Filip Bauwens

Regio: Merelbeke-Zottegem (9820 Merelbeke)

Voel jij je als een grijze muis of eeuwige twijfelaar en heb je daar genoeg van? We gaan samen op zoek naar wat jouw eigen kleur is en zetten we die in de verf. We vinden wat voedend is voor jou. Weer met volle goesting in het leven staan en op professioneel vlak meer loopbaangeluk ervaren is het logische gevolg.

Voor wie?

  • je vermoedt dat je al een hele tijd niet meer op je eigen pad stapt
  • je bent ‘grijze muis’-zijn en schier eindeloos ‘wikken en wegen’ beu
  • je wil een nieuw pad inslaan

Stress, burn-out, bore-out en hooggevoeligheid zijn typische symptomen voor wie al al te lang zijn eigen pad niet volgt. Al jaren twijfelen of je bvb zelfstandige wil worden of bepaalde richting in wil slaan, wijst er ook op.

Mijn ervaring? Een kronkelend pad, zoekend langs de banksector, telecom- en papierindustrie, onderwijs en HR-wereld en dit in operationele en management functies. En nu? Ik ben oprichter en inspirator van Propel en NextStep en PCC gecertificeerd (ICF) coach in hart en nieren!

Contact: 0499 53 29 77 of filip@nextstepcoaching.be

Adres: Rood Beeldekenstraat 23 te Merelbeke

“Het niet-vertrouwde doen en ervaren vraagt moed en geeft voldoening.”

Een persoonlijke verrijking. Ik voel een nieuw bewustzijn en ben helemaal klaar voor een nieuw begin. De richting is duidelijk! Spannend! Ofwel was de aanpak 100% op mij afgestemd ofwel heeft het universum hier een ideale match gemaakt. Fijn dat we verder gingen dan de oppervlakte. Er was geen nood aan invullen van generieke persoonlijkheidstests. – Karen M.

Openbarend om alle belangrijke knooppunten in mijn leven en loopbaan vanuit een ander perspectief te zien. Daardoor kreeg ik ook een andere kijk op mezelf om te ontdekken waar de huidige frustratie vandaan komt en die te kunnen ombuigen. – Kurt M.

Algemene review en terugblik in combinatie met een nieuwe functie. Missie geslaagd! – Niko F.

Ik vond het boeiend, interessant, helemaal anders dan verwacht. Veel ruimte voor verleden waardoor inzichten kwamen voor reacties uit het heden. – Tania L.

Ik heb mijn eigen functioneren beter leren kennen en heb nu meer zicht op de belangrijke aandachtspunten om van omgeving te veranderen. Ik weet nu goed op welke omgevingsfactoren ik moet letten bij het solliciteren. Ik kreeg voldoende randinformatie voor het opstellen van CV en motivatiebrief en voor het voeren van de onderhandeling. – Pico

Ik had niet verwacht dat het eerder rond “emoties” zou uitdraaien, maar eerder rond “jobinhoud/richting”. Het is uiteindelijk een zeer boeiend traject geworden waar ik veel van opgestoken heb! – Elise D.

Goed om een inzicht te verwerven waarom ik mijn wereld op een bepaalde manier ervaar. Wat zijn mijn sterktes/valkuilen en hoe hiermee aan de slag gaan. – Evelien