✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisatie

Een burn-out vermijden door preventie

Indien je bang bent dat je een burn-out gaat krijgen, kunnen wij jou helpen met de preventie ervan. Als professioneel coachingbedrijf uit Merelbeke, nabij Gent, zorgt NextStep coaching steeds voor begeleiding op maat. We hebben verschillende regionale kantoren en beschikken over meer dan 70 coaches over heel Vlaanderen.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches?

> Maak een afspraak

Voorkom een burn-out door middel van professionele preventie

Jammer genoeg kampen meer en meer werkende mensen tegenwoordig met een burn-out. Dat herken je vaak aan symptomen zoals moeheid, piekeren, prikkelbaarheid, enzovoort. Indien je denkt dat jij vatbaar bent voor een burn-out, kan je bij ons terecht voor preventie. Een professionele loopbaancoach zal je dan ondersteunen met behulp van persoonlijke loopbaanbegeleiding. Deze burn-outcoach kijkt naar de wortel van je problemen. Ligt de oorzaak bij de job zelf? Dan zoeken we graag met je mee naar manieren om positieve verandering te creëren op je job. Het uiteindelijke doel is om voor de preventie van een burn-out te zorgen en om werkbaar werk te creëren. Wil je zelf mensen begeleiden bij burn-outpreventie? Volg dan een opleiding tot burn-outcoach!

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Schakel professionele hulp in

Indien je voelt dat je richting een burn-out aan het dwalen bent, kan je het best zo snel mogelijk hulp inschakelen voor de preventie ervan. Een van de professionele coaches van NextStep coaching staat voor je klaar. Bel naar +32477 85 59 98, stuur een e-mail naar info@nextstepcoaching.be of vul het contactformulier in. Bekijk trouwens ook eens of je in aanmerking komt voor een VDAB-loopbaancheque!