Innerlijk Leiderschap

Sta meer in je eigen kracht

Krijg voeling met wie jij bent en wat jij hebt neer te zetten in dit leven.
Maak doorleefde keuzes, krijg het respect dat je verdient en ervaar zelfvertrouwen.
Dat zijn de resultaten van innerlijk leiderschap.

innerlijk leiderschap
Traject innerlijk leiderschap

Waarom Innerlijk Leiderschap?

Je mist richting in je leven en werk. Je hebt het gevoel dat je blijft ronddobberen.
Beslissingen nemen? Dat lukt moeilijk, want je hebt geen helder toekomstbeeld.
Je voelt dat het anders moet. Maar hoe dan? Geen idee. Of net te veel ideeën.
Je wil graag verder aan de slag met jezelf.

Ouders, leerkrachten, werkgevers: de maatschappij stimuleert ons om te reproduceren wat anderen voor ons hebben bedacht. Wie jij als mens wil en kan zijn, verdwijnt dan vaak naar de achtergrond.

Zo leer je te weinig om de connectie met jezelf te maken. Om te voelen wat voor jou klopt.

Waarom het traject Innerlijk leiderschap volgen?

Wat als…

… de puzzelstukjes op hun plaats vallen. Je hebt meer voeling met wie je bent, bepaalt zelf waar je naartoe wil en maakt doorleefde keuzes.

… je meer zekerheid en zelfvertrouwen ervaart. Je staat zelfbewust in je leven en straalt dat ook uit. Zo krijg je meer respect voor de keuzes die je maakt.

… je een betere verbinding met jezelf – en daardoor ook met anderen – ervaart. Dat uit zich o.m. in natuurlijk leiderschap en heldere communicatie.

Dat is innerlijk leiderschap. In de wereld zetten wie jij bent i.p.v. die wereld ondergaan!

In 6 dagen krijg je de tools in handen om je leven en je loopbaan opnieuw in eigen handen te nemen.

Wat onze deelnemers zeggen

Ik had nooit gedacht dat 6 dagen zo’n groot verschil hadden kunnen maken, zowel professioneel als privé. Het eerste gesprek dat ik na dit traject heb gehad was direct prijs: binnen 2 weken mocht ik starten. Ik ben heel blij en dankbaar dat ik al op dit moment in mijn carrière een dergelijke training heb kunnen volgen!

– Esmé T.

TIL Esmé

De trainer straalt zowel rust als energie uit wat een sfeer van veiligheid creëert, maar ook uitnodigt tot grote openheid en het aftasten van je grenzen.

S.A.

Innerlijk Leiderschap Sigrid Arents (2)

Het traject geeft de kans om te ontdekken wat jij wil en biedt verschillende wijzen om daar alsmaar dichter bij te komen. Het blijft niet enkel bij nadenken, fantaseren en dromen, maar zet ook daadwerkelijk aan tot doen.

Sigrid A.

Innerlijk Leiderschap Sigrid Arents

Het was een eye-opener, bevestigend, krachtig maar zacht. Er is een zaadje geplant dat ik verder ga ontwikkelen op mijn eigen manier, met mijn woorden, in mijn kracht en met plezier!

Innerlijk leiderschap zonder naam

De workshops hebben mij meer inzicht gegeven, vooral het stuk over communicatie vond ik zeer verhelderend. Ik ga hier mee aan de slag!

G.L.

Innerlijk Leiderschap Geertje

Ik vond de workshops allemaal zeer goed. Het is zeer mooi hoe iedereen op zijn eigen tempo en in zijn eigen moment stappen zet in het vinden en versterken van hetgeen je kracht geeft. Blijf deze fantastische workshops organiseren!

An

Innerlijk leiderschap An Gielen

Heel interessant en eye opener; op een relaxte manier met leuke mensen.

R.M.

CIH R.M.

Inspirerend, zeer leerrijk en zin om ermee te gaan experimenteren.

Manu Strubbe

CIH Manu Strubbe

Geweldige workshop! Doet je stilstaan bij je roots. De technieken die we gebruikten, spreken tot diep in je binnenste.

