online afspraak

We leven sinds enkele weken in bizarre tijden. Of je nu in gevaarlijke omstandigheden hard moet werken zoals onze zorgverstrekkers, of thuis zit omdat je niet mag gaan werken, of thuis zit met de kinderen en toch van je verwacht wordt dat je gewoon je werk doet, of thuis zit omdat je zaak is moeten sluiten, of… Het leven op dit moment is anders dan we gewoon zijn. De structuur en balans is even weg, de sociale contacten zijn aan banden gelegd.

Wij, de coaches van NextStep coaching, willen er zijn voor iedereen die zich vragen stelt rond deze onderwerpen, nood heeft aan een gesprek, eens wil ventileren of van gedachten wil wisselen.

Wij bieden jullie gratis een luisterend oor.

In bijgevoegd schema zie je wanneer onze coaches beschikbaar zijn. We reserveren voor elk gesprek 20 minuten. Kies je moment, kies je coach en reserveer je gesprek, graag minimum twee uur voor het timeslot start. Wij nemen dan per telefoon, Skype of Zoom contact met je op en dit op het door jouw gekozen moment.

Maak hier een online afspraak met een coach.

  1. Kies je moment en bekijk welke coach beschikbaar is op dat moment.
  2. Selecteer dan de coach.
  3. Selecteer dan een geschikt moment (datum en uur).
  4. Vul je gegevens in en klik op “verstuur”. De coach neemt contact op om verder af te stemmen. Vergeet niet aan te geven welk type gesprek je wil hebben, per telefoon, via Skype of via Zoom