Een uniek traject voor meer loopbaangeluk!

 • Ben jij het een beetje beu om ‘half jezelf te zijn’?
 • Ben je zot van goesting om volledig in je eigen kracht te staan?
 • En in verbinding met je omgeving voluit te leven?
 • Ben jij er aan toe om het geheel van je aannames, doen en laten eens onder de loep te nemen?
 • Waar nodig een flinke ommezwaai te maken?

Deze workshops vormen een ongelooflijk sterke opstap om:

 • je potentieel beter te benutten
 • je meer verbonden te voelen
 • meer impact te hebben
 • meer balans in je leven te voelen
 • meer voeling te hebben met wat zinvol is voor jou

Je leidt dan het leven dat bij jou past. En hebt meer plezier van onderweg te zijn.

Leven vanuit Innerlijk leiderschap is precies dat!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze 5 workshops leer je wat je nodig hebt om je job en leven meer in eigen handen te nemen. Het traject is zo opgebouwd dat de 5 workshops elk afzonderlijk te volgen zijn, maar samen versterken ze elkaar. We raden dan ook aan om het hele traject te volgen en jezelf deze unieke ervaring te gunnen.

In de 5 workshops werken we aan een beter contact met je drijfveren, vertalen deze naar concrete en haalbare doelen, leren je communicatietechnieken die deuren openen, hoe je jezelf kan tonen met kracht en wat daarvan de zin is. Ter afsluiting boosten we jouw persoonlijk meesterschap door dieper in te gaan op de dynamieken die ons leven sturen en hoe jijzelf aan het stuur kan blijven.

lifehack voor loopbaangeluk

Ontdek de 5 workshops

Als we willen stralen in dit leven is het ongelooflijk belangrijk ons te kunnen voeden. In deze workshop leg je de wortels bloot die je voeden en wakker je jouw innerlijk vuur aan. Zo krijg je voeling met wat jij echt wil.
Klavertjes-4 wijzen ons de weg lifehack voor loopbaangeluk

Vanuit wat jou voedt geven we eerst concrete vorm aan wat je te doen staat: we doorvoelen onze toekomst en geven er woorden aan. De concrete oefeningen laten jou de vertaalslag maken naar jouw persoonlijke missie en doelen in het leven. Je krijgt voeling met je eigen pad en krijgt technieken aangereikt die jou helpen je woorden in daden om te zetten en je op je pad te houden zonder je eraan vast te klampen.

Alles draait rond communicatie en hoe jij je daarin voelt en gedraagt. Daarom zoomen we twee dagen in op dit thema. We laten jou volledige verantwoordelijk-heid nemen voor wat jij in jouw wereld beleeft.
Geweldloos communiceren is het fundament waarop we verder bouwen. We komen te weten hoe we met emoties van onszelf en anderen kunnen omgaan, op een constructieve manier.
Schuldgevoelens, boosheid, neiging tot introvertheid van anderen en jezelf; het komt allemaal aan bod. En je ervaart zelf hoe het anders kan!

Leven is jezelf tonen, manifesteren noemen sommigen het. En dan lerend in het leven blijven staan. Waarom zou je het doen? Wat is de zin en onzin van een leven in weerstand of leven in flow?  We houden van ervaring en dus gaan we onszelf tonen in onze kracht. Een prachtig proces waar we langzaam maar zeker vorm aan geven en verrast staan over waar we toe in staat zijn.

Hoe hangt dit alles samen? En hoe kan ik dan zelf weten of ik op mijn pad zit of dat van een ander aan het volgen ben? Op deze dag vloeit alles samen en werken we rond self-management. Je leert wat teveel investeren is in elk van de deelgebieden en wat vergeten of onderdrukt werd in je leven.  Je leert je innerlijk kompas lezen en krijgt voeling met een leven vanuit innerlijke rust.

Wat levert deze workshopreeks mij op?

 • Je kent je drijfveren
 • Je hebt zicht op je doelen op korte en lange termijn
 • Je ervaart de connectie met anderen als constructief
 • je kan je plek correct innemen
 • Je durft je te tonen met plezier
 • Je vindt balans en stabiliteit in jezelf
 • Je verhoogt jouw zelfsturend vermogen

Kortom je geeft een eigen invulling aan je leef- en loopbaanpad en een gevoel van fierheid wordt je trouwe metgezel.

Klanten vertellen

Ik vond de opleiding bijzonder inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Ik heb elke workshopdag weer veel geleerd.  Uit de laatste herinner ik me bvb KAIROS. KAIROS zal ik toepassen in het dagelijkse leven – het is wat nu telt. Vele zaken worden vanuit een heel verrassend perspectief bekeken. Zeer leuk.

 

Anamaria Rekecki

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag gaan: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Eén voorbeeld: ik leerde o.a. dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Dat is mijn dagelijkse opkikker. Ik vond dit traject ‘Innerlijk leiderschap’ interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

 

Verena Steurbaut

De opleiding was verhelderend en verdiepend. De belangrijkste zaken dit ik eruit heb gehaald voor mezelf: hoe volg je je innerlijk kompas, hoe stuur je het, nothing else matters! Het geheel was verfrissend en samenhangend. Het buffet in het zonnetje, het dessert en de thee in de prachtige tuin waren echt genieten.

 

Eric Versluys

Opbouwend en gestructureerd, met een bepaald doel voor ogen. Begeleiding en ontvangst zijn super, ik voel mij hier ongeremd en rustig in een fantastisch mooi stukje natuur.  

 

Wendy V.

Bekijk de getuigenissen van deelnemers

filip bauwens nextstep coaching

Praktisch

Trainer

Jouw trainer is Filip Bauwens, coach en zaakvoerder van NextStep Coaching. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. Vanuit zijn persoonlijke ervaring en ondertussen duizenden uren coaching van anderen rijpte dit unieke traject. Zijn passie is de ‘next step’ aan de mensen zelf te laten ontspruiten.

Prijs en kortingen

Volg je loopbaanbegeleiding bij NextStep coaching? Dan kost het geheel slechts 650€. Bovendien kan je ook je opleidingscheques gebruiken (max. twv €250): je eigen investering is dan 525€.

Standaardprijs voor deze 5 workshops/6 dagen: 1950€ (excl. BTW). Profiteer van 40% korting via de KMO-Portefeuille. DV.O215900

Koffie, thee, versnaperingen en eenvoudige lunch zijn inbegrepen.

Data en locatie

Zie kalender voor de data.

Locatie: NextStep coaching, Merelbeke

Bekijk ook onze andere workshops

Burn-out | Bore-out

Opstellingen