Christian Vermeire

TIL Christian Vermeire

Verhelderend, inspirerend, leuk. Veel ruimer en dieper dan verwacht.

Luc Cambre

TIL tekst Luc Cambre

Het is uniek, open geest en zinvol. Dank je wel, voor altijd neem ik de inhoud mee!

Piroska

TIL tekst Piroska

De training was speciaal, boeiend, uitdagend en inspirerend. Het heeft me terug meer zelfvertrouwen gegeven.

J.M.

TIL tekst J.M.

Ik smaakte Filip zijn aanpak heel erg. Hij durft deuren intrappen maar komt op geen enkel moment ´lerend´ over. Het traject sluit enkele deuren en zet andere op een kier.

Tim Van Haute

TIL tekst Tim Van Haute

Verrijkend. De eerste dag werd als moeilijk ervaren omdat het buiten mijn comfort zone was. De tweede dag gaf een goed gevoel en maakte me blij.

D.S.

CIH D.S.

Bedankt voor deze interactieve workshop. Verhelderend.

Danny Vervondel

CIH Danny Vervondel

Vanuit behoeften leren voelen en waarnemen heeft me mijn levensrichting getoond.

Anoniem

CIH anoniem

Een ideale manier om het traditionele denkpatroon te doorbreken en om even stil te staan bij de communicatie van en naar de buitenwereld. Filip is een uitstekende begeleider die je meteen geruststelt.

Tim Van Hautte

CIH Tim Van Hautte

Heel inspirerend, leerrijk en verschillend t.o.v. andere workshops. De aanpak is soms speels en interessant doorheen de hele training. Zeer boeiend om in groep met gevoelens en behoeften om te gaan via oefeningen. Raakte soms heel diep, het opende mijn ogen en zorgde voor verrassende reacties van mezelf en van anderen.

Anoniem

CIH Anoniem

Ik vind de opleiding goed om meer uit jezelf te kunnen halen en op die manier meer voldaan door het leven te gaan.

Pieter

OJD Pieter Bal

Het inzicht in het cyclisch “denk”-proces was verrijkend. De praktische aanpak en gemoedelijke sfeer vond ik het beste aan deze workshop. Ik voelde me op mijn gemak.

Francis Volckaert

OJD Francis Volckaert

“De reis van de held” vond ik zeer leerzaam en ga ik zeker nog verder gebruiken. Vooral voor inzicht in de stappen en welke de volgende stap is die ik moet zetten wanneer ik vast zit in een bepaalde fase. Het beste aan deze workshop vind ik de reflectie/zelfinzicht, maar tegelijk kon ik ook leren van de anderen. De accommodatie en ontvangst was heel aangenaam.

Lana P.

OJD Lana

Op verrassend eenvoudige wijze worden de juiste items naar boven gehaald. Hiermee kan je op vele fronten aan de slag. Ik vond de opleiding een eye-opener!

Ingrid

OJD Ingrid Raes

De zoektocht naar de bron, zoeken naar de kooltjes die nog liggen te smeulen in de as. Verruimend en verhelderend!

Wieneke

OJD Wieneke

Mooie en eerlijke aandachtsverdeling over de deelnemers. Professionele gerichtheid op iedere deelnemer afzonderlijk als persoon op zich. Geen “veralgemeningen” of standaard uitdrukkingen. Interessante workshop vol van hartelijkheid, respect en empathie.

Dana Vervaet

OJD Dana Vervaet

Ik heb mijn missie ontdekt en kan er ook praktisch mee aan de slag. Geluk hangt af van kleine dingen.

Ik leerde dankbaar te zijn vooraleer je doelen opstelt. Zonder dankbaarheid zal je doel bereiken je niet gelukkiger maken!

LD anoniem

Het is belangrijk om stil te staan bij dankbaarheid. Verder leerde ik ook aftasten waar ik zelf mee zit en ook het waarom.

Ik leerde er een systeem toe verankeren in je dagelijkse gewoonte, waarbij je je noden en minimale voorwaarden bewaakt en ervoor zorgt dat je zélf in de actieve positie blijft.

