Schenk iemand meer loopbaangeluk!

Geef eens loopbaanbegeleiding cadeau met de NextStep cadeaubon

NextStep cadeaubon

Ken je iemand die wel een extra portie loopbaangeluk kan gebruiken? Dan kan je hem of haar een duwtje in de rug geven via de NextStep cadeaubon. Wie zou nu niet blij zijn met meer zelfinzicht, energie, werkplezier en rust in het hoofd?

Hoe werkt het?

Dankzij de loopbaancheques van de Vlaamse overheid betaal je als werknemer of zelfstandige slechts 40€ voor 4u loopbaanbegeleiding. Als jij aan iemand de NextStep cadeabon overhandigt, samen met 40€, dan hoeft de ontvanger dus zelf helemaal niets te betalen voor de loopbaanbegeleiding. Op de cadeaubon staan onze contactgegevens en wij begeleiden de ontvanger van de cadeaubon dan verder doorheen de aanvraag van de loopbaancheques en vinden voor hem of haar een geschikte coach in de regio. 

NextStep cadeaubon

Wat moet jij doen?

  1. Druk de cadeaubon af via bovenstaande knop en stop hem in een mooie envelop
  2. Voeg 40€ cash toe aan de envelop. (Minder kan natuurlijk ook, dan moet de ontvanger zelf nog iets bijleggen)
  3. Overhandig de envelop aan de ontvanger
  4. Klaar! Bedankt om iemand te helpen naar meer loopbaangeluk!

 

Wat moet de ontvanger doen?

1. Neem contact op met NextStep coaching via de gegevens die vermeld staan op de cadeaubon.

2. Een NextStep medewerker bezorgt je meer info over het aanvragen van de VDAB loopbaancheque, waarna je deze cheque kan bestellen.

3. Een NextStep coach uit jouw regio zal je contacteren voor een eerste kennismaking en samen bespreken jullie hoe de loopbaanbegeleiding zal verlopen.

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer interessant. Weliswaar heel confronterend, maar leerrijk: ik kreeg zicht op wat mijn sterktes, zwaktes en de gevaren/valkuilen zijn.

Door een beter beeld van mezelf te krijgen, weet ik beter waar ik naar op zoek moet gaan en welke richting ik precies uit wil.

 

Yoni Waegeman

Een zeer leerrijke ervaring, die mij nieuwe inzichten in mezelf hebben verschaft. Deze inzichten zullen mij helpen zowel in mijn loopbaan als in mijn privé.

De aanpak was een heel persoonlijk, boven verwachting!

Erwin Bosman

Ik heb mezelf opnieuw leren kennen. De dingen die ik graag doe, heb ik teruggevonden! Verder leerde ik om mijn gevoel meer te volgen en voor mezelf te gaan, zonder enige schuldgevoelens. Ik leerde dankbaar zijn voor wat ik heb. De fysieke klachten zijn weg.

 

Sofie De Braeckenier

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer intens, zinvol, creatief en persoonlijk! Doorheen de begeleiding kreeg ik een handvol praktische tools. Bovendien was alles op mijn persoonlijke maat. Ik heb niet altijd coaching gehad die aanvullend was op mijn eigen inzichten; deze wel. Ik vond het enorm verrijkend!

 

Anique Brandsma

NextStep is zonder meer een lichtpunt in HR-land. Zij steken er op diverse vlakken bovenuit. Geen platgetreden paden maar een originele persoonlijke aanpak die blijk geeft van een zeer solide bagage in coaching en matching. Inspirerend.

 

Marc Leysen

Consultant

De coaching was zeer creatief, leerrijk en bevrijdend. Ik heb hierdoor de inhoud van mijn bestaande job kunnen veranderen, maar heb ook een deur kunnen openen naar een zeer boeiend bijberoep op zelfstandige basis.

 

Annemie L.

Zorgcoördinator ziekenhuis

Een zeer persoonlijke aanpak, vertrekkend vanuit het “levensverhaal” of “levenservaringen” om te achterhalen wat je echt kan boeien en goed kan. Van hieruit werd al snel de vertaling gemaakt naar de professionele markt: welke soort jobs voldoen hieraan dan.

Daarnaast werd goed in kaart gebracht wat mijn sterke punten zijn en waaraan nog kan worden gewerkt. De coaching sessies hebben me echt geholpen om antwoorden te vinden op de vragen waarmee ik aan de sessies begon en laten me nu toe om doelgericht de volgende stap te zetten.

 Anoniem

Een spiegel die ik op dit moment nodig had. Een bevestiging van dwalende gedachten en het helpen plaatsen van onrealistische scenario’s. Zeer goed!

Davy Callewaert

Heel leerrijk, maar soms ook heel confronterend. De diepere reden van het gebrek aan voldoening aan mijn werk zijn tijdens deze sessies naar boven gekomen en hebben een nieuw perspectief geboden voor de toekomst. Boven verwachting!

