Basisopleiding loopbaancoach

5 dagen
 

Voor wie?

  • Je bent een HR professional, lijnverantwoordelijke, manager, recrutering- of selectiemedewerker, trainer, vormingswerker en je bent op zoek naar tools en handvaten om je medewerkers beter te kunnen begeleiden
  • Je hebt reeds ervaring in het coachen en beschikt over een basis van coachende vaardigheden
  • Je hebt interesse in de NextStep methodiek en bent op zoek naar een authentieke aanpak die mensen echt in beweging zet
NextStep tool methodiek loopbaancoach basisopleiding

Wat gaan we doen?

Onze opleidingen zijn steevast interactief en gaan door in een kleine groep. Je krijgt dus zowel een stevige basiskennis mee, steunend op erkende modellen en referentiekaders, en je ervaart meteen het effect van de tools door ze zelf toe te passen.

We hebben een aantal unieke formules ontwikkeld die afgestemd zijn op verschillende vragen die je als coach kan krijgen. Tools kunnen inzetten betekent voor ons dat je ze zelf moet doorvoeld hebben, weet wat je ermee in beweging kunt zetten en hoe je daar dan mee verder kan. In de opleiding doorlopen we verschillende hulpmiddelen, ervaren hun effect en duiden hun toepassingsgebied.

Dankzij de speelse formats krijg je de verschillende aspecten van loopbaancoaching goed in de vingers en ben je in staat om mensen weer goesting te doen krijgen in hun werk, of te laten inzien dat ze een ander pad kunnen inslaan. Kortom: in deze opleiding reiken we tools aan die loopbaangeluk™ dichterbij brengen.

Wat levert deze opleiding jou op?

  • Je zal in staat zijn om voor verschillende vraagstukken een specifieke doeltreffende begeleiding aan te bieden.
  • Je krijgt andere dan de gangbare tools mee: we werken vaak met fysieke formats en gebruiken het systeemdenken. Begeleiden is nooit meer saai!
  • Door je frisse aanpak en begeleiding krijg je tevreden medewerkers wat zich afstraalt op je organisatie en bedrijf.
  • Je legt de basis om je eventueel als loopbaancoach aan te sluiten bij een loopbaancentrum als dat je interesse is!

 

Opleiding Loopbaancoach (Basis)

Een verrijking als coach en als mens. De opleiding bracht meer inzicht in loopbaancoaching en in mezelf (als coach). Er is aandacht voor de volledige mens en alle contexten. Concrete en activerende oefeningen.

Lynn

 

Opleiding loopbaancoach (basis)

De tools die aangereikt worden maken zowel gebruik van je intuïtie, je mentale capaciteiten als je fijngevoeligheid als mens.  Het zijn tools te gebruiken voor het loopbaanpad. Tegelijk gaan ze dieper, helpen ze de cliënt voorbij zijn obstakels en leren ze de cliënt zijn kwaliteiten op een verfrissende manier ont-dekken.

Addy Defraeye

Opleiding loopbaancoach (basis)

Zeer verrijkende opleiding. Het zijn eenvoudige oefeningen met een schitterend resultaat. De focus ligt op ‘werk’ en is dus een perfecte aanvulling op bredere coachopleidingen. Als ik vergelijk met andere opleidingen, is deze echt top. Jammer dat ik deze niet eerder vond. Bedankt!

Lieve Devlies

Opleiding loopbaancoach (basis)

Ik heb genoten van de rust en ongedwongenheid waarmee de opleiding is gegeven. De trainer ‘stelt’ het niet als enige waarheid of eigen waarheid en hij vult niet zelf in met allerlei interpretaties, wat bewonderenswaardig is. De opbouw, vanaf wat we gaan doen (welke format) tot de uitleg van de format en het toepassen van de format met deelnemers en de praktische handvaten om het zelf toe te passen is zeer goed van structuur. De accommodatie straalt mythische oer-natuur uit!

 

 

 

Rik De Groote

Opleiding loopbaancoach (basis)

Ik vind deze opleiding ‘out of the box’ en dus creatief.

Een goede basis, ook voor jezelf toepasbaar.

Prachtige, rustgevende locatie met een ervaren lesgever.

 

 Martijn Nijs

Opleiding loopbaancoach (basis)

Boeiend en inspirerend. Het oefenen en doorvoelen van de tools werkt verankerend. Ik dacht dat het theoretischer zou zijn en vond het heel aangenaam dat het anders was.

 

Gwen Algoet

Data
5-daagse opleiding.

Start op 30/09/2019 en vervolgt op 01/10, 02/10, 5/10 +terugkomdag op 16/11, telkens van 9:30-17u. 

Locatie

De opleiding gaat door bij NextStep coaching te Merelbeke

Prijs en kortingen

Prijs €1500 (excl. BTW)

Lichte lunch, koffie, thee en versnaperingen zijn inbegrepen.

KMO-Portefeuille mogelijk: DV.O215900

Betalings-en annulatievoorwaarden

Trainer

Jouw trainer is Filip Bauwens. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen.

filip bauwens nextstep coaching opleiding loopbaancoach