Marion Liberloo

“Echte verandering komt van binnenuit.”

Marion Liberloo

Regio: Ronse – Ellezelles – Brakel

Het is Marion haar persoonlijke missie om mensen en organisaties met zichzelf en elkaar in verbinding te brengen door de essentie aan te boren en (weer) zichtbaar te maken.

In haar aanpak wordt er gewerkt met een combinatie van ervaringsgerichte en systemische oefeningen, indien nodig ondersteund met paardenkracht. Hierdoor breng je jouw denken, voelen en doen weer op 1 lijn. Een professionele begeleiding, gezonde dosis empathie en betrokken confrontatie tezamen met een flinke scheut paardenkracht: het ideale recept om jouw innerlijke energie, essentie en inzichten aan te boren.

Na haar jarenlange wetenschappelijke internationale onderzoekscarrière als doctor in de biologie bouwde ze een stevige ervaring op als procesbegeleider en coach bij Vlaamse Overheden, bedrijven en onderwijsinstellingen.

Contact: 0485 11 75 17 of Marion@nextstepcoaching.be

Adres: Miclette 15, 7890 Ellezelles / Elzele

Deze coachees waren alvast tevreden!

Originele aanpak waardoor nog dieper is ingegaan op mijn persoonlijkheidstrekken. Dankzij Marion´s aanpak ben ik er mij van bewust geworden waarom ik problemen ondervind met grenzen stellen. De impact op mijn loopbaangeluk zal behoorlijk zijn door de nieuwe inzichten die ik verkregen heb betreffende mijn communicatie naar anderen toe.

Anoniem

LBB Anoniem

Heel leerrijk en ook wel confronterend. Ik heb belangrijke zaken duidelijk kunnen verwoorden en toepassen en heb zo meer inzicht gekregen in wie ik was, wie ik ben en wie ik wil zijn.

Sara V. Q.

LBB Sara VQ

Erg verrijkend. Je verkrijgt inzicht in patronen waar je volledig blind voor was, ook in hoeverre je gezin van herkomst invloed heeft op studie- en jobkeuze. Je komt te weten welke ongewenste patronen er in je onderbewustzijn leven en hoe je die kan ombuigen.

Fien V.H.

LBB Fien

Goede opbouw: gesprek, tekening, de ontvangst was gemoedelijk dus ik was op mijn gemak. En daarna, het ‘voelen’ met de paarden: heel leerrijk en vooral verrassend, ontwapenend, écht! Mooie manier van werken, houden zo!

Els R.

LBB Els R.