Dana Vervaet

LD Dana Vervaet

Straffe koek! Het heeft me meer inzicht gegeven in het doelbewust gaan leven. Én het mag met vallen en opstaan!

W.V.

LD Wendy

Ik vond de opleiding heel verhelderend, visueel, veel aandacht voor persoonlijke inbreng. Het ging diep op een toegankelijke manier.

W. C.

LD Wieneke

De opbouw voelt voor mij goed aan, ik ben echt mee. Ook de onderdelen die ik moeilijker vind, lukken uiteindelijk door de verschillende invalshoeken of voorbeelden van medecursisten.

De sfeer is veilig om je kwetsbaar te durven opstellen. Het is concreet zodat ik er ECHT mee aan de slag kan en niet alleen op professioneel vlak!

Ingrid Raes

LD Ingrid Raes

Het is heel interessant en gebruik het in m’n dagelijks leven om mijn bestaande relaties te verbeteren en bij elke nieuwe ontmoeting. Ik vond zachtheid en mooiheid in communicatie.

P.V.

CIH P.V.

De coach had kennis van zake, de opleiding was dan ook leerrijk.

Erik Firlefeyn

CIH Erik Firlefeyn

De opleiding was goed voorbereid, goed opgebouwd verrijkend en leerzaam. Het was een boeiende en intensieve ervaring.

Katrien Maes

CIH Katrien Maes

Ik leerde een situatie waar te nemen vanuit een positief gevoel en vanuit een fierheid. De aanpak en de inhoud waren zeer goed.

Edde D.

CIH Edde Desmet

Een aanrader! De principes van geweldloze communicatie leren om stil te staan bij de eigen gevoelens en behoeften. In de plaats van te oordelen helpt dit om écht naar de ander te luisteren.

N. C.

CIH Nancy Criel

Zeer interessante 2-daagse workshop. De groepsgrootte was prima! Diepgaand en goede afwisseling tussen informatie, doe-oefeningen en evaluatie. Graag een terugkomdag aan koppelen.

Brigitte Leloup

CIH Brigitte Leloup

Ik kreeg meer inzicht in wie ik ben, in mijn kwaliteiten, talenten en uitdagingen. Er was verbondenheid met de fijne mensen in de groep. We kregen praktische tools om de communicatie met anderen te verbeteren. Gewoon super!

Thacha Ostyn

CIH Thacha

Dankzij de workshop kan ik aan de slag gaan met het spiegelen tijdens een conversatie. Ook het stappenplan van geweldloze communicatie zal me vooruit helpen. Ik had een minder persoonlijke aanpak verwacht aangezien dit in functie is van mijn werk. Desalniettemin wél interessant.

B.

CIH Brenda

Mensen die een team leiden, zouden deze workshop zeker moeten gevolgd hebben. Vooral het 4-stappen-plan bij conflictsituaties is bijzonder, alsook de herkenning van mensen als pauw-, bever-, olifant- of golden retriever-type. Dit laatste kan zeker bijdragen tot het motiveren van de teamleden voor een nieuw plan. Ik ga zeker aan de slag met het 4-stappenplan!

Dana Vervaet

CIH Dana Vervaet

Verrijkend voor mij als individu & in interactie met anderen, zowel privé als op het werk.
Logische opbouw, onmiddelijk bruikbaar, heldere inzichten!

Ingrid Raes

CIH Ingrid Raes

Na 8 maand niet in een groep te zijn geweest was dit een zeer moeilijke opgave. Door de rustige aanpak van Filip ben ik er geleidelijk in gegroeid en voel mij er na 2 dagen op mijn gemak. Ik vond de opleiding zeer interessant. Veel spontaniteit. Ik ga aan de slag met het bewust toepassen van de verschillende stappen. Zeer warme aanpak!

Ferre Verplancke

CIH Ferre Verplancke

Ik heb geleerd dat ik een groot deel van mijn leven heb laten leven en dat ik het nu echt in mijn eigen handen neem en zelf (be)leef!

