✔  Kantoren over heel Vlaanderen

Meer dan 70 coaches

✔  Voor individuen, coaches en organisaties

Je burn-out verhelpen met hulp van onze coach

Indien je te maken hebt met een burn-out kan onze coach je helpen met professionele begeleiding. NextStep coaching uit Merelbeke, nabij Gent, beschikt over meer dan 70 professionele coaches over heel Vlaanderen en Brussel. Iedere coach staat voor een unieke aanpak die volledig op jouw noden is afgestemd.


Geïnteresseerd in onze loopbaancoaches? Boek je gratis kennismakingsgesprek we nemen dan contact met je op.

> Maak een afspraak

Een burn-out laten behandelen door professionele begeleiding van onze coach

Volgens een onderzoek uit 2019 door de KU Leuven blijkt dat ruim zeven procent van de werkende bevolking last heeft van burn-outklachten en dat negen procent in de gevarenzone zit. Het is dus zeker een actueel thema. Typische klachten zijn lichamelijke vermoeidheid, slecht slapen, piekeren, concentratieproblemen, enzovoort. Indien je denkt dat je last hebt of begint te krijgen van een burn-out, kan je bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding van een coach. Deze zoekt naar de kern van het probleem en rijkt mogelijke oplossingen aan via loopbaanbegeleiding. Ligt het probleem bij de job zelf? Dan kan een loopbaancoach de oplossing bieden door mee te kijken naar mogelijke veranderingen. Is een nieuwe job bijvoorbeeld de oplossing of moet er aan teamcoaching gedaan worden? Een ding is zeker: onze coach zorgt voor begeleiding op basis van jouw noden om je burn-out zo goed mogelijk te behandelen.

Voel je goed in je vel - loopbaangeluk.be

Laat je burn-out verhelpen

Heb je nood aan begeleiding van onze coach bij het aanpakken van een burn-out of de preventie ervan of zit je met vragen over onze service? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons bedrijf. Bel naar het nummer +32477 85 59 98, stuur een e-mail naar info@nextstepcoaching.be of vul het contactformulier in. Heb je zelf interesse om een burn-outcoach te worden? Dan kan je ons ook bereiken via bovenstaande gegevens.