen theorie en de praktijk. Interessant was het delen van de praktijkervaringen, evenals de uitdaging om extra te doen leren. Ik leerde om het fysieke luik extra aandacht te geven tijdens begeleidingen. Daarnaast kreeg ik een heleboel praktische oefeningen mee om toe te passen. Het enthousiasme van de trainer werkte aanstekelijk!

 

Anoniem