Onze missie en waarden

NextStep coaching Klavertje 4 voor extra portie loopbaangeluk

NextStep coaching is een coachings– en trainingscentrum waar talent, authenticiteit en verbinding met jezelf en je omgeving centraal staan. We streven ernaar een bijdrage te leveren aan het loopbaangeluk van elk individu, team en organisatie. 

Wij willen bijdragen aan individuen, teams en organisaties zodat mensen hun talenten kunnen inzetten, samen werken en energie uit hun loopbaan halen. In ons aanbod van coaching en training hebben we steeds aandacht voor zowel de eigenheid van de persoon, het team, de organisatie als voor de afstemming. Wij houden ervan om mensen, teams en organisaties in hun kracht te zetten.

Onze klavertjevier waarden zijn:

  • Plek: voor ieders talent is er een plek. Die plek vinden en innemen is de uitdaging.
  • Samen: 1+1=3 of meer. Wij geloven in de kracht en het plezier van samen werken.
  • Wakker: in het hier en nu alert en aanwezig zijn.
  • Groei: alles wil groeien en alles groeit op zijn eigen tempo. Het groeiproces is de weg.

Er is een steeltje aan elk klavertjevier. Daar staat of valt het mee. Het steeltje staat voor de eerste stap: er is maar één stap belangrijk en dat is de eerstvolgende. Deze laten we aan de klant zelf ontspringen.

Het klavertjevier staat symbool voor de grote veranderingen die je met kleine ingrepen in gang kan zetten. Als het de juiste zijn. En dat is de uitdaging die we op ons nemen. We maken daartoe gebruik van een unieke set van ervaringsgerichte tools.

Dit klavertjevier bevordert groei in eigenheid en betrokkenheid. Het leidt tot duurzame verankering binnen het groter geheel en het ervaren van loopbaangeluk. Een win-win voor mens en organisatie.

Om een klavertjevier te plukken moet je op stap gaan.