Retraite Innerlijk Leiderschap

Er even volledig tussenuit!

Ga je mee?

De eerste week van juli trekken we naar de Ardennen, om ons een week lang bezig te houden met dat wat er écht toe doet: dichter bij onszelf te komen.

We gaan op zoek naar onze drijfveren, onze doelen, treden in verbinding met de wereld rond ons, leren onze eigen kracht tonen en naar ons innerlijk kompas luisteren. En dat alles in een aangename en pure setting…

“Gun jezelf deze kans om je leven en je loopbaan opnieuw in handen te nemen.”

De locatie

La Tienne, een charmant Ardeens huis in het pittoreske Dourbes bij Viroinval in de provincie Namen. Op en top gezellig, één en al rust.

Op het programma: 5 workshops

Aan de hand van verhaaltechnieken leer je welke je drijfveren zijn en hoe je ze kan herkennen. In deze workshop leg je de wortels bloot die je voeden en wakker je jouw innerlijk vuur aan. Zo krijg je voeling met wat je echt wil.

Aan de hand van concrete oefeningen en eigen voorbeelden maak je de vertaalslag naar jouw persoonlijke missie en doel in het leven. Je krijgt voeling met je eigen pad en kunt jouw acties bijsturen.

Tijdens deze 2 dagen leer je vanuit het praktisch kader van geweldloze communicatie (M. Rosenberg) om constructief om te gaan met jezelf en anderen. Je krijgt zicht op jouw communicatiestijl en via interactieve oefeningen ontdek je jouw dominante karaktertrekken, sterktes en valkuilen.

In deze workshop focus je op het maken van je pitch en wel zodanig dat jij je er echt comfortabel bij voelt. We doen ontspanningsoefeningen en experimenteren met stem, lichaamshouding en met de inhoud van jouw pitch. Je verlaat je comfortzone om jezelf in de schijnwerpers te zetten en krijgt constructieve feedback.

Op deze dag vloeit alles samen en werken we rond self-management. Je geeft discipline, genieten en ambitie een passende plaats in je leven én werk, zodat de beweging die je maakt echt bij jou past. Je leert voeling houden met je innerlijk kompas.

Klavertjes-4 wijzen ons de weg lifehack voor loopbaangeluk

Praktisch

Prijs en kortingen

Prijs 1025€. Inbegrepen:

  • 6 overnachtingen in La Tienne
  • 7 dagen vol pension
  • 5 workshops Innerlijk Leiderschap
  • Lesmateriaal
  • notitieboekje

Gebruik van opleidingcheques mogelijk, vermeld dit bij je inschrijving.

 

Trainer

De workshop wordt gegeven door Filip Bauwens. Filip is professioneel erkend coach via ICF (PCC) en is een ervaren spreker op workshops en trainingen. ICF is de internationale coaching federatie.

Kamer

  • Gedeelde kamers met gedeelde badkamers (3-5 personen)
  • Eénpersoonskamers mogelijk mits toeslag van €100. Vermeld dit in het opmerkingenvak van het inschrijvingsformulier