Rather than being your thoughts and emotions, be the awareness behind them

Eckhart Tolle

Ingrid Jansen

Regio: Turnhout

Ik sta positief in het leven en geloof in de kracht van mensen. Vertrouwen geven, kwetsbaarheid toelaten, het combineren van denken en echt (door)voelen, zijn leidraad in mijn werk als coach. Ik begeleid je op pad naar jezelf kunnen en mogen zijn, steeds vanuit je unieke kern. Wat ook je vraag, thema of omstandigheden zijn, maakt niet uit. Wat telt, is dat je zelf iets aan je situatie wil doen.

Onze samenwerking begint met een stukje thuiskomen bij jezelf om dan duurzame keuzes te maken in werk en leven. Steeds vanuit wat jou energie geeft, drive, goesting, vanuit wat bij je eigen waarden past. En het werkt. Het kan. Ik zie het telkens weer gebeuren. Want mensen kunnen veel meer dan ze vaak in eerste plaats geloven of zijn gaan geloven.

Mijn missie? Mensen meenemen in de gedachte: “ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.”

Ik coach in mijn thuispraktijk 12Change. Als natuurcoach begeleid ik je ook graag in het Turnhouts Vennengebied of het Grotenhoutbos.

Contact: 0494 70 74 59 of ingrid@nextstepcoaching.be

Adres: Wilgenstraat 19 in 2300 Turnhout

Deze coachees waren alvast tevreden!

De loopbaanbegeleiding heeft mij een betere kijk op mezelf gegeven. Ik zie nu dat ik het allemaal toch nog zo slecht niet doe. De wandelingen in de natuur hebben mij deugd gedaan en zorgden voor een andere/aparte setting. Een aanrader!

R.G.

LBB RG

Ik vond de loopbaanbegeleiding TOP, dank je wel Ingrid om mijn ogen te openen. Ik weet nu weer waar mijn échte passie ligt. Ik merk dat ik zelfzekerder ben en opnieuw durf te doen wat ik graag doe.

Inge Vercammen

LBB Inge Vercammen