“Het is nooit te laat om te worden wat je kunt zijn.”

George Eliot

An Pintelon

Regio: Deinze-Gent-Eeklo (9031 Drongen-9000 Gent)

De passie van An is het begeleiden van mensen in hun groei, ontwikkeling, kracht en vitaliteit. In iedere situatie en persoon zijn mooie aspecten te ontdekken. Ze gelooft dat het nastreven van jouw dromen de moeite waard is en tot mooie wendingen leidt. Mogelijkheden en oplossingen liggen veel vaker vlakbij dan men denkt. Daarbij is ze graag de gids op jouw pad.
Als persoon valt An terug op haar innerlijke rust, intuïtie, vertrouwen en gedrevenheid. Ze heeft een uitgebreide HR-ervaring in talentmanagement, vorming en loopbaancoaching zowel in de privésector als in de overheid. Ze heeft ook een opleiding loopbaan met zorg genoten.

Contact: 0473 78 33 58 of an@nextstepcoaching.be

Adres: Deinse Horsweg 35 te Drongen

Deze coachees waren alvast tevreden!

Een ware ontdekking met betrekking tot “mijn ik”. Vanaf nu wordt alles anders, en de meeste mensen ervaren dit positief. Professioneel is het reeds gestart. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan een grote koerswijziging zal ondergaan, zeker in 2020 bij de heel grote organisatiewijziging van mijn bedrijf. Vanuit de directie zijn er reeds positieve hints gegeven betreffende de carrièrewendingen.

I.M.

LBB MACORS Ignace

Heel goede begeleiding, goed gericht naar jobfuncties en inzicht naar identiteit, inzicht in aanbod opleidingen, functies, aan gelijkheden met huidige omstandigheden. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan positief zal zijn en meer inzicht zal opleveren.

LBB Lauwers Gregory

Ik was heel nerveus de eerste keer, door de manier waarop ik ontvangen werd was ik al op mijn gemak voor ik het lokaal had bereikt. Ik ben er helemaal opgeladen en met veel stof tot nadenken vertrokken. Naar de tweede sessie keek ik echt uit en die heeft mij meer vertrouwen gegeven. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan groot is, ik ga beter in gesprek met leidinggevenden.

A.S.

LBB SENGIER ANN

Super goed. Je wordt geconfronteerd met jezelf en via positieve elementen krijg je bepaalde inzichten, die je helpen om alles te verwerken waar je het moeilijk mee had. En de tips en tricks geven je een houvast voor de toekomst. Ik verwacht dat de impact op mijn loopbaan zeer positief zijn. Ik heb geleerd/ingezien om de balans opnieuw in evenwicht te brengen, en dat voelt goed.

Martine Creyf

LBB CREYF MARTINE

Een ware ontdekking met betrekking tot ‘mijn ik’. Vanaf nu wordt alles anders en de meesten rond mij ervaren dit positief. Professioneel is de koerswijziging reeds gestart!

I.M.

LBB I.M.

Zeer ondersteunend in kader van huidige problematiek met werkgever.

Sarah C.

LBB Sarah C.

An creëerde een veilige plek waar ik me goed voelde en voluit kon praten en mezelf zijn. Ik kreeg meer inzicht in wat ik wil en hoe ik dat kan inzetten op het werk.

Saskia W.

 

LBB Saskia W.