Bedrijfscoaching, iets voor jouw organisatie?

Bedrijfscoaching, iets voor jouw organisatie?

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Bedrijfscoaching kan een grote invloed hebben op jouw bedrijf:

 

  • Tevreden werknemers die beter presteren: haal het beste in je mensen naar boven zodat talenten kunnen bloeien en de prestaties verbeteren.
  • Een positievere kijk op loopbaan en werk: een bedrijfscultuur creëren waarin er aandacht is voor ieder talent en welzijn op het werk is de beste voedingsbodem voor succes!
  • Een sterker imago voor jouw organisatie: bevlogen werknemers stralen hun energie en betrokkenheid af op klanten en partners. Dit komt je relaties ten goede en geeft een boost aan je imago.
  • Minder verloop: investeren in je medewerkers loont. Uit onze ervaring blijkt dat slechts 10% van de medewerkers van job verandert na een coachingstraject. Echte verandering komt immers van binnen uit. Zicht krijgen op je drijfveren, energiegevers en valkuilen geeft een heel andere kijk op elke job!
  • Een betere sfeer die de samenwerking bevordert: werken aan loopbaangeluk op alle niveaus (werknemers, teams, leidinggevenden) verbetert de sfeer en de samenwerking in jouw team en organisatie.

Deze bedrijfsleiders getuigen over hun samenwerking met NextStep:

 

[/et_pb_text][et_pb_cta admin_label=”Oproep tot actie” title=”Bedrijfscoaching op maat van jouw organisatie?” button_url=”http://www.nextstepcoaching.be/teamcoaching-contactformulier/” url_new_window=”off” use_background_color=”on” background_color=”#6a9d21″ background_layout=”dark” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_padding=”6px|||” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ button_text=”Contacteer ons vrijblijvend”]

Wij luisteren graag naar de noden van jouw bedrijf of organisatie en bekijken samen waar coaching kan helpen.

[/et_pb_cta][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]