OJD anoniem

Leerrijk, ervaringsgericht, “doen”! Ik heb geleerd om mezelf beter te presenteren en te reageren met gelijke kracht. De kleine groep was een geschikte setting om iedereen aan bod te laten komen. Dat maakt het ook wat intenser. Ik vond het een diepgaande ervaring.

TJK anoniem

Ik vond de opleiding leerrijk en verrijkend, geeft tools om een rustiger en aangenamer mens te zijn. Jezelf terug wat beter te leren kennen. Gek hoe alles in deze workshop samenkomt en uitkristalliseert!

Ik heb het belang van gewaarwording geleerd, zowel gevoelsmatig als fysisch. Geen instant antwoord, maar het antwoord komt wel…

Kristien V.

PM Kristien Veys

Ik verwachtte concrete houvast om mee aan de slag te gaan en dat werd zeker geboden. De aanpak is persoonlijk en open. Leuke omgeving!

Ingrid G.

PM Ingrid Geyskens

In groep altijd dat beetje meer dan individueel: een lach, een boeiend verhaal van iemand anders. Ik heb geleerd dat ik meer voor mezelf moet zorgen, dat ik vaker moet stilstaan bij het nu.

Jasmine R.

PM Jasmine Rooms

Aangename plek. Professionele coaching, goede sturing en aansturing van de groep. Niet opdringerig.

Dana Vervaet

PM Dana Vervaet

Hoe begin ik aan verandering, hoe houd ik dit vast? De inzichten waren onmiddelijk bruikbaar, concreet en diepgaand.

Ingrid Raes

PM Ingrid Raes

Ronduit geweldig! Hiermee kan ik echt aan de slag. Ik kijk er naar uit alles in de praktijk te brengen op de werkvloer.

De opleiding was spontaan en individueel waar en wanneer nodig.

W. V.

PM Wendy Vermeulen

Zeer boeiend, verhelderend en leerrijk. Het alles heeft me enorm verrijkt qua bewustzijn en kennis van mezelf. Fijne groep – en lekker eten.

Julie V.

TIL Julie Verstraete

Heel inspirerend, veel tools en oefeningen om verder mee aan de slag te gaan. Allemaal zeer positief qua inhoud, ritme, aangename setting en warme begeleiding/ontvangst.

T.B.

TJK Tom Bruyer

Heel inspirerend. Alle oefeningen waren aangenaam en gaven stof tot nadenken. Dit alles in een veilige en rustgevende setting met een mooie/kleine groep.

T.B.

OJD Tom Bruyer

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

M.D.

OJD MD

Ik vond de opleiding bijzonder inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Ik heb elke workshopdag weer veel geleerd. Vele zaken worden vanuit een heel verrassend perspectief bekeken. Zeer leuk.

-Anamaria Reckecki

TIL tekst Anamaria

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

-M.D.

TIL tekst M.D.

Een enorme meerwaarde en de perfecte aanvulling bij de loopbaanbegeleiding. Allemaal zeer positief, professioneel in een warme en rustgevende omgeving.

– T.B.

TIL tekst T.B.

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Eén voorbeeld: ik leerde o.a. dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Dat is mijn dagelijkse opkikker. Ik vond dit traject ‘Innerlijk leiderschap’ interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

– Verena Steurbaut

TIL tekst Verena

Innerlijk Leiderschap: een traject in 5 stappen

bol-1

Communiceer in harmonie

Ontdek hoe je communiceert met anderen en wat dat vertelt over hoe je met jezelf omgaat. Krijg handvaten om dieper te verbinden en je communicatie bij te sturen.

bol-2

Ontdek je drijfveer

Wat zijn je wortels, wat voedt jou? Wat zijn je talenten, de kruin die je toont? En hoe leg je met innerlijk leiderschap de verbinding tussen beide?

bol-3

Leef doelbewust

Je weet wat jou drijft, nu ga je je doelen bepalen én kijken hoe jij omgaat met die doelen en met obstakels en hulpmiddelen. Zo verhoog je je levens- en loopbaangeluk.

bol-4

Toon je kracht

De wereld heeft je unieke zijn hard nodig. Tijd dus om in praktijk te brengen wat je hebt geleerd! Toon je kracht met een pitch die helder maakt wat jij te bieden hebt.

bol-5

Persoonlijk Meesterschap

Willen, denken, voelen, doen: in deze module over persoonlijk meesterschap leer je je balans en ritme vinden. Je verruimt je bewustzijn en leeft meer vanuit je intuïtie.

