Annelore Lauwereys

“Je lichaam is het paard dat je geest berijdt, het is een voelend wezen, geen machine.”

Annelore Lauwereys

Regio: Erpe-Mere

Als loopbaan-, equi-, HSP- , virtues- en burn – outcoach binnen NextStep combineert Annelore Lauwereys tal van op maat gespecialiseerde inzichtgevende modellen. Ze helpt mensen, al dan niet in het bijzijn van paarden en natuur, uit ervaringen te leren om sneller verandering te brengen in relatie tot de kern van de zaak. Het licht zien is beter dan tegen de die ‘lamp’ te lopen, nietwaar? 😉

“Waarom hebben mensen bij mij de keuze om paarden in te zetten bij de coaching? Omdat paarden actief reageren op hoe mensen elke dag tevoorschijn komen. Paarden brengen verborgen gaven van de mens naar buiten, maar ook zijn kwetsbaarheden en zijn versleten wereldlijke gewoonten en patronen omdat deze paardenkracht als prooidier enkel op non verbale eigenschappen reageert in het hier en nu. Tegelijkertijd slagen de paarden er toch in om onderscheidend te zijn, zonder te oordelen, en vertellen ze ons dat wij in de kern, ook mooi, krachtig en wijs zijn en in staat tot eindeloze vernieuwing. Het is een misvatting te denken dat je affiniteit moet hebben met paarden. Zelfs door observatie van de kudde kan je ‘immens’ veel leren!”

Contact: 0478 30 24 94 of annelore@nextstepcoaching.be

Adres: Lindestraat 25, 9520 Bavegem

Deze coachees waren alvast tevreden!

Goede gesprekken, heeft me inzicht doen krijgen hoe ik echt in elkaar zit. Rustige locatie, ervaren loopbaancoach. Ik verwacht een positieve verandering.

M.C.

LBB M.C.

Ik voelde me begrepen en gehoord en had na afloop weer zin om de dingen aan te pakken waar ik nog tegenaan loop. Doelgericht, confronterend en verhelderend tegelijkertijd, precies wat ik nodig had.

Tamara De Meester

LBB Tamara DM

Het was een hele ervaring! Een last die van me wegvalt, een verademing als het ware. Ik verwacht nu de richting te vinden die echt voor mij bestemd is.

Patricia Van Den Broeck

LBB Patricia VDB