Nico Van Bever

De loopbaanbegeleiding gaf me een boost voor mijn zelfvertrouwen. Ik vond het verhelderend naar talenten toe en uitdagingen, maar ook naar tijdsindeling en voorkeur van aantal personen om mee te werken. Ik had een fijn contact met de coach. Voor mij was het ideaal om hard te kunnen werken aan mezelf.

 

Anoniem

De loopbaanbegeleiding heeft me enorm veel bijgebracht. Door een persoonlijke aanpak heeft de coach me aangestuurd op zoek te gaan naar mijn talenten, vertrokken vanuit de huidige situatie en mijn toekomstige loopbaanmogelijkheden, wat heeft gezorgd voor inzichten in het verleden en perspectief over de nabije toekomst. Dit op een speelse maar gefocuste manier. Heel goed!

 

Nele Schelstraete

Zeer zinvol. Ook al weet je uiteindelijk al de zaken die je het moeilijk maken, het helpt om alles duidelijk op een rijtje te krijgen. Door het uit te spreken en te laten aftoetsen door iemand anders krijg je ook een duidelijker inzicht.

 

Carine Vrebos

De loopbaanbegeleiding heeft mij de gelegenheid gegeven om stil te staan en de tijd te nemen om mijn werksituatie grondig te overdenken. Het heeft me geholpen om mezelf en mijn ambitie beter te begrijpen en aanvaarden.

Ik weet nu waaraan de ideale job voor mij moet voldoen en besef dat ik sommige zaken die ik graag doe ook buiten mijn ‘werkwereld’ kan beleven.

 

Miek Heetesonne

Begripvol en stimulerend. Aangenaam, leuk om hierover uitgebreid te kunnen praten, tips te krijgen en nieuwe inzichten. Je voelt je gesteund!

 

Katti Wellekens

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer positief. Ik besef dat er meer aan de hand was dan ik zelf aanvoelde en ben me nu zeer bewust van valkuilen die ik mogelijks nog kan tegenkomen. Momenteel heb ik energie terug gevonden en een nieuwe job!

Farla Dimitri

Ik heb de loopbaanbegeleiding als positief ervaren. Er werd naar mij geluisterd, er is dieper ingegaan op mijn persoon. Hierdoor heb ik het gevoel dat deze gesprekken niet enkel mijn loopbaan, maar ook mijn leven ten goede zullen komen. Wat is eruit gekomen: een nieuw perspectief en tools om te relativeren en mezelf te leren beschermen.

Thacha Ostyn

Ik ben aan de loopbaanbegeleiding begonnen omdat ik vond dat ik nood had aan iets dat me houvast zou bieden om in moeilijke situaties op de juiste manier te kunnen reageren. Dit was noodzakelijk in het vooruitzicht van een promotie.

Ik had geen idee dat dit toch zo’n grote impact op me ging hebben en me zo goed zou helpen. Ik ben bewuster geworden van wie ik ben en wat in me zit en heb beter leren luisteren naar mezelf.

Stijn Van Beneden

Ik ben aan de loopbaanbegeleiding begonnen met het oog op een openstaande vacature. Na het afronden van de training ben ik tot een heel andere conclusie gekomen, namelijk dat ik iets heel anders zou willen gaan doen. Het was een echte eye-opener, boven verwachting!

Nathalie De Schepper

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer toepasbaar. De coach heeft mij onwaarschijnlijke inzichten meegegeven die ik, als rationeel persoon, niet voor mogelijk had geacht. Ik had dit veel eerder moeten doen. Bedankt!

Tom Ceulemans

De coach heeft zeer efficiënt en to the point ingespeeld op mijn persoonlijke situatie: burn-out, afscheid nemen  bij ontslag, het mezelf beter leren kennen en ontdekken.

 

Rita Daelemans

Confronterend – heel intens –  bakken water gegoten maar dit alleen maar ten goede. Nu heb ik duidelijke kapstokken gekregen om do’s en don’t’s aan op te hangen. Ik heb nu meer inzicht in de te nemen stappen.

Ben met een zware rugzak toegekomen en met een zware rugzak buiten gegaan, maar deze is nu vooral gevuld met eigenwaarde, respect, visie, hartelijkheid en warmte. Er is nog een lange weg te gaan, maar nu sta ik sterker

Hilde D.

Ik had nood aan heroriëntatie. Een meekijkend oog met invoelende betrokkenheid op mijn loopbaanpad/levenspad was dan ook meer dan welkom. De coaching was een heel constructieve ervaring. Het was een cadeau aan mezelf.

Lut R.

Zorgsector

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen.

 

Kurt M.

De loopbaanbegeleiding was een echte verademing. Ik dacht dat ik zou begeleid worden om uit te zoeken wat ik wilde op professioneel vlak, maar de coach zag meteen dat ik eerst op zoek moest naar mezelf.

Dankzij de persoonlijke begeleiding ben ik anders gaan kijken en ik ben nu veel bewuster met alles bezig. Een gevoel van thuiskomen.

Katrien Boxtaele