Mileen Delaere

“Wie zijn bestemming kent, vindt de weg.” 

Lao-Tse

Mileen Delaere

Regio: Deinze

Wie ben ik?  In de ruim 25 jaar dat ik in het HRM vak heb gewerkt, in diverse rollen, heb ik een mooie ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen in hun loopbaan en in werving- en selectieprocedures. Ik heb bewust de keuze gemaakt mijn passie te volgen en mij te richten op het vakgebied loopbaanadvies.

Mijn doel: wanneer je stagneert in je persoonlijke groei, ga ik je weer in beweging brengen. Zo krijg je weer vertrouwen, krijg je terug plezier in je leven en je werk. Samen zoeken we wat je graag doet, waar je goed in bent en wat je energie geeft. En daar worden we beiden gelukkig van!

Mijn levensmotto: “Ervaring is de som van alle tegenslagen”. En ook: “Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken”

Waar ik voor sta:  Passie voor mensen, praktisch en gedreven. Met oog voor mensen én organisaties.

Contact: 0473 22 11 14 of mileen@nextstepcoaching.be

Adres: Belga Business Center, Gaversesteenweg 55, 9800 Deinze
Of Warandestraat 35, 9870 Zulte

Deze coachees waren alvast tevreden!

Een echte pluswaarde om mezelf beter te leren kennen en te ontdekken wat ik juist zoek in een job. Het is een duwtje in de rug om sommige beslissingen te nemen.

Mieke Huysse

LBB Mieke Huysse

Zeer professioneel opgevat, Mileen geeft een duidelijke visuele voorstelling van de situaties en inzichten. Voldoende tips en vlotte communicatie.

A.V.

lbb A.V.

Ik vond de loopbaanbegeleiding een goed proces voor zelfinzicht concreet te maken en levert daarmee een goed referentie gereedschap voor vacatures te beoordelen en het sollicitatieproces beter te kunnen uitvoeren. Zeer tevreden!

B.K.

LBB BK