Innerlijk leiderschap, het principe dat je zelf sturing geeft aan je eigen leven, daar draait ons workshoptraject om.

In 5 workshops ga je dieper in op wat je drijft, hoe je je doelen bepaalt en behaalt, hoe je in verbinding gaat met de mensen rondom jou, hoe je jezelf toont aan de buitenwereld en hoe je de balans houdt tussen al het voorgaande.

De voorbije 4 jaar werd het traject al 10x georganiseerd. Hieronder verzamelden we enkele getuigenissen van deelnemers. Lees en hoor wat het werken aan je innerlijk leiderschap hen heeft opgeleverd:

Ik vond de opleiding bijzonder inspirerend om mijn zachtmoedigheid te louteren. Een streling voor de ziel! Tijdens de meditaties ervoer ik een warmte en zaligheid. Ik heb elke workshopdag weer veel geleerd.  Uit de laatste herinner ik me bvb KAIROS. KAIROS zal ik toepassen in het dagelijkse leven – het is wat nu telt. Vele zaken worden vanuit een heel verrassend perspectief bekeken. Zeer leuk.

 

Anamaria Rekecki

Heel leerrijk en verrijkend! Ik kan praktisch aan de slag gaan: kleine stappen vooruit zetten om mijn doelen te bereiken, een duidelijke richting bepalen, leven vanuit je beleving. Eén voorbeeld: ik leerde o.a. dat ik mijn gevoelens zelf kan bepalen en mijn positieve gevoelens bewust kan inzetten. Dat is mijn dagelijkse opkikker. Ik vond dit traject ‘Innerlijk leiderschap’ interessant omwille van de opbouw, structuur, sfeer en het speelse karakter van de oefeningen.

 

Verena Steurbaut

De opleiding was verhelderend en verdiepend. De belangrijkste zaken dit ik eruit heb gehaald voor mezelf: hoe volg je je innerlijk kompas, hoe stuur je het, nothing else matters! Het geheel was verfrissend en samenhangend. Het buffet in het zonnetje, het dessert en de thee in de prachtige tuin waren echt genieten.

 

Eric Versluys

Opbouwend en gestructureerd, met een bepaald doel voor ogen. Begeleiding en ontvangst zijn super, ik voel mij hier ongeremd en rustig in een fantastisch mooi stukje natuur.  

 

Wendy V.

 

Mooie en eerlijke aandachtsverdeling over de deelnemers. Professionele gerichtheid op iedere deelnemer afzonderlijk als persoon op zich. Geen “veralgemeningen” of standaard uitdrukkingen. Interessante workshop vol van hartelijkheid, respect en empathie.

Dana Vervaet

Leerrijk en confronterend voor iemand die van nature weinig introspectief is. Maar en kwamen waardevolle inzichten. Heel vriendelijk en uitnodigende aanpak, met ruimte voor ieders eigen problematiek.

-M.D.

 

 

Een enorme meerwaarde en de perfecte aanvulling bij de loopbaanbegeleiding. Allemaal zeer positief, professioneel in een warme en rustgevende omgeving.

– T.B.

 

De zoektocht naar de bron, zoeken naar de kooltjes die nog liggen te smeulen in de as. Verruimend en verhelderend!

Wieneke

 

Op verrassend eenvoudige wijze worden de juiste items naar boven gehaald. Hiermee kan je op vele fronten aan de slag. Ik vond de opleiding een eye-opener!

Ingrid

Ik vind de opleiding goed om meer uit jezelf te kunnen halen en op die manier meer voldaan door het leven te gaan.

Pieter

 

 

Het inzicht in het cyclisch “denk”-proces was verrijkend. De praktische aanpak en gemoedelijke sfeer vond ik het beste aan deze workshop. Ik voelde me op mijn gemak.

Francis Volckaert

 

De reis van de held vond ik zeer leerzaam en ga ik zeker nog verder gebruiken. Vooral voor inzicht in de stappen en welke de volgende stap is die ik moet zetten wanneer ik vast zit in een bepaalde fase. Het beste aan deze workshop vind ik de reflectie/zelfinzicht, maar tegelijk kon ik ook leren van de anderen. De accommodatie en ontvangst was heel aangenaam.

Lana P.

Kriebelt het om zelf in dit traject te stappen?