LoopbaanBegeleiding

is onze specialisatie

Meer loopbaangeluk? Het is mogelijk!

Wil je meer loopbaangeluk ervaren?  Ga dan samen met een specialist loopbaancoach op stap. In onze loopbaanbegeleiding krijg je alle tools in handen om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan. Een scherper inzicht in jezelf, je mogelijkheden en de arbeidsmarkt.

Het resultaat? Meer energie, een groeipad als mens of professional, meer evenwicht, terug hoop of eindelijk rust in je hoofd.

Een leven met meer loopbaangeluk kan vandaag beginnen. Maak een gratis afspraak voor een kennismakingsgesprek met een van onze coaches.

Véél korting dankzij VDAB loopbaancheques!

Voor 80 € krijg je, dankzij steun van de Vlaamse Overheid, 8 uur coaching ter waarde van 1100€!

Bekijk hier of je in aanmerking komt en hoe je de loopbaancheque kan aanvragen.

Wil je iemand loopbaanbegeleiding cadeau doen? Ook dat kan! Klik hier voor meer info over de NextStep cadeaubon

Geen recht op VDAB loopbaancheques? Geen probleem!

Contacteer ons voor informatie over loopbaanbegeleiding als je geen recht (meer) hebt op VDAB loopbaancheques. We helpen ook jou graag bij het ervaren van loopbaangeluk!

loopbaanbegeleiding loopbaancheque
Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer interessant. Weliswaar heel confronterend, maar leerrijk: ik kreeg zicht op wat mijn sterktes, zwaktes en de gevaren/valkuilen zijn. Door een beter beeld van mezelf te krijgen, weet ik beter waar ik naar op zoek moet gaan en welke richting ik precies uit wil.

Yoni Waegeman

Een geheel nieuwe, maar uiterst positieve ervaring. Ik moest elke sessie uit mijn comfortzone komen, maar vond het een zeer grote hulp voor mijn toekomstige loopbaan!

T.G.

Emmy zat wel in de juiste richting, maar miste toch iets in haar leven en kon haar volle potentieel niet aanwenden. Ze leerde zichzelf beter kennen dankzij de loopbaanbegeleiding en hervond haar loopbaangeluk.
Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer positief: ik heb mezelf opnieuw leren kennen. De dingen die ik graag doe, heb ik teruggevonden! Verder leerde ik om mijn gevoel meer te volgen en voor mezelf te gaan, zonder enige schuldgevoelens. Ik leerde dankbaar zijn voor wat ik heb. De fysieke klachten zijn weg.

 Sofie De Braeckenier

Jasmine had twijfels over haar volgende stap. de loopbaanbegeleiding gaf haar een boost.
Een zeer leerrijke ervaring, die mij nieuwe inzichten in mezelf hebben verschaft. Deze inzichten zullen mij helpen zowel in mijn loopbaan als in mijn privé. De aanpak was een heel persoonlijk, boven verwachting!

 Erwin Bosman

Ik ben aan de loopbaanbegeleiding begonnen met het oog op een openstaande vacature. Na het afronden van de training ben ik tot een heel andere conclusie gekomen, namelijk dat ik iets heel anders zou willen gaan doen. Het was een echte eye-opener, boven verwachting!

Nathalie De Schepper

Ik vond de loopbaanbegeleiding zeer intens, zinvol, creatief en persoonlijk! Doorheen de begeleiding kreeg ik een handvol praktische tools. Bovendien was alles op mijn persoonlijke maat. Ik heb niet altijd coaching gehad die aanvullend was op mijn eigen inzichten; deze wel. Ik vond het enorm verrijkend!

Anique Brandsma

Heel leerrijk en soms ook heel confronterend. De diepere reden van het gebrek aan voldoening aan mijn werk zijn tijdens deze sessies naar boven gekomen en hebben een nieuw perspectief geboden voor de toekomst. Boven verwachting!

Nico Van Bever

Nuttig, Het heeft me geholpen om mijn situatie te ontleden en een stap richting de toekomst te zetten met meer vertrouwen en een hoger zelfvertrouwen.

Johan Peeters

De loopbaanbegeleiding was een zeer goede ervaring voor mij. Ik ben zeer blij op de hoogte te zijn van mijn sterktes en zwaktes en te weten dat mijn zwaktes niet altijd slecht zijn. Een persoonlijke, vriendelijke en sociale aanpak.

Isabelle Van Hul

Op professioneel vlak waren er enkele veranderingen (herorganisatie) met als gevolg dat het plezier om te gaan werken uitbleef. Ik besefte dat ik geen (of weinig) kennis had van de verschillende functies en sectoren. Ik had geen focus en wist niet waar ik wel zou passen. Met dit traject te doorlopen heb ik een duidelijke focus verworven, doelgericht kunnen solliciteren en nu in de eindstadia geraakt van een (mogelijks) nieuwe uitdaging.

Thomas Martens

Eerder onverwacht hoe de focus op mezelf als mens lag. Mooi om van daaruit zeer boeiende tocht te ondernemen.Leidde tot inzichten over hoe ik functioneer in groep/organisatie, mijn plek daarin en vooral de mogelijkheid die dit biedt tot meer loopbaangeluk.

Wat maakt onze aanpak zo krachtig?

Je merkt het in onze getuigenissen: onze begeleiding heeft niet alleen een sterke impact op je loopbaan, maar vaak ook op je levenspad. Jouw loopbaangeluk is dan ook onze specialisatie:

  • we brengen jou voorbij je denken
  • we trekken het perspectief (eerst) wijd open 
  • we gaan aan slag met de achterliggende patronen
  • we dragen met plezier al onze kennis van de arbeidsmarkt over
  • we laten de vraag achter de vraag zichtbaar worden

 Zo bouwen we samen aan duurzaam loopbaangeluk!

Bij NextStep coaching kan je rekenen op:

een warme en persoonlijke aanpak

een diepgaande en systemisch onderbouwde methodiek

inspirerende en plezante tools

prikkeling van je creativiteit

coaches loopbaanbegeleiding nextstep coaching

Wij zijn er voor jou!

Met een team van 30 professionele coaches verspreid over heel Vlaanderen staan wij voor jou klaar. Wij hebben allemaal jaren ervaring als coach en als consultant, zelfstandige, docent, leidinggevende of manager in het beroepsleven. Als NextStep-coach hebben we een bijkomende doorgedreven opleiding tot loopbaancoach gevolgd, en scholen we ons continu bij via onze onze inter- en supervisiegroepen. We hebben er bewust voor gekozen om ons te verenigen in een groep zodat we ervaringen en kennis kunnen delen en gebruik kunnen maken van elkaars specialisaties.

Nieuwsgierig?