Gerda Devos

“You’ve always had the power my dear, you just had to learn it for yourself.”

uit ‘The Wizard of Oz’

Gerda Devos

Regio: Wilrijk-Hemiksem-Boom-Puurs

Samen met jou kijkt Gerda naar je persoonlijke drijfveren en naar je talenten en vaardigheden. Op het kruispunt van deze vind je jouw droomfunctie. Dan rijzen er nieuwe vragen: Wat is er nodig om van deze droom werkelijkheid te maken? Waarvan dien je afscheid te nemen? En hoe doe je dat? Jou verder helpen tot de realisatie van je wens, dat is haar passie.

Contact: 0478 25 03 03 of Gerda@nextstepcoaching.be

Adres:

  • Keizerstraat 67 te Niel
  • Het Bolwerk – Vestinglaan 55 te Edegem

Deze coachees waren alvast tevreden!

Als een warm dekentje op een frisse herfstdag, met het zonnetje in het gezicht. Het voelt als thuiskomen. Op een creatieve manier je eigen ik kunnen vinden zonder gebonden te zijn aan maatschappelijke verwachtingen.

LBB E.C.

Een interessante route om nieuw geluk in het zakelijk leven te krijgen. Ik ontdekte opnieuw mijn drijfveren en hoe ik mijn talenten in een nieuwe loopbaan kan aanwenden. Heel inspirerend, ik verwacht een gunstig effect op mijn loopbaan.

LBB Natasja DS

Heel tevreden. Dankzij de loopbaanbegeleiding vind ik nu een beter evenwicht tussen werk en privé en kan ik toch nog de job doen die ik graag doe. Ik had de chance een gemotiveerde coach te hebben!

S.C.

LBB S.C.

Op het ogenblik dat ik de coaching gestart ben, was ik een hoopje ellende, complete chaos in lichaam en geest. Gerda heeft me geholpen om alles op een rijtje te zetten en houvast te vinden. Ze heeft me geholpen het werk op een andere manier te bekijken, een ander perspectief te krijgen.

K.L.

LBB Kim

Door de professionele begeleiding van Gerda heb ik zelf kunnen ontdekken wat voor mij persoonlijk de belangrijkste drijfveren en motivatiefactoren zijn om te voldoen aan een aangename en verrijkende jobervaring. Nooit gedacht zo waardevolle bagage uit deze begeleiding mee te krijgen!

Jeroen Raus

LBB Jeroen Raus

Ik vond de loopbaanbegeleiding leerzaam, gaf veel inzicht in mezelf en mijn carrièrepad. Geeft me opnieuw moed om er tegenaan te gaan op een aangepaste manier.

Annemie M.

LBB Annemie M.