✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Begeleiding bij je job van een coach

Wil je begeleiding bij je job van een professionele coach? Dan is NextStep coaching uit Merelbeke, dicht bij Gent, dé partner voor jou. Wij hebben meer dan 70 coaches in heel Vlaanderen en Brussel. We zorgen voor een verfrissende aanpak en voor oplossingen op maat van jou als persoon en van jouw loopbaan.

Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Geluk in je job dankzij onze coach

Geluk in je job is erg belangrijk voor jou en onze coach helpt je graag dat geluk te vinden. Zo kan je bij ons een loopbaancoach inschakelen. Deze coach zal luisteren naar jouw wensen wat je job betreft en zal jou zo goed mogelijk begeleiden in je loopbaan. Het einddoel van onze hulp is zorgen voor werkbaar werk: een job zonder werkstress en met een goede privé-werkbalans die jou kansen biedt op groei. Dat kan door bepaalde zaken in je huidige job aan te passen en zo je stress op het werk te verminderen, maar bijvoorbeeld ook door je te helpen zoeken naar een job die misschien meer bij jouw wensen en karakter past. Wij geloven in ieder geval dat er voor iedereen een juiste werkplek is.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Maak gebruik van een van onze coaches

Dankzij ons uitgebreide team brengen wij je in contact met een coach die je kan helpen met begeleiding bij jouw job. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Plan dan vandaag nog een afspraak in. Dat kan door het contactformulier in te vullen, door te bellen naar +32477 85 59 98 of door een e-mail te sturen naar info@nextstepcoaching.be.