Wat dit traject uniek maakt

Diepe transformatie | We werken niet enkel op kennis- maar ook op (bewust)zijnsniveau. Je gaat aan de slag met de kern van wie je bent en wil zijn. Elke deelnemer haalt er eigen parels uit en start een groeiproces om vanuit innerlijk leiderschap te leven.

Veilige omgeving | Dit traject gaat diep en je doet het niet alleen. Dat kan spannend lijken, maar wij zorgen voor een warme, veilige omgeving. Daarin kan jij jezelf zijn én versterken jullie elkaar. Telkens weer ontstaat een hechte band tussen deelnemers.

Stappen vooruit | Krijg inzichten waarmee je meteen aan de slag kan. Het traject Innerlijk Leiderschap is geen soft geneuzel of sit back and relax, maar zet je voeten stevig op de grond en geeft je handvaten. ‘Een schatkamer voor je leven’, noemde een deelnemer het.

Tekenen, bewegen, voelen,… De speelse methodieken brengen je voorbij het denken!
Zo krijg je nieuwe inzichten over jezelf en de wereld rondom jou.

Getuigenissen deelnemers

Innerlijk Leiderschap Anja

Innerlijk Leiderschap 2020

Innerlijk Leiderschap Nancy

Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

Innerlijk Leiderschap

Trainer

Jouw trainer is Filip Bauwens, coach en zaakvoerder van NextStep coaching. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. Zijn passie is de ‘next step’ aan de mensen zelf te laten ontspruiten.

NextStep coaching BV is een door de Vlaamse overheid erkend opleidingsinstituut.

Data en locatie

Traject Innerlijk Leiderschap
• Innerlijk leiderschap dag 1: 07/03/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 2: 08/03/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 3: 14/03/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 4: 15/03/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 5: 21/03/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 6: 22/03/2022, van 9:30 tot 17:00

NextStep coaching – Rood Beeldekenstraat 23 – 9820 Merelbeke

Traject Innerlijk Leiderschap Zweden
• Innerlijk leiderschap Aankomstdag: 01/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 1: 02/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 2: 03/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 3: 04/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 4: 05/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 5: 06/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 6: 07/07/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap Vertrekdag: 08/07/2022, van 9:30 tot 17:00

Zweden

Traject Innerlijk Leiderschap
• Innerlijk leiderschap dag 1: 10/10/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 2: 11/10/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 3: 17/10/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 4: 18/10/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 5: 24/10/2022, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 6: 25/10/2022, van 9:30 tot 17:00

NextStep coaching – Rood Beeldekenstraat 23 – 9820 Merelbeke

Traject Innerlijk Leiderschap
• Innerlijk leiderschap dag 1: 13/02/2023, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 2: 14/02/2023, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 3: 20/02/2023, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 4: 21/02/2023, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 5: 27/02/2023, van 9:30 tot 17:00
• Innerlijk leiderschap dag 6: 28/02/2023, van 9:30 tot 17:00

NextStep coaching – Rood Beeldekenstraat 23 – 9820 Merelbeke

Tarieven

Standaardprijs voor deze 6 dagen: 1800€ (excl. BTW). Profiteer van 20% / 30% korting via de KMO-Portefeuille. DV.O215900

Ben je al persoonlijk klant bij ons dan geniet je van het sterk gereduceerd tarief: €1100.

Vragen of meer info nodig? Stuur dan een emailtje naar domien@nextstepcoaching.be.

De betalings- en annulatievoorwaarden kan je hier nalezen.

Heb je nog vragen over deze training?

Aarzel niet om ons te contacteren!

Op 9 november om 12:30 geeft Filip Bauwens een woordje toelichting via Zoom.
Deelnemen kan via deze link: https://us02web.zoom.us/j/86815078733