Partner van SYNTRA Midden-Vlaanderen

 

NextStep coaching en SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Samen voor meer loopbaangeluk!

Net als SYNTRA Midden-Vlaanderen wil NextStep coaching mensen helpen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Een nieuwe opleiding volgen kan net dat duwtje in de rug naar meer loopbaangeluk zijn! En ontdekken welke opleiding dan precies bij jou past, daar helpt een NextStep coach jou graag mee verder.

Loopbaancoaching helpt werknemers, zelfstandigen én KMO’s!

Om jou als SYNTRA-cursist kennis te laten maken met wat loopbaanbegeleiding voor jou kan betekenen, organiseren we verschillende infosessies op de campussen van SYNTRA Midden-Vlaanderen.

Wist je bijvoorbeeld al dat je niet enkel als werknemer, maar ook als zelfstandige gebruik kan maken van de VDAB loopbaancheque? En dat je als KMO via derdebetalersregeling heel goedkoop loopbaancoaching kan aanbieden aan je werknemers? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de gratis infosessie. Schrijf je snel in via de knoppen hieronder!

loopbaancheque SYNTRA midden-vlaanderen

Data en locatie van gratis infosessie bij SYNTRA Midden-Vlaanderen

Elke maand is er een gratis info-avond op één van de vier locaties van SYNTRA Midden-Vlaanderen. De plaatsen zijn beperkt, gelieve dus op voorhand in te schrijven op de locatie van jouw keuze om je plaatsje te verzekeren!

LOCATIES

Campus Afsnee (Gent)

Autoweg-Zuid 3 – 9051 Afsnee

 

Campus Aalst

Wijngaardveld 9 – 9300 Aalst

 

Campus Asse

Z.5 Mollem 20 – 1730 Asse

 

Campus Sint-Niklaas

Hogekouter 1 – 9100 Sint-Niklaas